ورود

View Full Version : delphi.net یا C#.net

حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 08:49 صبح
سلام دوستان. ما یک نرم افزار با delphi 7 نوشتیم. حالا نیاز هست به دات نت تغییر کنه.آیا دلفی دات نت بهتره که سوئیچ بکنیم روش یا سی شارپ.

SYNDROME
یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 13:59 عصر
با سلام
این سوال دقیقا سوال دوستمان نیز است.
http://barnamenevis.org/forum/search.php?searchid=403560&pp=25

حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 20:10 عصر
دوست عزیز لینک شما کار نمیکنه.
اخه من در سایت خیلی جستجو کردم و به نتیجه اینکه ایا برای سوئیچ کردن روی دلفی دات نت الان وقت مناسبی هست و مشکلاتی که قبلا دوستان بیان کردن مرتفع شده یا باید به سی شارپ دات نت اجباراً سوئیچ کرد.؟

ghabil
دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 01:02 صبح
ببین هرجوابی که به این سوال داده بشه بعیده جواب درستی باشه ، چون کاملا بستگی داره به شرایط شرکتت و پروژه ، باید اول معلوم بشه پروژه از چه امکاناتی از دلفی استفاده میکنه ؟ اصلا چرا لازمه سویچ بشه روی دات نت با این همه دردسر اضافه ؟ بعد باید ببینید چقدر وفت دارید ، چقدر تخصص در هرکدوم از زبانها دارید و ضمنا چیزی که الان وقت مناسبی برای فکر کردن روش هست اینکه بعدا میخواهید کدوم رو ادامه بدهید.

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 08:06 صبح
ممنون اقای کوشا. کلا برای خودم اگر بخوام سوئیچ بکنم بهتره روی سی شارپ برم یا دلفی دات نت؟

ghabil
دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 09:07 صبح
من خودم همیشه گفتم فقط دلفی و هنوز هم هر موقع میرم سراغ C# با خودم درگیرم و همش میگم فلان چیز دلفی بهتر بود و همیشه هم پاسکال رو به C ترجیح دادم ... ولی واقعیت اینه که دلفی زبان نسبتا پیری هست ، در حالیکه C# زبان جوانتریه و خب چون مثل دلفی نیازی هم به Backward Compatebility نداشته خیلی قشنگ تر تونسته مفاهیم جدید رو پیاده سازی کنه . ضمن اینکه فراموش نکنیم کسی C# رو نوشته که خودش بورلند پاسکال و بعد هم دلفی و VCL رو نوشته ، و در واقع C# حاصل 20 سال تجربه زبان برنامه نویسی اون هست.

اما در مورد یاد گرفتن و کار کردن دات نت : دات نت یک پلت فرم هست و برای یاد گرفتنش مهمترین چیز یادگرفتن مفهایم پایه ایش هست و بعدش پیدا کردن اینهمه امکانات زیادی که توی کتابخانه هاش گذاشته که اینا توی دلفی یا C# یا ... فرقی ندارند و فقط تفاوت Syntaxی هست. اما معمولا نقطه قوت برلند نوشتن امکانات بسیار زیاد روی پلتفرمهای مایکروسافت بوده (که اتفاقا به نظر من دات نت خیلی به کتابخانه های سطح بالاتر نیاز داره)، ولی فعلا که از بورلند چیز خاصی در زمینه دات نت ندیدیم و باید منتظر بشینیم و ببینیم توی دلفی برای دات نت ورژن بعد چه میکنه.

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 10:15 صبح
ممنون.حرف شما صحیح. چون برای کار با دات نت برای منی که با دلفی 4 ساله کار میکنم کار کردن با دلفی دات نت و سرو کله زدن با اون خیلی راحتتره تا بخوام خودم رو درگیر سی شارپ بکنم. اخه توی سایت خیلی بحث شد که دلفی دات نت خیلی ایراد داره و .... میخواستم ببینم ایا ارزش داره برای ورود به دنیای دات نت با دلفی اینکارو انجام بدم. یا دلفی رو در حد دلفی 7 نگه دارم و به سراغ سی شارپ بروم.

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 12:03 عصر
اساتید کسی نظری نداره؟

ghabil
سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 13:00 عصر
گفتم که بهت فعلا در زمینه دات نت دلفی چیزه خاصی نداره باید صبر کنی تا این نسخه جدید بیاد بعد شاید بشه تصمیم گرفت ، فعلا بنظر من دات نت فقط با وییوال استودیو.

