ورود

View Full Version : مشکل در MS SQL Server 2000 و حالتی خاص از فارسی

ali_abbasi22145
شنبه 22 اردیبهشت 1386, 21:11 عصر
سلام

من ازبانک MS SQL Server 2000 و Delphi7 استاده می کنم و SQL را به صورت پیشفرض تا انتها نصب می کنم.
من یک دستگاه کد کننده دارم که برای آن همه تنظیمات ویندوز فارسی به غیر آنچه در عکس می بینید
را باید انجام دهم تا دستگاه کد کند(عکس Regional_Setting).
حال این حات را انجام می دهم با error زیر موقعی که کلمات فارسی را در بانک وارد می کنم برخورد می کنم و کلماتی را که با خطا وارد می کنم با علامت سوال نشان می دهد (Delphi_Error).
در جایی تنظیمی وجود دارد که انجام دهم تا با این error برخورد نکنم ؟

mjdeveloper
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 01:15 صبح
نوع داده هاتو Nvarchar انتخاب کردی یا نه؟
چون دلفی با unicode سازگار نیست قسمت Regional_Setting Advance رو باید فارسی کنی

ali_abbasi22145
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 09:55 صبح
نوع داده هاتو Nvarchar انتخاب کردی یا نه؟
چون دلفی با unicode سازگار نیست قسمت Regional_Setting Advance رو باید فارسی کنی
یعنی می فرمایید فقط هرچه varchar دارم به nvarchar تبدیل کنم و int , datetime , بقییه را تغییری ندهم؟

ghabil
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 22:37 عصر
شما چندتا خطا گرفتی که باید از ADOConnectionت لیست خطاها رو بگیری و ببینی چیا بودن ، همینطوری نمیشه قضاوت کرد، ضمنا بهتر نیست وقتی به خطا برخورد میکنی بجای عکسش متنش رو بزاری؟

ali_abbasi22145
دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 10:09 صبح
یعنی می فرمایید فقط هرچه varchar دارم به nvarchar تبدیل کنم و int , datetime , بقییه را تغییری ندهم؟

سلام
یک برنامه ساده تستی درست کردم و به جای Varchar حالت Nvarchar کردم ومشکل حل شد!
آیا هرچه varchar دارم به nvarchar تبدیل کنم چه فرقی از نظر ماهیتی صورت می گیرد (مثلا: فضای Nvarchar بیشتر شود یا....) ؟
در کل varchar بهتر است یا nvarchar ؟

vcldeveloper
سه شنبه 25 اردیبهشت 1386, 08:52 صبح
آیا هرچه varchar دارم به nvarchar تبدیل کنم چه فرقی از نظر ماهیتی صورت می گیرد (مثلا: فضای Nvarchar بیشتر شود یا....) ؟
در کل varchar بهتر است یا nvarchar ؟
MS SQL Server راهنمایی دارد بنام Books Online، با جستجوی nvarchar در اون راهنما به جواب سوالات خودتون می رسید.

ali_abbasi22145
جمعه 28 اردیبهشت 1386, 18:54 عصر
سلام به تمامی دوستان
هرچه varchar دارم به nvarchar تبدیل کردم مشکل خطای دلفی ...Multi-step... من کاملا حل شد.
اما وقتی مد ویندوز درحالت انگلیسی است وقتی فارسی تایپ می کنم آجق وجق (فارسی درست نیست) است ولی فارسی که قبلا تایپ کرده ام کاملا درست نمایش داده و درست چاپ می شوند و من فکر می کنم این مشکل پشتیبانی نکردن از unicode دلفی 7 می باشد و ظاهرا دلفی 2007 unicode را پشتیبانی می کند.
حال اگر شما راه حلی با این دلفی 7 برایم دارید مطرح کنید، متشکر می شوم.

arashsb2000
جمعه 26 مرداد 1386, 18:56 عصر
هنگام نصب حتما تنظیمات Collation رو چک کنید که درست انتخاب شده باشد .
موفق باشی .آرش هنرور.