View Full Version : اساس نامه سایت
art2000ir
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 11:29 صبح
سلام
ضمن عرض تشکر و خسته نباشید خدمت مسئولین سایت
1- اساس نامه سایت در کجا نوشته شده (من پیدا نکردم اگه لطف کنید لینک بدین )
2- این حساب برای واریز پول که دادین کارت عابر بانک هست ؟(اگر هست شماره کارت رو هم بدین که کارت به کارت بشه واریز کرد )
omid_Ahmadi
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 12:10 عصر
1- اساس نامه سایت در کجا نوشته شده (من پیدا نکردم اگه لطف کنید لینک بدین )
فکر کنم منظورتون این (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=51814) باشه
art2000ir
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 14:49 عصر
این مطلبی که شما لینک دادین قوانین سایت هست
بله قوانین را مطالعه کردم ...
منظورم اساس نامه هست که(اگه اشتباه نکنمم ) به استناد اون قسمت شبکه تعطیل شده ؟!
ببنید هر مجموعه این یک اساس نامه داره که بر مبنای اون قوانین وضع میشه
مثل قانون اساسی که اگر قوانین با اون مفایرت دادشت برجیده می شن
چون اگر برمبنای قوانین یک بخش بسته شده فرق میکنه با اینکه بر مبنای اساس نامه این اتفاق افتاده چو ن قوانین رو به راحتی میشه تغیر داد اما اساس نامه نه
Inprise
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 15:11 عصر
اینجا شرکت نیست . تنها چیزی که وجود داره همان قوانین سایت است که لینکش را دیدی . بحث دیگری وجود ندارد . نحوهء اعمال قوانین به عهدهء مدیران سایت است .
اَرژنگ
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 16:50 عصر
فکر بدی هم نیست، بیایید یک اساس نامه برایه سایت بسازیم که به راحتی هم نتونیم عوضش کنیم.
Mohammad_Mnt
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 17:39 عصر
1) مگه این جا سازمان برنامه نویسان جهانه که اساس نامه درست کنیم براش
2) این چه اساس نامه ایه که خودمون درست می کنیم خودمون هم نمی تونیم تغییرش بدیم
3) اینجا فقط یه سایت آموزشیه ! اگه مدیران تصمیم بگیرند همین الان می تونند درش رو تخته کنند. کسی چیزی بدهکار / طلبکار نیست :)
art2000ir
پنج شنبه 13 اردیبهشت 1386, 09:14 صبح
یک موضوع مهمی که مطرح میشه اینه که
انسان به لحاظ فطری نیاز به یک دستور العمل داره تا بتونه بر اساس اون به زندگی به راحتی ادامه بدهد
این مطلبی هست که در تمام دنیا رایجه و همه کشور ها قانون اساسی دارند تا در چهارچوب این قانون بتوانند قوانین اجتماعی را وضع کنند
بیان این مطلب که این سایت متعلق به مدیران است و هر هنگام که اراده کنند بیان درستی نیست به عبارت دیگر این همان دیکتاتوری است
این سایت دارای کاربران بسیار زیادی است و اگر سایت برنامه نویس اینطور بزرگ شده و به یک مرجع علمی خوب در زمینه برنامه نویسی تبدیل شده بی شک مدیون زحمات مدیران سایت (از لحاظ مدیریت و سیاست گزاری )است و همیاری کاربران سایت که نقش بسزائی در پربارشدن سایت ایفا کردند
اگر ما این مطلب را درنظر بگیریمم که کسی از این سایت استفاده نمی کرد یا اگر سوالی مطرح می شد کسی پاسخ گو نبود و هرکسی برای حل مشکل طلب پول می کرد به نظر شما ایا این زمان با سایت برنامه نویسی کنونی مواجه بودیم یا یک سایت متروک و مترود ؟
پس نقش این چندین هزار کاربر سایت بسیار با اهمیت است در تداوم این سایت
به نظر من این لحن زیبائی نیست که به گوییم مدیران به کسی جواب گو نخواهند بود (در قوانیین این مطلب ذکر شده و این حق مسلم مدیران است ) و یا هر زمان که خواستند می توانند در سایت را ببندند . به نظر من این بی احترامی به تمام کاربرانی است که در این چند سال زحمت کشیده اند وقت گذاشته اند و کمک شایانی به پربار کردن سایت به لحاظ علمی کرده اند
کلام آخر
من قصد دخالت در سیستم مدیریت را ندارم و صرفا به بیان نظرم پرداختم
به نظر من مدیران اگر می خواهند سایت روند خوبی را طی کند ( کما این که در این مدت روند بسیار خوبی را طی کرده اند ) باید برای کاربران احترام بیشتری قائل باشند (همانطور که تا به امروز این احترام را از طرف این عزیزان شاهد بودیم ) و در پاسخ گوئی شفاف تر باشند
در این هنگام است که اساس نامه و قوانین سایت به کار می ایند در پاسخ گوئی شفاف نه اینکه با این جواب مواجه باسیم که مدیران الزامی به پاسخ گوئی به کاربر ندارند
اگر قوانین ما درست ، جامع ، مانع باشد براحتی برای هر سوالی جواب قانع کننده ای خواهیم داشت
به نظر این سبک اداره عدم پاسخ گوئی قانونی در جامع مدنی و دمکراسی به دور است و شاید در درازمدت باعث تخریب روند روبه جلوی سایت باشد
شاید این پیشنهاد دوست عزیزمان در رابطه با تدوین اساسنامه و به همه پرسی گذاشتن و وضع قوانین کمک بیشتری به پویایی سایت کند
با تشکر از زحمات مدیران
art2000ir
پنج شنبه 13 اردیبهشت 1386, 09:25 صبح
1) مگه این جا سازمان برنامه نویسان جهانه که اساس نامه درست کنیم براش)
به نظرمن باتوجه به کاربرد این سایت در ایران نه تنها چیزی کم از سازمان برنامه نویسان جهان نداره(فقط ممکنه اساس نامه نداشته باشه ) بلکه شاید بهتر هم عمل کرده باشه
Mohammad_Mnt
پنج شنبه 13 اردیبهشت 1386, 11:42 صبح
جواب خودتون رو می تونید اینجا (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=57846#8)پیدا کنید
art2000ir
جمعه 14 اردیبهشت 1386, 23:29 عصر
با تشکر
تاپیک مد نظر رو خواندم .....
شبیه به این بحث بود اما با این تفاوت که قصد جدل نیست با احترام یک پیشنهاد بود برای هرچه حرفه ای تر کردن سایت
یه مقاله ای در باره گوگل می خواندم .... نکات جالبی درونش دیدم .
به واقع رفتار حرفه ای ما باعث پیشرفت ما میشه
به نظز من این سایت می تواند خیلی بزرگتر باشه و جهانی تر
تو یه تاپیک دیدم که یک نقر از مصر این چا عضو بود .......
قصد جدل ندارم و دنبال این نیستم که حتما جواب بگیرم صرفا یک پیشنهاد بود برای مدیران جهت بررسی همین و اصلا لزومی به جوابگوئی به من نیست
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.