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 13:22 عصر
یعنی روی 2007 هم نمیشه حسابی باز کرد؟

Mohammad_Mnt
سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 15:45 عصر
دلفی 2007 فعلا" فقط برای ویندوز 32 است نه دات‌نت

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 16:23 عصر
یعنی اصلا دات نت رو ساپورت نمیکنه؟

ghabil
سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 18:26 عصر
دلفی در سال 2007 قول داده که دات نت رو ساپورت بکنه ولی ریلیز فعلی دلفی با نام Delphi2007 for Win32 همونطوری که از اسمش معلومه فقط ویدوز 32 هست.

حالا به هر حال اگر دات نت رو با ویژوال استودیو شروع کنی و بعد دوباره سویچ کنی روی دلفی چیز خاصی از دست نمیدی چون مفاهیم تا حد بسیار بسیار زیادی یکی هستند ، یاد گرفتن C# هم برای کسی که دلفی بلده کاری نداره ، بیشتر از یاد گرفتن C# باید با IDE ویژوال استودیو کنار بیای که بدم نیست.

Mohammad_Mnt
سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 19:29 عصر
من فکر می‌کنم بدون توجه به انتشار دلفی برای دات نت باید به ویژوال استادیو مهاجرت کرد و دلفی را برای ویندوز 32 استفاده کرد

ghabil
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 13:06 عصر
من اینطور فکر نیمکنم ، دات نت یک پلتفرم بسیار قدرتمند هست با انکانات خیلی زیاد ، اما واقعا یک لایه میانی کم داره (برای کسانی که میخوان برنامه نویسی بکنند نه اینکه با کامپوننتهای خود دات نت بازی بکنند) و خیلی جاها این کمبود احساس میشه ، اگر دلفی بتونه محاسن خودش رو حفظ بکنه و ضمنا این لایه میانی رو (با یک سری استاندارهای دقیق و حساب شده )به دات نت اضافه بکنه بنظر من میتونه همون جایگاهی که برای برنامه نویسی در ویندوز 32 پیدا کرد رو در دات نت هم پیدا کنه

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 13:23 عصر
پس در حقیقت delphi 2007 بدون نگاهی به دات نت اومده دلفی 2007 رو انتشار داده و امکانات اونو نسبت به نسخه 7 اون گسترش داده.(البته اینجور که من فهمیدم)

SYNDROME
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 21:03 عصر
با سلام
شرمنده از اینکه لینک کار نمی کند:خجالت:
ولی به نظر من که 2 سال به دلفی 7 روزم رو شب و شبم رو روز کردن حداقل در Win32 دلفی 7 با 2006 خیلی متفاوت است.(حداقل از نظر شکل ظاهری)
و بعد از این سالها من احساس می کنم چقدر اشتباه کردم که اینقدر دیر با ورژن جدید کار کردم.

راحتی کار.
محیط زیبا.
امکانات جالب.
و . . . . . . . . .(شرمنده با دلفی 2007 فعلاً کار نکردم ولی حتماً در اولین فرصت استفاده می کنم)
حداقل یک بار امتحان کن

DAMAVAND
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 21:58 عصر
من اینطور فکر نیمکنم ، دات نت یک پلتفرم بسیار قدرتمند هست با انکانات خیلی زیاد ، اما واقعا یک لایه میانی کم داره (برای کسانی که میخوان برنامه نویسی بکنند نه اینکه با کامپوننتهای خود دات نت بازی بکنند) و خیلی جاها این کمبود احساس میشه ، اگر دلفی بتونه محاسن خودش رو حفظ بکنه و ضمنا این لایه میانی رو (با یک سری استاندارهای دقیق و حساب شده )به دات نت اضافه بکنه بنظر من میتونه همون جایگاهی که برای برنامه نویسی در ویندوز 32 پیدا کرد رو در دات نت هم پیدا کنه
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
کاملا موافقم::لبخندساده:
اگه دلفی (دات نت) رو خوب ساپورت کنه نه (مثل الان):عصبانی++:
و البته بتونه این کار رو بدون از دست دادن ویژگیهای خوبش نه (مثل الان)
که همه برنامه نویس ها به اون اذعان دارن رو حفظ کنه بهترین انتخاب است.:قلب:
ولی در هر صورت هر اتفاقی که برای دلفی بیفته یه برنامه نویس نباید به یه زبان وابسته باشه با اجازه اساتید من فکر میکنم دوستان دلفی کار بد نیست سراغ
سی شارپ برن همون طور که میدونید این زبان نزدیکی زییادی با دلفی داره و کسانی که
دلفی کارکردن خیلی راحت میتونند اونرو یاد بگیرن و توش حرفه ای
بشن.
(صد البته به هیچ وجه راحتی و کاربرپسند بودن دلفی رو نداره و در این مورد به گرد پایه
دلفی هم نمیرسه) ولی چه کنیم که:
فعلا اصلا معلوم نیست که چه بلایی می خواد سر دلفی بیاد!!!!!!!!با نهایت تاسف!!!
:گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه: