ورود

View Full Version : جلوگیری از دخیره صفحات

hamed_bostan
یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 15:33 عصر
با سلام
قبلا مطرح شده بود که واسه expire شدن صفحات باید cache شدن اونها رو عیر فعال کرد . می خوام ببینم واسه این که کاربر نتونه صفحات رو هم دخیره کنه روس سیستمش همین کار رو کرد؟ چون من cache رو غیر فعال کردم اما باز هم صفحه دخیره شد با تمام محتویاتش.

با چه کدی میتونم به کاربر اجاره ندم که به هیچ عنوان ثفحه رو نتونه دخیره کنه؟ و توی temprarty internet file هاش هم عکسهای صفحه دخیره نشه؟

ممنونم

hamed_bostan
دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 08:47 صبح
یاران نظری به این تاپیک بسم الله ...

raravaice
دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 09:41 صبح
<meta http-equiv="pragma" content="no-cache">

اینو تو تگ متای صفحه اضافه کن تا توی فایل های تمپ صفحه ذخیره نشه

سئوال بعدی هم یه راحش اینه که یک بار صفحه رو postback کنی توی این حالت کاربر نمیتونه صفحه رو ذخیره کنه راههای دیگشو بلد نیستم

موفق باشی

hamed_bostan
پنج شنبه 20 اردیبهشت 1386, 15:55 عصر
سئوال بعدی هم یه راحش اینه که یک بار صفحه رو postback کنی توی این حالت کاربر نمیتونه صفحه رو ذخیره کنه راههای دیگشو بلد نیستم

یعنی صفحه اگر postback شده باشه دیگه کاربر نمی تونه ذخیره اش کنه؟
چطور؟

Behrouz_Rad
پنج شنبه 20 اردیبهشت 1386, 23:52 عصر
اولین نکته ای که باید بدونی اینه که برای اینکه یک صفحه ی وب نمایش داده بشه، تمامی محتویات اون صفحه باید به کلاینت منتقل بشه تا مرورگر بتونه صفحه ی مورد نظر رو نمایش بده.

و اما...
یکی از ترفندهایی که اغلب سایت ها برای جلوگیری از ذخیره ی صفحه ی وب توسط کاربر به کار میبرند، دریافت محتویات صفحه به صورت "پویا" هست.
بدین معنا که با استفاده از جاوا اسکریپت، در زمان بارگزاری صفحه، ارجائی به یک صفحه ی وب ایجاد می کنند و آن صفحه ی وب، محتویات مورد نظر را ایجاد و برگشت میدهد.
به عنوان مثال:

document.write("<script type='text/JavaScript' src='http://www.mySite.com/myPage.aspx'></script>")

واضح است که در این حالت، پس از ذخیره ی صفحه و در حالت Offline، تگ SCRIPT نمی تواند خاصیت SRC خود را از صفحه ی myPage.aspx دریافت کند!

موفق باشید.

SalarSoft
جمعه 21 اردیبهشت 1386, 06:29 صبح
ترفند دیگه ای که برخی سایت ها به کار می برند استفاده از فلش است.
که محتویات صفحات به صورت xml توسط فلش به صورت دینامیک دریافت می کنند و برای کاربر نمایش می دهند.
به نظر من اگر با فلش آسنایی داشته باشید استفاده از آن هدف شما رو به طور کامل براورده می کنه. البته مد نظر داشته باشید که مهمترین قسمت سایت شما یعنی محتویات مقالات و... باید با فلش لود شوند.

روشی هم بهروز گفت تا حدی به هدف نزدیک است خب، ولی اگر کسی واقعا قصد ذخیره کردن صفحات رو داشته باشه می تونه با ابزار هایی به هدف خودش برسه. در ضمن خود کد های جاوا اسکریپت cache می شوند(در temprarty internet file) .

شاید یکی از این ابزار های دم دست WebDeveloper برای FireFox باشه (گزینه ViewSource-->View GeneratedSource) که کد نهایی تولید شده (DOM) حتی به صورت دینامیک که در حال حاظر Firefox در حال نمایش اون هست رو نمایش میده!

