ورود

View Full Version : مشکل در ذخیره اطلاعات متنی زیاد

hdv212
دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 02:52 صبح
سلام دوستان
من یه جدول دارم که مربوط به کتابه که یه سری فیلدها از جمله فیلدهای عنوان و متن رو داراست، این فیلد متن از نوع ntext هست و در sqlExpress که در vs2005 هست این دیتابیس رو ساختم، حالا وقتی یه متن زیادی رو وارد جدول میکنم(از طریق خود ویژوال استودیو نه از طریق برنامم)، فقط یکی دو خطشو ذخیره میکنه، مثلا از دو صفحه، فقط یکی دو خطش ذخیره میشه، مشکل کجاست ؟؟ مرسی

AminSobati
دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 08:40 صبح
سلام،
جنس پارامترهایی که برای ارسال متن انتخاب کردین درسته؟

JavanSoft
دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 09:46 صبح
آیا امتحان کردید که بهنگام بازیابی اطلاعات کامل نیست ؟ شاید ذخیره سازی درست انجام می شود.

hdv212
دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 11:20 صبح
همانطور که گفتم، از نوع داده ای ntext برای ذخیره ی متن کتاب استفاده کردم، این مشکل رو توی یه پروژه ی asp.net هم داشتم، اونجا یه فیلد عنوان خبر بود و یه فیلد هم متن خبر که فیلدش رو با از نوع ntext گرفتم، اونجا هم همه ی اطلاعات رو ذخیره نمیکرد،من فکر میکردم اشکال از وارد کردن اطلاعات منه، ولی تو این پروژه هم باز دیدم که همین مشکلو دارم، میشه بگین مشکل کجاست ؟

AminSobati
دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 12:16 عصر
من نوع فیلد منظورم نبود، نوع پارامتری که استفاه میکنین تا متن رو به SP ارسال کنین

hdv212
دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 13:03 عصر
نه من اطلاعات رو از طریق برنامم وارد نکردم، از طریق همون ویژوال استودیو، توی خود جدول مربوطه، اطلاعات رو copy/paste کردم.