View Full Version : مشکل فارسی نویسی
frahimi
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 16:38 عصر
با سلام مجدد
وقتی که میخواهم در یک text فارسی بنویسم و آنرا هم right to left کرده ام اما cursor در محل واقعی قرار ندارد چگونه میتوان آنرا درست کرد؟
با تشکر فراوان
farhad_shiri_ex
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 16:54 عصر
سلام!
باید به عرضتان برسانم که این چالش در ویژوال فاکس پرو وجود دارد . شما برای حل این مشکل از شی تکست باکس ویژوال فاکس پرو نمی توانید استفاده نمایید . احتیاج به یک کامپوننتی دارید که مشکلات راست به چپ و چپ به راست را در اشیاء فرمهایتان رفع کند اگر خواستار این کامپوننت هستید کافی است به آدرس ایمیل من در خواست ارسال کنید.
Farhad_shiri_ex@yahoo.com
kia1349
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 17:23 عصر
نه دوست عزیز شدنی است.شما باید زبان arabic را هم نصب کنید بعد اگر از loadkeyboardlayout که یک api است استفاده کنید به راحتی مشکلتون حل میشه و نیازی به کارهای اضافی ندارید
rezamim
جمعه 14 اردیبهشت 1386, 09:34 صبح
امکان داره بیشتر توضیح بدید
rahro
شنبه 15 اردیبهشت 1386, 06:42 صبح
سلام جناب معمار
کی بیشتر توضیح بده ؟ کدوم یکیشون؟!!
mehran_337
شنبه 15 اردیبهشت 1386, 08:07 صبح
از مدیر محترم بخش تقاضا دارم برای جملاتی نظیر :
"اگه خواستی بهم ایمیل بده برات بفرستم"
و از این قبیل چاره اندیشی کنند . یا یکی قصد کمک داره یا نداره . اگه قصد کمک داره خب به همه راهنمایی می کنه . این چجورشه؟؟
رضا معمار عزیز منظورت چیه؟؟ خب اگه عربی اضافه بشه به سیستم و گزینه righttoleft هم ,t, بشه همه چیز می شه مثل خود برنامه های فارسی تحت ویندوز . فارسیه فارسی
frahimi
شنبه 15 اردیبهشت 1386, 11:31 صبح
لطفا در مورد loadkeyboardlayout کمی بیشتر توضیح دهید چگونه آنرا اجرا کنم
mehran_337
شنبه 15 اردیبهشت 1386, 15:31 عصر
این فایل را بگیر . و اینطور فراخوانی کن
keymode("fa")
rahro
یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 06:40 صبح
این فایل را بگیر . و اینطور فراخوانی کن
keymode("fa")
البته یک نکته رو یاد آور شوم در when وvalid اگر فرا خوانی شود بهتره :بامزه:
frahimi
سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 10:49 صبح
با تشکر از دوستان
مشکل من نوشتن فارسی در هنگام فراخوانی نیست بلکه مشکل این است که در هنگامی که فارسی مینویسم مکان نما در جای خودش نیست و این مشکل مخصوصا در مواقعی که میخواهم textbox را اصلاح کنم مشهود است و باید کل متن را دوباره بنویسم.
rahro
سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 11:44 صبح
با تشکر از دوستان
مشکل من نوشتن فارسی در هنگام فراخوانی نیست بلکه مشکل این است که در هنگامی که فارسی مینویسم مکان نما در جای خودش نیست و این مشکل مخصوصا در مواقعی که میخواهم textbox را اصلاح کنم مشهود است و باید کل متن را دوباره بنویسم.
آیا خاصیت alignment شما right هستش ؟
آیا در تنظیمهای ویندور همانطور که دوستان گفتن حالت arabic aqbyt فعاله ؟؟!
mehran_337
سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 17:08 عصر
جناب frahimi ما هم همینو می گفتیم دیگه
اگه به قول علی رهرو اون خاصیت و اجرا کنید و righttoleft هم .t. باشه و زبان عربی به language اضافه شده باشه ممکن نیست این مشکل بوجود بیاد . این اطمینان و در مورد ورژن 9 عرض می کنم قبلا یادم نیست
frahimi
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 16:14 عصر
خاصیت alignment هم right است و right to left هم true هست و زبان عربی به language اضافه شده است. اما متاسفانه بازهم cursor در جای خودش قرار ندارد و در سمت راست textbox قرار دارد ضمنا از visual foxpro 9 استفاده می کنم و فکر میکنم کمترین مشکل را باید داشته باشد. امیدوارم با راهنمائی شما عزیزان این مشکل بنده رفع شود.
kia1349
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 17:17 عصر
خوب در حالت فارسی کرسر باید بیاد اول جمله یا کلمه دیگه.
