View Full Version : dbchart در reportbuilder
navidkhan
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 15:30 عصر
باسلام و خسته نباشی
برای تهیه نمودار در report builder از dbchart استفاده می کنم اما متاسفانه در قسمت data source نمی توانم table خود را به dataset نسبت دهم در صورتی که می توانید ما را راهنمایی نمایید.
البته قابل ذکر است که این فرایند را در دلفی 5 انجام دادم اما در دلفی 7 نمی توانم و مشکل اینجانب کجاست؟
ali_abbasi22145
دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 10:02 صبح
سلام
تا data source table خود را به dataset وصل نکنید که نمی توانید از dbchart استفاده کنید!
آیادر دلفی 7 و مثلا RB 10.06 گزارش ساده ای ساخته اید؟
حتما PDF را بخوان که در کامپیوترت ذخیره است:
D:\Program Files\Borland\Delphi7\RBuilder\Developer's Guide
navidkhan
دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 12:13 عصر
با عرض پوزش
مراحل کارهایی که انجام دادم را ذکر می کنم ملاحظه فرمایید که کدام قسمت ایراد دارد:
در برنامه دلفی 7 نخست یک عدد Table و سپس Datasource انتخاب نموده. پس از شناساندن جدول خود در پلت RBuilder تخست ppDBPipeline1 با معرفی DataSource آن و سپس ppReport1 را انتخا ب و وارد آن شدم و DBChart را انتخاب نمودم پس از Add کردن Series آن به قسمت DataSource رقته با انتخاب Dataset ملاحظه نمودم که خالی از Dataset است و هیچ آیتمی نمایان نبود حال بفرمایید کجای کار اشتباه است و اگر ایرادی دارد آن را به اینجانب متذکر شوید. پیشاپیش تشکر می نمایم. راهنمایی فرمایید مرا.
ali_abbasi22145
جمعه 28 اردیبهشت 1386, 10:15 صبح
سلام
به این سوالم قبلی من اول پاسخ دهید:
>>آیادر دلفی 7 و مثلا RB 10.06 گزارش ساده ای ساخته اید و چارت را در این مرحله فراموش کنید؟
navidkhan
شنبه 05 خرداد 1386, 15:36 عصر
سلام
بله report های زیادی را درست کردم.در دلفی 5 نیز چارت هم درست کردم. ولی در دلفی 7 با اینکه انواع گزارشات بدون چارت را درست کردم ولی نتوانستم چارت را بیاورم.لطفا کمک کنید
ali_abbasi22145
سه شنبه 08 خرداد 1386, 09:49 صبح
سلام
در آموزش rb انرا توضیح داده اگر نتوانستی به خود پشتیبانی rb تماس بگیر و در اخرین ورژنش از چارت جدیدتر استفاده کرده بود.
آیا در uses اضافه کردی که چارت را بیاورد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.