View Full Version : گزارش گیری از دو جدول که جدول دوم را در پایان صفحه آخر گزارش چاپ نماید
hamidyha
یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 09:45 صبح
سلام
میخواهم اطلاعات یک صورتجلسه را در یک فرم گزارش تهیه کنم. اطلاعات از جدول شماره 1 استخراج شده و بدون مشکل درون فرم در صفحات مختلف قرار میگیرد. حالا اطلاعات جدول شماره 2 که اسامی اعضای هیات مدیره و سمت آنها میباشد باید در پایان صفحه آخر گزارش چاپ شود خواهشمند است راهنمایی کنید چگونه آنرا طراحی کنم
sm
یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 11:18 صبح
شما باید اطلاعات مربوط به هر دو جدول رو به گزارش اضافه کنید و بعد از قسمت دوم در Report Header استفاده کنید.
یک روش دیگر هم اینه که از subreport استفاده کنید که در اینجا به اینمورد نیازی ندارید.
موفق باشید
hamidyha
یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 12:43 عصر
من تصویر فایل گزارش را ضمیمه کردم منظورم اینه که میخواهم تمام رکوردهای جدول 2 در پایان گزارش لیست بشه
hamidyha
یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 12:51 عصر
http://www.barnamenevis.org/forum/C:\Documents and Settings\Hsh\My Documents\My Pictures\rep1.jpgفایل ضمیمه
sm
یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 13:15 عصر
فایلی Attach نشده!
hamidyha
یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 13:26 عصر
فایل ضمیمه شد اگر متوجه منظورم نشدید فایل Crystal Reports را می فرستم. در ضمن فایل report شما بدون تغییر سرور بانک اطلاعاتی روی سیستم من کار کرد در صورتی که فایلهای من روی کامپیوتر دیگری باید نام سرور را عوض کنم
hamidyha
یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 13:35 عصر
اطلاعات جدول 1
row,date,comment که این فیلدها در قسمت Details نمایش داده میشود و مثلاً تعداد رکوردها به اندازه ای است که در دوصفحه نمایش میدهد.
جدول 2
row,name,family حالا میخواهم پس از خواندن رکوردهای جدول 1 در پایان گزارش رکوردهای جدول 2 که بور مثال 6 رکورد است نمایش داده شود ولی آخرین رکورد یعنی شماره 6 را نمایش میدهد لازم به توضیح است جدول 2 را در قسمت Report Footer قرارداده ام.
sm
یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 13:36 عصر
برای اینکه مشکل نام سرورتون حل بشه باید وقتی میخواهید وصل به بانک شوید نام سرورتون رو به یکی از این دو شکل بزارید:
(local) یا فقط یک نقطه .
در این دو صورت به سرور محلی بدون نیاز به تغییر نام وصل میشه
--------------------------------
گزارشتون رو دیدم... همونجوری که قبلا هم خدمتتون گفتم، چون ماهیت Report Footer اینجوری نیست که بشه رکوردها رو درونش نمایش داد و درصورتیکه از بانک بخوانید فقط یک رکورد رو نمایش میده، بنابراین نمیتونید به این طریق این کار رو انجام بدهید.
بهترین کار اینه که از Sub Report استفاده کنید
البته میتونید این مقادیر رو از توی برنامه به گزارشتون به وسیله ی پارامتر ارسال کنید...که توصیه نمی شود!
موفق باشید
hamidyha
یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 13:38 عصر
متوجه روش انتخاب نام سرور نشدم چون از طریق خود Crystal R. استفاده میکنم ممکن توضیح بیشتری دهید. متشکرم
sm
یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 13:49 عصر
جواب قبلی رو یکبار دیگه بخوونید چون ویرایش شد!!!
برای سوال آخریتون هم باید بگم که وقتی شما میخواهید یه گزارش جدید ایجاد کنید توی این مراحل به جایی می رسید که نیاز هست نام سرور SQL رو تعیین کنید و بعد user , password خوب اونجا که میخواهید نام سرور رو درج کنید بنویسید (local) یا .
اینم عکسش :
موفق باشید
hamidyha
یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 13:57 عصر
متشکرم از راهنمایی شما با Sub Report خیلی عالی انجام شد.
امیدوارم در همه امور زندگی موفق باشید sm عزیز.
sm
سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 07:39 صبح
خواهش میکنم، شما هم موفق و سلامت باشید.
khaleghi
پنج شنبه 02 اسفند 1386, 09:25 صبح
اگر می شه نحوه ی استفاده از sub report را توضیح دهید با تشکر
hamidyha
پنج شنبه 02 اسفند 1386, 10:49 صبح
اگر می شه نحوه ی استفاده از sub report را توضیح دهید با تشکر
من چون در فرم گزارشم می خواستم در قسمت footer صفحه آخر یکسری اطلاعات رو از بانک دیگه ای بخونم که این اطلاعات ممکنه کم یا زیاد بشه از sub report استفاده کردم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.