شما میخواهید کرسر کجا باشه؟
منظورتون رو کامل و واضح بگید ببینیم میشه مشکل شما رو حل کرد یا خیر
rahro
پنج شنبه 20 اردیبهشت 1386, 06:46 صبح
خاصیت alignment هم right است و right to left هم true هست و زبان عربی به language اضافه شده است. اما متاسفانه بازهم cursor در جای خودش قرار ندارد و در سمت راست textbox قرار دارد ضمنا از visual foxpro 9 استفاده می کنم و فکر میکنم کمترین مشکل را باید داشته باشد. امیدوارم با راهنمائی شما عزیزان این مشکل بنده رفع شود.
میشه نمونه شو آپلود کنی ! :متفکر:
frahimi
پنج شنبه 20 اردیبهشت 1386, 10:53 صبح
با تشکر
مثلا وقتی نوشتم بهروز رحیمی cursor باید بعد از کلمه رحیمی باشد در صورتی که cursor در ابتدای کلمه بهروز است. لذا اگر بخواهیم یک textbox را اصلاح کنم باید ابتدا متن آنرا گاک کنم و سپس آن را کامل بنویسم.
naderigh
شنبه 22 اردیبهشت 1386, 08:38 صبح
دوست عزیز احتمالا شما مقدار ControlSource به جدول وصل است ومن نیز این مشکل را داشتم ولی با مقدار دادن به یک متغیر و سپس مقدار textbox.value=نام متغیر احتمال زیاد مشکلتان حل میگردد
frahimi
شنبه 22 اردیبهشت 1386, 09:54 صبح
با تشکر از دوستان عزیز rahro و naderigh مقدار controlsource برابر none است اگر ممکن است در مورد textbox.value=نام متغیر بیشتر توضیح دهید. اگر منظورتان این است که مقدار textbox را به متغیر نسبت دهم این کار بیفایده است . اما اگر منظور این است که از قبل مقداری را به textbox اختصاص دهم این کار را هم کردم ولی متاسفانه نشد.
mehran_337
شنبه 22 اردیبهشت 1386, 11:47 صبح
خب چرا فرمتان را آپلود نمی کنید . اینطوری بهتر می شه بررسی کرد
rahro
شنبه 22 اردیبهشت 1386, 12:47 عصر
با تشکر از دوستان عزیز rahro و naderigh مقدار controlsource برابر none است اگر ممکن است در مورد textbox.value=نام متغیر بیشتر توضیح دهید. اگر منظورتان این است که مقدار textbox را به متغیر نسبت دهم این کار بیفایده است . اما اگر منظور این است که از قبل مقداری را به textbox اختصاص دهم این کار را هم کردم ولی متاسفانه نشد.
من بجای آقای رحیمی فرمشو آپلود کردم :بامزه:
من یک فرم کوچلو طراحی کردم و سه نوع تکست باکس مختلف رو داخلش گذاشتم حالا شما فقط باید بگی کدام گزینه !! بله سه گزینه ای است
الف و ب وپ
اولی استاندارده و دومی و سومی اشکال داره امیدوارم مشکلت رو حل کنه !؟:چشمک:
naderigh
شنبه 22 اردیبهشت 1386, 13:32 عصر
من این کار را انجام میدهم
rahro
شنبه 22 اردیبهشت 1386, 13:45 عصر
من این کار را انجام میدهم
ابتدای کار ابتکاریست و اصلا تغییری در نتیجه ایجاد نمیکنه ! من چون از توابع خاصی برای فارسی نویسی استفاده میکنم مجبورا" میبایست به شیوه فوق عمل کنم که عادت شده. حتی شما میتوانید مقدار value تکست باکسها رو به بصورت ذیل بنویسید
thisofrm.text1.value=''
و در آخر آنرا در تیبل مربوطه ذخیره کنید!؟
mehran_337
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 08:05 صبح
که البته اگر در دیتااینواییرمنت بافرینگو فعال کنیم و کنترل سورس و مشتقیما به بانک متصل کنیم و فقط به tableupdate و tablerevert() کار کنیم تازه می بینیم فاکس چه هلوییه!!!
مهمتر اینکه کد نویسی 70% کاهش پیدا می کنه....
rahro
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 09:41 صبح
که البته اگر در دیتااینواییرمنت بافرینگو فعال کنیم و کنترل سورس و مشتقیما به بانک متصل کنیم و فقط به tableupdate و tablerevert() کار کنیم تازه می بینیم فاکس چه هلوییه!!!
مهمتر اینکه کد نویسی 70% کاهش پیدا می کنه....
مهران جان :
خواهش میکنم یه توضیح جامع در این مورد بده تا ما هم فیضی از این هلوها ببریم:بوس:
فکر کنم یکی از بزرگترین ضعفهایم فعلا اینه!؟:افسرده:
mehran_337
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 11:21 صبح
راستش تا چند ماهه پیش من هم نمی دونستم چطور باید از بافر استفاده کنم.
یه کم صبر کنید در اولین فرصت یه توضیح کامل می زارم اینجا .
binyaz2003
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 17:05 عصر
حالا که میخوای وقت بزاری یک مقاله درست و حسابی بنویس بزارم تو سایت البته اگر مایلید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.