View Full Version : در محیط ویندوز از کجا باید شروع کرد ؟
naderi99_bn
جمعه 14 اردیبهشت 1386, 16:35 عصر
سلام دوستان
سالها توی محیط داس برنامه نویسی کردم . مخصوصا فاکس پرو اونجا همه چیز مشخصه ، ابعاد صفحه ، محل فونتها ، رنگها و اینکه یک برنامه را از کجا باید شروع کرد و چیزهای دیگه . اما تو محیط ویندوز اونم تو ویژوال فاکس نمیدونم از کجا شروع کنم توی بازار هر چی گشتم هیچ کتابی پیدا نکردم فقط یک پکیج آموزشی VF9 پیدا کردم که اونم بدرد برنامه نویسی نمی خوره .
از راهنمای خود VF9 هم برای شروع نتوانستم استفاده کنم برای شروع اولیه مفهوم نیست البته به عنوان مرجع عالی و کامله اما برای کسی که می خواهد تازه از محیط dos به محیط windows بیاید کمی راهنمائی اولیه از طرف کسی که این راه رو رفته حتما لازمه .
مثلا اینجا برای نوشتن برنامه های از prg استفاده میشود یا نه ؟
دستورات مثل get و say استفاده میشود یا نه ؟
انتخاب فونت در دستورات get و say چطوریه ؟
لطفا مرا راهنمائی کنید
mehran_337
شنبه 15 اردیبهشت 1386, 08:02 صبح
از کتاب مرجه ویژوال فاکس 3 استفاده کنید.
اینجا بحث شی گرائیست و باید استفاده از اشیا ویندوزی را فرا بگیرید(از هما کتاب)
همه چیز همانطور مانند داس است فایل های prg و غیره اما بجای say - get از اشیائی بنام textbox استفاده می کنید که نیازی به سطر و ستون ندارند بلکه با کشیدن ماوس مکانشون تغییر می کنند
farhad_shiri_ex
شنبه 15 اردیبهشت 1386, 16:19 عصر
البته با تشکر از آقا مهران و تایید صحبتهای ایشان باید عرض کنم که در محیط ویندوز برنامه نویسی 32 بیتی خواهیم داشت. و برنامه نویسی OOP خواهیم داشت . البته که می توانید از سورسهای prg استفاده نمایید.
نکته قابل توجه این است که در محیط ویژوال فاکس پرو تمامی دستورات فاکس پرو 2.6 را می توانید استفاده نمایید . به غیر از دستور load , Call که دستورات جایگزین با روش استفاده متفاوت اضافه شده است.
ولی متاسفانه برای به روز شدن برنامه نویسی تحت ویندوز با ویژوال فاکس پرو مرجع مناسب وجود ندارد!
اما اگر مایل بودید و در تهران تشریف داشتید می توانید با ایمیل من ارتباط برقرار نمایید تا به شما کلاسهایی را در این زمینه معرفی نماییم. پیشرفته و مقدماتی
Farhad_shiri_ex@yahoo.com
Esikhoob
شنبه 15 اردیبهشت 1386, 21:44 عصر
در تکمیل صحبت آقای mehran_337 در مورد فاکس 3 ، کتاب:
Microsoft Visual FoxPro 3:TheProsTalk
در سال 95 نوشته شده است و دقیقا برای افرادی نوشته شده که در محیط FoxPro DOS حرفه ای بوده اند و حالا میخواهند با Visual برنامه نویسی کنند.
فقط دستورات اضافه شده را توضیح می دهد. البته در کتاب فروشیها که پیدا نمی شود ، شاید روی اینترنت باشد ، به هر حال ما هم تجربه خود را گفتیم
binyaz2003
یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 00:08 صبح
اما اگر مایل بودید و در تهران تشریف داشتید می توانید با ایمیل من ارتباط برقرار نمایید تا به شما کلاسهایی را در این زمینه معرفی نماییم. پیشرفته و مقدماتی
در تهران نیستم اما لطفا معرفی کنید.با جزئیات.
rahro
یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 06:35 صبح
البته با تشکر از آقا مهران و تایید صحبتهای ایشان باید عرض کنم که در محیط ویندوز برنامه نویسی 32 بیتی خواهیم داشت. و برنامه نویسی OOP خواهیم داشت . البته که می توانید از سورسهای prg استفاده نمایید.
نکته قابل توجه این است که در محیط ویژوال فاکس پرو تمامی دستورات فاکس پرو 2.6 را می توانید استفاده نمایید . به غیر از دستور load , Call که دستورات جایگزین با روش استفاده متفاوت اضافه شده است.
ولی متاسفانه برای به روز شدن برنامه نویسی تحت ویندوز با ویژوال فاکس پرو مرجع مناسب وجود ندارد!
قبلا جناب مهران این انتقاد را کرده بود بهتره من هم تائیدش کنم که دوستان خواهشا اگر چیزی دارن و یا میخواهند بازگو کنند برای عموم بگذارند تا نیاز به ارسال ایمیل انفرادی نباشه .
مطمئن باشید خیلی ها استفاده میکنن . البته اگر نیتتان خیر باشد!!!
Mohammad_Mnt
یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 11:18 صبح
پیشنهاد می کنم از فاکس پرو به دلفی مهاجرت کنید :)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.