ورود

View Full Version : IntraWeb و بانک اطلاعاتی ...

Mahmood_M
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 18:33 عصر
سلام دوستان ...
من میخوام به وسیله IntraWeb به یک بانک در یک سرور دسترسی داشته باشم و اطلاعاتش رو بخونم ...
درواقع :
من میخوام یک صفحه ای بزارم توی سایتم برای سفارش گرفتن از کاربر ، یعنی مثلا چند تا Edit با شه و کاربر اونها رو پر کنه و بعد اونها با زدن یک دکمه توی یک بانک ذخیره بشن و بعد من از روی سیستم خودم با اون بانک ارتباط داشته باشم ( با یک WinApplication ) و بعد فیلدهای اون بانک رو بخونم و مشاهده کنم ، درواقع می شه گفت یک جور Mail Box که سفارشها توش نگهداری میشن و من میخوام از روی سیستم خودم به اون سفارشات دسترسی داشته باشم ( در حد مشاهده و نه برای ویرایش بانک اطلاعاتی )

حالا سئوالهایی که وجود داره :
1. چه بانکی باید استفاده کنم ؟!
2. طریقه ارتباط IntraWeb با بانک مورد نظر چگونه است ؟
3. طریقه ارتباط با بانک بر روی سرور از طریق برنامه Win Application چگونه است ؟

البته می دونم که نوع بانک بستگی به سرور هم داره که آیا اون رو پشتیبانی می کنه یا نه ...
می خوام بدونم که بهترین و کارآمدترین بانک در این زمینه چیه ؟

و در آخر بگم که من مقاله جناب Ghabil رو خوندم و اشاراتی در اون شده بود ، ولی نتونستم جواب 3 سئوال بالا رو پیدا کنم ... ( با تشکر از جناب ghabil به خاطر مقاله مفیدشون )

با تشکر از همگی ...
منتظرم و موفق باشید ...

ghabil
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 18:49 عصر
حالا سئوالهایی که وجود داره :
1. چه بانکی باید استفاده کنم ؟!
...
هر بانکی که دوست داری، منتها استفاده از Access از همه بی دردسر تر هست.

2. طریقه ارتباط IntraWeb با بانک مورد نظر چگونه است ؟

همونطوری که در حال عادی با دلفی وصل میشی مثلا با یک AdoConnection

...

3. طریقه ارتباط با بانک بر روی سرور از طریق برنامه Win Application چگونه است ؟
...

اگر منظورت اینه که WinApplication از روی سرور تو اجرا بشه و وصل بشه به دیتابیس نشندنیه مگر اینکه یک سرورت توی یک Lan باشه (نه از طریق اینترنت بهش وصل بشی) مگر اینکه یک لایه واسط بنویسی مثلا با استفاده از SOAP

Mahmood_M
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 19:35 عصر
اگر منظورت اینه که WinApplication از روی سرور تو اجرا بشه و وصل بشه به دیتابیس نشندنیه مگر اینکه یک سرورت توی یک Lan باشه (نه از طریق اینترنت بهش وصل بشی) مگر اینکه یک لایه واسط بنویسی مثلا با استفاده از SOAP
سلام
ممنون از جوابتون ...
من فقط می خوام اطلاعات رو از روی یک بانک که روی یک هاست آپلود شده ، بخونم و همین طور میخوام اطلاعاتی که گفتم در همون بانک بر روی هاست ثبت بشه ، من یک بانک اکسس رو آپلود کردم و بعد آدرس هاست اون رو در ADOConnection نوشتم ولی قبول نمی کنه ... ( مثلا : www.SiteName.com/Data/MyDB.mdb

آیا باید همین آدرس رو وارد کنم ؟ یا مثلا IP یا ... ؟

ghabil
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 20:09 عصر
سلام
ممنون از جوابتون ...
من فقط می خوام اطلاعات رو از روی یک بانک که روی یک هاست آپلود شده ، بخونم و همین طور میخوام اطلاعاتی که گفتم در همون بانک بر روی هاست ثبت بشه ، من یک بانک اکسس رو آپلود کردم

فقط بامک Acess رو آپلود کردی؟!! DLLی که با اینتراوب نوشتی رو آپلود نکردی؟!

www.SiteName.com/Data/MyDB.mdb[/url]

آیا باید همین آدرس رو وارد کنم ؟ یا مثلا IP یا ... ؟
[/QUOTE]

نه ! باید برنامت رو هم آپلود کنی بعد یا آدرس دیتابیس رو بصورت Reletive نسبت به dll بدی یا آدرس absolute فایل رو در روی هاست مثلا C:\inetpub\wwroot\my website\

Mahmood_M
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 21:13 عصر
سلام

فقط بامک Acess رو آپلود کردی؟!! DLLی که با اینتراوب نوشتی رو آپلود نکردی؟!
ببخشید که ذکر نکردم ولی این مربوط به برنامه تحت ویندوزیه که میخوام باهاش اطلاعات رو بخونم ...

مثلا C:\inetpub\wwroot\my website\

در صورت استفاده در یک Win Application ، باز هم همین آدرس رو باید بدم ؟ ولی برنامه من که روی سرور نیست !!

در مورد پروژه IntraWeb هم به زودی آپلود می کنم و نتیجه رو می گم ...
موفق باشید

ghabil
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 22:26 عصر
سوالت رو جواب دادم که :

Mahmood_M
دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 00:16 صبح
سلام

سوالت رو جواب دادم که :

نقل قول:
نوشته شده توسط ghabil

برنامه من از توی ویندوز و توی سیستم خودم اجرا میشه ...

ghabil
دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 01:11 صبح
منظورم از سرور تو همون کامپیوتر خودت بود که بد گفتم...