Chabok
جمعه 21 اردیبهشت 1386, 11:53 صبح
استفاده از Ajax هم همین کار رو باعث میشه
یعنی همینطوری که آقای راد فرمودند اطلاعات دینامیک لود میشود .
اگر کل سایت رو فول Ajax کنید نمیشه سایت رو ذخیره کرد .

SalarSoft
شنبه 22 اردیبهشت 1386, 09:59 صبح
استفاده از Ajax هم همین کار رو باعث میشه
یعنی همینطوری که آقای راد فرمودند اطلاعات دینامیک لود میشود .
اگر کل سایت رو فول Ajax کنید نمیشه سایت رو ذخیره کرد .

شاید یکی از این ابزار های دم دست WebDeveloper برای FireFox باشه (گزینه ViewSource-->View GeneratedSource) که کد نهایی تولید شده (DOM) حتی به صورت دینامیک که در حال حاظر Firefox در حال نمایش اون هست رو نمایش میده!
با استفاده از این ابزار هر کد Html که در صفحه در حال نمایش است قابل دسترسی است.

hamed_bostan
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 09:54 صبح
ممنون از لطف همه . اما من تو بعضی سایت ها دیأم وقتی می خوای صفحه رو save ن کنی دقیقا این ایراد رو می گیره و پیغام میده: the page can not be saved و تا یه جاهایی progress bar پر میشه اما ...

babi_wd
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 16:31 عصر
ممنون از لطف همه . اما من تو بعضی سایت ها دیأم وقتی می خوای صفحه رو save ن کنی دقیقا این ایراد رو می گیره و پیغام میده: the page can not be saved و تا یه جاهایی progress bar پر میشه اما ...

exactly

اما من مطالب این جور سایتها رو کپی میکنم تو ورد
به نظر من راهی وجود نداره مطالب رو حفظ کرد
فلش رو هم میشه دانلود کرد

Behrouz_Rad
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 22:01 عصر
این خطا رو در IE شاهد هستی...
به دلایلی ناشناخته! IE در هنگام برخورد به برخی اسکریپت های خاص صفحه، از ذخیره کردن صفحه باز می مونه!

amir_monster
سه شنبه 15 آبان 1386, 18:07 عصر
کافیه در قسمت body این کد را اضافه کنید

<body>
<noscript><iframe></iframe></noscript>

hamed_bostan
سه شنبه 15 آبان 1386, 18:59 عصر
اگه این کد رو اضافه کنیم صفحه دیگه ذخیره نمیشه؟؟؟

amir_monster
سه شنبه 15 آبان 1386, 22:35 عصر
نه حامد جان در هنگام ذخیره پیغام خطا میده ، امتحان کن

SabaSabouhi
چهارشنبه 16 آبان 1386, 13:51 عصر
این خطا رو در IE شاهد هستی...
به دلایلی ناشناخته! IE در هنگام برخورد به برخی اسکریپت های خاص صفحه، از ذخیره کردن صفحه باز می مونه!

با سلام
IE این مشکل رو داره ( هم نسخه‌ى 6 و هم نسخه‌ى 7) اما گمان نکنم که ربطى به Script خاصى داشته باشه چون اگه یه IE دیگه اجرا کنى و URL رو کپى کنى توش بدون مشکل Save انجام مى‌شه.
اینطور به نظر مى‌آد که یه مشکلى تو IE پیش مى‌آد که از اون به بعد دیگه Save تعطیل مى‌شه.

صبا صبوحى

cactuskhan
چهارشنبه 16 آبان 1386, 15:06 عصر
کافیه در قسمت body این کد را اضافه کنید

<body>
<noscript><iframe></iframe></noscript>

البته با VIEWSOURCE بازم میشه صفحه رو ذخیره کرد ولی در کل مطلب جالبی بود نمی دونستم !

hamed_bostan
چهارشنبه 16 آبان 1386, 16:38 عصر
یعنی واقا راه دیگه ای نیست . من مثلا توی یه سایت باید سرتیفیکیتای خاصی رو بذارم که هر کاربری با ذخیره و دست بردن توی اون میتونه خیلی راحت جعل سند کنه
روش مطمعن تری نیست؟