PDA

View Full Version : تغییر محتوای فیلد در یک سطر دیتا گرید



farnaz2003
دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 10:34 صبح
با سلام
من یک دیتا گرید ویو در فرمم دارم که با یک select از پایگاه داده access پر می شود. می خواهم امکانی ایجاد کنم که کاربر بتواند یک یا چند فیلد را در سطر انتخابی خود تغییر داده و به پایگاه اعمال کند
آیا راهی برای این منظور وجود دارد؟

hdv212
دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 10:56 صبح
بله که میشه، اینم کدش :
this.txt_email.Text = this.GridView1.Rows[this.GridView1.SelectedIndex].Cells[1].Text;
موفق باشید.

farnaz2003
دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 11:21 صبح
با تشکر
اما من متوجه نشدم
اگه ممکنه جزئی تر توضیح دهید
در ضمن یک سوال دیگه هم داشتم. چطور می تونم کرسر مارکر گرید را در یک سطر خاص و با شرایط خاص که در کد تعریف می شه قرار بدم

mzamani
دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 12:06 عصر
منم همین سوال را دارم
کسی نیست جواب بده؟:ناراحت:

hdv212
دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 17:48 عصر
میشه بگی کجارو متوجه نشدی ؟
this.txt_email.Text = this.GridView1.Rows[this.GridView1.SelectedIndex].Cells[1].Text;
قسمت this.GridView1 که مشخصه، قسمت Rows مجموعه ای از کلاس GridViewRow هست که با Index دادن به آن میگم که کدوم سطر یا رکورد رو مد نظر داریم،Rows[this.GridView1.SelectedIndex]. یعنی ایندکس سطری که در حال حاضر در حالت انتخاب هست رو به Rows بده، قسمت Cells هم که باز مجموعه ای از آبجکت GridViewCell هست که با با دادن ایندکس به اون میگیم که کدوم سلول یا بهتره بگیم فیلد از Row جاری مدنظر ماست، حالا که سلول مورد نظر رو پیدا کردیم، از خاصیت Text اون اسفاده میکنیم و پاس میکنیم به خاصیت Text مربوط به txt_email خودمون.

farnaz2003
سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 11:24 صبح
با تشکر فراوان از پاسختان
بهتر است منظور سوالم را این طور بیان کنم که:
ابتدا دیتا گرید را با دستور select از پایگاه پر می کنم. سپس کاربر سطر مورد نظر خود را در آن انتخاب می کند.
یک textbox خارج از گرید قرار داده ام و کاربر مقدار جدید را برای فیلد قابل تغییر وارد می کند و سپس دکمه update را انتخاب می کند. update انجام می شود، اما من می خواهم این تغییر همان موقع در گرید مشاهده شود.( قابل ذکر است که محتوای گرید نتیجه جستجوی کاربر است نه تمام پایگاه) در واقع می خواهم اطلاعات قبلی گرید با تغییر جدید refresh شود.
لطفا مرا راهنمایی کنید

farnaz2003
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 09:55 صبح
واقعا کسی نمی دوند چطوری باید اطلاعات قبلی گرید با تغییر جدید refresh شود؟
لطفا راهنمایی کنید؟

iman_s52
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 12:25 عصر
dataSet رو Clear کن و یه بار دیگه دستور Select رو اجرا کن.