PDA

View Full Version : جلوگیری از Save عکس های درون Page

Leon_pro
پنج شنبه 20 اردیبهشت 1386, 11:33 صبح
یه Script میخواهم که بتونه از Save شدن عکس های درون وب توسط کاربر جلوگیری کنه .
نمی خوام کاربر نتونه Right Click کنه بعد عکس رو Save کنه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه.

hamid58
پنج شنبه 20 اردیبهشت 1386, 11:54 صبح
کاربر شما اگه یک مقدار با این مسائل آشنا باشه , حتی با Print Screen هم که شده باشه میتونه یک کپی از تصاویر شما رو داشته باشه . ولی نظر من اینه که تصاویرتون رو داخل فایل Flash لود کنید ... نه اینکه تصویر رو در داخل فایل فلش import کنید . بلکه تصاویر رو داخل یک دایرکتوری در داخل سایت داشته باشید و اونها رو از داخل فایل فلش صدا کنید . در این صورت حتی با save کردن فایل swf هم نمیتونن فایل عکس رو save کنن . چون فایل تصویر در داخل فایل swf نیست بلکه swf فقط یک نشان دهنده تصویر و یک واسط هستش ...

اگر فکر میکنید این روش به نظر شما جالبه، میتونم بیشتر در مورد ایجاد فایل flash برای این کار توضیح بد م ...

Leon_pro
جمعه 21 اردیبهشت 1386, 09:48 صبح
اگه بیشتر توضیح بدی ممنون میشم؟ و اینکه من تو بعضی از سایتا دیدم که اجازه right click به کاربر نمیده اون چطوریه؟

oVERfLOW
جمعه 21 اردیبهشت 1386, 19:01 عصر
اگه کسی این کاره باشه استفاده از flasm رو هم بلده

hamid58
جمعه 21 اردیبهشت 1386, 20:15 عصر
اگه کسی این کاره باشه استفاده از flasm رو هم بلده

بله ! منم که گفتم :

کاربر شما اگه یک مقدار با این مسائل آشنا باشه , حتی با Print Screen هم که شده باشه میتونه یک کپی از تصاویر شما رو داشته باشه .

راهش هم اینه که swf رو با یک برنامه resource کنه و مسیر تصویر رو پیدا کنه که از کجا و چه آدرسی لود میشه ! اما این خیلی مشکل تر هستش تا اینکه مثلا اجازه کلیک راست ندیم ! چون اونجوری طرف کافیه صفحه رو View source کنه و مسیر src عکس رو پیدا کنه !

شما چرا یک راه حل بهتر پیشنهاد نمی کنید ؟

hamid58
جمعه 21 اردیبهشت 1386, 21:54 عصر
اگه بیشتر توضیح بدی ممنون میشم؟ و اینکه من تو بعضی از سایتا دیدم که اجازه right click به کاربر نمیده اون چطوریه؟

اونکه اجازه right click نمیده یک جاوا اسکریپت هستش . اینطوری دیگه طرف نمیتونه روی عکس کلیک راست کنه و ... Save picture as رو بزنه ! کدش هم اینه :

<script language=JavaScript>
function clickIE() {
if (document.all) {
return false;
}
}
function clickNS(e) {
if (document.layers||(document.getElementById&&!document.all)) {
if (e.which==2||e.which==3) {
return false;
}
}
}
if (document.layers) {
document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);
document.onmousedown=clickNS;
}
else{
document.onmouseup=clickNS;
document.oncontextmenu=clickIE;
}
document.oncontextmenu=new Function("return false")
</script>

اینو تو Head صفحه کپی کنید .
اما اگه کاربر شما یک مقدار با این مسائل آشنا باشه میره به منوی مرورگرش مثلا تو IE تو منوی View ----> Source و در اونجا مسیر عکس هارو میبینه و مستقیم به تصاویر دسترسی پیدا میکنه .

روش دیگه که گفتم این بود که در برنامه Macromedia Flash یک swf ایجاد کنید به اندازه سایز تصویر مورد نظرتون و بعدش در داخل اون فایل فلش در همون فریم اول در داخل ادیتور Action اینو بنویسید :

_root.loadMovie("test.jpg");

به جای test.jpg مسیر مورد نظر فایل رو بنویسید ...
بعدش دیگه Swf ایجاد شده رو داخل صفحه در جایی که قرار بوده تصویر لود بشه قرار بدید .
در این روش به دلیل اینکه فایل تصویر توسط فایل swf به نمایش گذاشته میشه ، دیگه اون طرف نمیتونه به راحتی آدرس مسیر عکس رو پیدا کنه ! مگر اینکه طرف کمی وارد باشه و یه برنامه مثل Sothink SWF Decompiler پیدا کنه و فایل SWF رو Decompile کنه و اون تیکه Action Script نوشته شده رو پیدا کنه و مسیر عکس رو ببینه ! که این کارا دردسر بیشتری داره نسبت به روش اول ً چه در ایجادش ! چه در کپی کردنش !

اما به هر حال همونطور که دفعه قبل گفتم :

کاربر شما اگه یک مقدار با این مسائل آشنا باشه , حتی با Print Screen هم که شده باشه میتونه یک کپی از تصاویر شما رو داشته باشه .

اگه سئوال دیگه دارید در خدمتم . ;)

eyes_shut_number1
دوشنبه 25 تیر 1386, 23:52 عصر
منم یه نظر بدم؟
برای جلوگیری از Print Screen کردن!
مگه نمیشه کداسکای کلید PrintScreen رو در اورد؟!!
توی رویداد onkeydown جلوی اونو میگیریم!
نمیشه؟

cactuskhan
پنج شنبه 28 تیر 1386, 08:54 صبح
یک عالم نرم افزار هست که از desktop عکس میگیره اونارو چیکار میکنی !؟؟
این کار ها واسه اینکه کاربر عادی نتونه کاری بکنه وگرنه حرفه ای که باشی برای هر مسئله راه حلی هست !!

eyes_shut_number1
پنج شنبه 28 تیر 1386, 14:00 عصر
درسته
ما باید هر کاری میتونیمنم بکنیم!
هر کاری هم که بکنیم
حتس اگه فلش بذاریم
با یه Flash Saver اونو سیو میکنه!
ما داریم را هایی رو اراه میدیم که بشه حد اکثر جلوی کار بر رو گرفت!
اگه بحث نرم افزاره کل سایتم میشه ذخیره کرد!