View Full Version : باز گذاشتن 300 جدول از شروع برنامه تا خارج شدن ازآن
mehdi_doraghi
شنبه 22 اردیبهشت 1386, 16:25 عصر
با سلام و درود بر اساتید بزرگوار
آیا روش باز گذاشتن 300 جدول کاری از ابتدای شروع برنامه تا خارج شدن از آن کار درستی است(جداول در طول برنامه باز می باشند) اگر درست است؟
1- پس چرا گاهی اوقات جدوال خراب می شوند ( راه ترمیم جدول ، برنامه خوبی که آن را ترمیم میکند چه برنامه ای است )
2- از خراب شدن جداول در هنگام خاموش شدن بی موقع کامپیوتر خیالم راحت باشد
3- اگر اطلاعات آن خراب می شوند لطفا من را راهمنایی کنید ( از تکنیک و تجربه مفیدتان بهره مند شویم )
javad_hosseiny
شنبه 22 اردیبهشت 1386, 18:52 عصر
آیا روش باز گذاشتن 300 جدول کاری از ابتدای شروع برنامه تا خارج شدن از آن کار درستی است(جداول در طول برنامه باز می باشند) اگر درست است؟
نخیر نادرست است
بهترین راه استفاده از data session های مختلف است و یا نهایتا مرتبط سازی جداول مختلف بایکدیگر و استفاده از چندین روتین مختلف جهت فعال سازی جداول در ناحیه های کاری مختلف
البته در قدیم (زمان داس) شما نهایتا 25 جدول کاری را به صورت همزمان بیشتر نمی تونستید باز کنید ولی در محیط ویندوز تا 32767 ناحیه کاری شما می تونید داشته باشید
ولیکن باز کردن این همه (300) جدول با هم کار مناسبی نیست بهتر است در بحث مدیریت اطلاعات و الگوریتم کاری خود بازنگری بیشتری کنید.
1- پس چرا گاهی اوقات جدوال خراب می شوند
البته بیشتر این برای جداولی که دارای فیلد memo (یادداشت) هستند و یا جداولی دارای ایندکس (مخصوصا از نوع مرکبش) هستند پیش می آید و در سایر موارد کمتر است
(البته یک نکته را در نظر داشته باشید که نسخه 7 ویژوال فاکس دارای قدرت بسیاری بالا در مدیریت اینگونه خرابی ها دارد به نحوی که کمتر جدولی در این نسخه با وجود unormal shutdown شدن های مختلف از نرم افزار جداولتان سالم می ماند)
ولیکن بهتر است که روتینی برای اینکار (کنترل صحت و سلامتی جداول در ابتدای برنامه داشته باشید که در صورت عدم صحت جداول از تابعی (که چندین مورد در این سایت هست) برای تصحیح آن استفاده کنید)
- از خراب شدن جداول در هنگام خاموش شدن بی موقع کامپیوتر خیالم راحت باشد
به همون پاسخ قبلی برمیگردد (مخصوصا در کل بحث مدیریت جداول صحیح )
اگر اطلاعات آن خراب می شوند لطفا من را راهمنایی کنید
به همون پاسخ شماره 1 برمی گردد
ولیکن تابعی برای تصحیح فایلهای آسیب دیده قبلا توسط یکی از دوستان در سایت قرار داده شده که شما می تونید از آن استفاده کنید.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=56527&page=4
mehdi_doraghi
شنبه 22 اردیبهشت 1386, 21:35 عصر
آقای حسینی باسلام و وقت بخیر
از راهمنایی جنابعالی بسیار کمال تشکر را دارم فقط اگر ممکن است یک کد برنامه که بتوان ایده جنابعالی از طریق data seassion برای 300 جدول بنویسید
javad_hosseiny
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 09:24 صبح
عرض کردم بستگی به مدیریت دیتابیس جداول شما ربط دارد
و اینکه در الگوریتم کاری شما چگونه آنها را استفاده کنید
بحث data session را اگر راهنماش رو بخونید از طریق دستور
SET DATASESSION TO می تونید تغییرش بدید
ولی در کل بین دو حالت جداول عمومی ( 1) و جداول اختصاصی (2) می توان سوئیچ کرد
و بهتر است که در بین این همه جداول (300 تا) ضروریات و آنهایی که را که معمولا در اکثر جداول از آن استفاده می کنید رو به صورت عمومی تعریف کرده و در DATASESSION اولی باشد و در هر فرم متناسبا با نوع جداول از موارد تعریف جداول اختصاصی (2) استفاده کنید
mehdi_doraghi
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 14:18 عصر
آقای حسینی باسلام
من این 300 جدول را بدون استفاده از database استفاده کردهام
mehran_337
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 16:53 عصر
منظور ایشان مدیریت صحیح بود نه ناتوانی برنامه.
mehdi_doraghi
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 17:29 عصر
آقا مهران باسلام
واضح تر بگو
mehran_337
دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 07:56 صبح
خب اینکه به طور معمول همانطوریکه آقای حسینی اشاره فرمودند می توان تعداد 30 هزار جدول هم بازگذاشت اما مسئله توانستن یا نتوانستن نبود . منظور ایشان این بود که این کار معقول و استاندارد نیست.
شما در بخش طراحی فرم راست کلیک کرده و data envirement را انتخاب کنید جداول مورد نیاز در آن فرم را add کنید دیگر تا زمانیکه آن فرم در حال اجرا هست نیازی نیست بانکی را use بلکه خود برنامه باز و بسته کردن بانکها را مدیریت می کند
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.