View Full Version : مشکل در انتقال اطلاعات Excel به Sql
Mah6447
شنبه 22 اردیبهشت 1386, 15:14 عصر
ارتباط Sql را با فایل Excel مورد نظر برقرار کردم اما بعد باز کردن Table یکی از فیلدهای جدول Excel که نمایانگر ساعت با فرمت ##:## (12:24) می باشد به شکل تاریخ و ساعت کامل در Dbgridنمایش می دهد . انتقال رکورد را هم به شکل کامل به Sql انتقال می دهد . چگونه می توان با همان فرمت فیلد مبدا یعنی ##:## (12:24) نمایش داده و به Sql انتقال داد .
لطفاً راهنمایی بفرمایید !؟
cybercoder
شنبه 22 اردیبهشت 1386, 18:27 عصر
SMIMPORT/EXPORT SUITE
ghabil
شنبه 22 اردیبهشت 1386, 19:56 عصر
تاریخ با یک فرمت ثابت ذخیره میشه ، برای نمایش میتونی به هرشکلی دلت میخواد نمایشش بدی ، مثلا میتونی روی OnGetText فیلد تاریخت اینو بزاری که فقط ساعت نشون داده بشه :
Text := TimeToStr(Sender.AsDateTime);
Mah6447
شنبه 22 اردیبهشت 1386, 22:50 عصر
دوست عزیز : وردی فیلد ساعت از سلول اکسل گرفته می شود که فرمت آن به شکل ##:## است که باید به همان شکل در جدول دیگری ذخیره کنم . اما وقتی در AdoTable بازمی کنم به شکل ساعت و تاریخ نمایش داده می شود . چرا !؟ و چه کنم ؟؟؟
ghabil
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 00:14 صبح
ببین، چیزی که نوشتم رو دوباره بخون جواب چرا توش هست و چه کنم هم هست . اما اگر متوجه نشدی : روی ADOTableت dblClick کن بعد Add All Fields رو بزن بعد فیلدی که تاریخ و زمان رو نشون میده (یعنی از نوع DateTime تعریف شده ) رو پاک کن و اینبار New Field رو بزن و اسم فیلدت رو بنویس اما نوعش رو بزار Time....
بازم مشکلی داشتی بگو.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.