PDA

View Full Version : مقیم کردن برنامه در حافظه

fahime_hajiali
یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 10:29 صبح
من یه برنامه نوشتم که باعث میشه سیستم هر 5 ثانیه بوق بزنه میخوام این کار به محض بوت کردن سیستم شروع شه چی کار کنم؟

civ0003
دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 09:29 صبح
سلام.
باید ازرجیستری استفاده کنی. یا دستی یا با کد. برای این کار میتونی توی run تایپ کنی regedit بعدenter بزن وقتی regedit اجرا شد برو به مسیر
current_mechin//software//microsoft//windows//run
حالا توی صفحه ی سمت راست با کلیک راست یه مقدار جدید رو تقضا بده. البته احتمالا یه مقدار آدرس پس و پیش بهت دادم ولی تقریبا همینه. حالا اینجا یه مقدار جدید وارد کن. ادرس برنامه روی هارد رو بهش بده و از نوع DWORD برابر با 0x80000002 قرارش بده. حالا اگه سیستم رو بوت کنی میبینی که برنامت لودشده و داره شیطنت میکنه. البته میتونی با کد توی برنامه خودت این قابلیت رو بهش بدی که اگه یک بار روی کامپیوتری اجرا شد همین تغییرات رو توی رجیستری بده تا اون کامپیوتر مجبور باشه همیشه این برنامه رو اجرا کنه.

Best Programmer
دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 10:35 صبح
سلام.
باید ازرجیستری استفاده کنی. یا دستی یا با کد. برای این کار میتونی توی run تایپ کنی regedit بعدenter بزن وقتی regedit اجرا شد برو به مسیر
current_mechin//software//microsoft//windows//run
حالا توی صفحه ی سمت راست با کلیک راست یه مقدار جدید رو تقضا بده. البته احتمالا یه مقدار آدرس پس و پیش بهت دادم ولی تقریبا همینه. حالا اینجا یه مقدار جدید وارد کن. ادرس برنامه روی هارد رو بهش بده و از نوع DWORD برابر با 0x80000002 قرارش بده. حالا اگه سیستم رو بوت کنی میبینی که برنامت لودشده و داره شیطنت میکنه. البته میتونی با کد توی برنامه خودت این قابلیت رو بهش بدی که اگه یک بار روی کامپیوتری اجرا شد همین تغییرات رو توی رجیستری بده تا اون کامپیوتر مجبور باشه همیشه این برنامه رو اجرا کنه.

سلام
فکر می کنم شما اشتباه متوجه سوال شدید مقیم کردن برنامه در حافظه فکرم می کنم تحت داس منظور ایشون باشه(البته تحت ویندوز هم اگر می خواستند جواب سوال جواب شما نبود)
ْخانم fahime_hajiali:
در کتاب اسمبلی پیشرفته فصل 7 کامل توضیح داده شده. البته کتابی که من دارم مال بهمن سال 72 هست.اگر کتاب را پیدا نکردید حتما در کتاب های جدیدی که منتشر می شوند مطالبی در این باره گفته اند.

Inprise
دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 12:12 عصر
من یه برنامه نوشتم که باعث میشه سیستم هر 5 ثانیه بوق بزنه میخوام این کار به محض بوت کردن سیستم شروع شه چی کار کنم؟

اگر از توابع سیستم عامل - هر چه که هست - استفاده کردی که طبیعتا قبل از فراخوانی کامل سیستم عامل نمیتونی برنامه ات رو اجرا کنی . مثلا اگر برنامه ای تحت داس یا ویندوز نوشتی که از روتین های سی یا وقفه های سیستم عامل استفاده میکنه باید با استفاده از امکانات خود سیستم عامل اجراش کنی پس سوالت جوابی نداره . حس میکنم سوالت همینقدر ساده بود و منم ساده ترین جواب رو دادم ، اگر اینطور نیست و دنبال جواب جدی تری میگردی بگو ، برای مسائل مشابهی تکنیک های پیچیده تر برای اجرای مستقل یک برنامه ، همزمان با روند اجرای سیستم عامل هست که اگر لازم بود توضیح میدم

Younes
سه شنبه 01 خرداد 1386, 13:34 عصر
سلام
فکر می کنم ایشان چیزی شبیه به autoexe.bat سیستم عامل داس را می خواهند که به محض بالا امدن سیستم عامل اجرا می شود. در این صورت نه به محض بوت شدن سیستم بلکه به محض بالا امدن سیستم عامل و قبل از اینکه کاربر بتواند برنامه ای را اجرا کند این برنامه مقیم میشود.

rayknet
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 14:43 عصر

autoexe.bat چاره کارته .
اگه با C یا asambeli نوشته باشی کافیه اونو به autoexe.bat اظافه کنی . محتویات این فایل شامل برنامه ها و دستوراتی هست که قبل از بدست گرفتن کنترل سیستم توسط سیستم عامل اجرا می شن
اگه از وقفه استفاده کرده باشی ربطی به نوع سیستم عامل ( windows یا dos ) نداره