ورود

View Full Version : خرید engine یک سیمولاتور

mohammad_reza_53
دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 12:14 عصر
دوستان عزیز
من به دنبال engine یک بازی هواپیمایی میگردم
به عبارت بهتر ، میخواهم توسط نرم افزار دیگری مشخصات مکانی هواپیما را به آن داده و حرکت هواپیما را بر روی صفحه مشاهده کنم
نمیدانم آیا Microsoft Flight simulator امکان ورودی اطلاعات و مختصات را از بیرون به ما میدهد یا نه ؟
در ضمن به دنبال یک برنامه نویسی حرفه ای هستم . و برای این موضوع هزینه های مربوطه ،‌حتی اگر مربوط به خرید این engine از یک شرکت خارجی باشد را خواهم پرداخت.
لطفا اگر شرکتی در خارج از کشور میشناسید هم به من معرفی کنید.
خیلی خیلی متشکرم
با این e-mail تماس بگیرید:
mrr53@hotmail.com

prince-of-persia
دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 23:50 عصر
برای اینکار نیاز به شرکت های خارجی نیست . البته اگر برداشتم از پروژه درست بوده باشه .
باید بگم که بچه های ایرانی موفقیت های خوبی تو این زمینه داشتن.
یک شرکت اصفهانی هم هست که چند ساله روی شبیه سازی کار میکنه .
از جمله کار هاشون شبیه سازی آناتومی انسان هست و دارن بر روی فیزیک در حرکت اتومبیل کار می کنن . شبیه سازی آناتومی انسان رو فکر می کنم به دانشگاه اصفهان و چند تا دانشگاه دیگه هم فروختن .

یک نفر رو هم میشناسم که چند ساله در زمینه شبیه سازی کار میکنه و اتفاقا تحقیقات اولیه رو در مورد شبیه ساز پرواز انجام داده.

در رابطه با شبیه ساز های فعلی موجود باید بگم که هیچ کدوم رو نمیشه با یک کار سفارشی که براساس تمامی نیاز ها پیاده سازی شده مقایسه کرد .

در کل برای کارتون مشخصات بیشتری ارائه کنید تا بتونم اطلاعات بهتری در اختیارتون قرار بدم.
MSKAZEMI20@YAHOO.COM

shobair
سه شنبه 25 اردیبهشت 1386, 01:02 صبح
برای اینکار نیاز به شرکت های خارجی نیست . بچه های ایرانی از پس کار های مشابه بر اومدن .
یک شرکت اصفهانی هست که چند ساله در زمینه شبیه سازی کار میکنه .
از جمله کار هاشون شبیه سازی آناتومی انسان هست و در دارن بر روی فیزیک در حرکت اتومبیل کار می کنن . شبیه سازی آناتومی انسان فکر می کنم به دانشگاه اصفهان و چند تا دانشگاه دیگه هم فروختن .

برای کارت مشخصات بیشتری ارائه کن تا بتونم اطلاعات بهتری بهت بدم.

با من تماس بگیر :MSKAZEMI20@YAHOO.COM

سلام
یک سیستم شبیه سازی به چیزی بسیار بیشتر از یک موتور گرافیکی معمولی احتیاج داره.
شبیه سازی فیزیک، شبیه سازی هوش و ... و تازه باید یک موتور گرافیکی با الگوریتم های بهینه باشه! ما شبیه سازی رو با Morfit هم انجام دادیم که فکر میکنم جزء مزخرفترین انجین ها باشه. ولی از الگوریتم های خودمون استفاده کردیم. اگر میخواستیم از انجین کمک بگیریم با اون انجین که نمی شد، با بقیه انجین های اون زمان هم نتیجه خوبی به دست نمی اومد.
ضمناً ایرانی ها متاسفانه در این زمینه خسیس هستند. قیمت خون پدرشون میخوان یک برنامه نصفه نیمه که نمونه خارجیش هم وجود داره رو بفروشند! من ترجیح میدادم یک انجین خارجی پدر مادر دار 10 هزار دلاری بخرم ولی طرف دوستان هموطن نرم.

شبیر

Mahmood_M
سه شنبه 25 اردیبهشت 1386, 13:06 عصر
سلام
ببخشید اگه پست اضافه می دم ...
می خواستم نظرتون رو درباره موتور 3DState بدونم ، آیا می تونه موتور خوب و مناسبی باشه ؟
جناب شبیر ، شما Simulation تون رو با 3DState درست کردید ؟ درسته ؟

با تشکر ...

sanbad
پنج شنبه 27 اردیبهشت 1386, 09:51 صبح
دوستان عزیز
من به دنبال engine یک بازی هواپیمایی میگردم
به عبارت بهتر ، میخواهم توسط نرم افزار دیگری مشخصات مکانی هواپیما را به آن داده و حرکت هواپیما را بر روی صفحه مشاهده کنم
نمیدانم آیا Microsoft Flight simulator امکان ورودی اطلاعات و مختصات را از بیرون به ما میدهد یا نه ؟
در ضمن به دنبال یک برنامه نویسی حرفه ای هستم . و برای این موضوع هزینه های مربوطه ،‌حتی اگر مربوط به خرید این engine از یک شرکت خارجی باشد را خواهم پرداخت.
لطفا اگر شرکتی در خارج از کشور میشناسید هم به من معرفی کنید.
خیلی خیلی متشکرم
با این e-mail تماس بگیرید:
mrr53@hotmail.com

یه سری به این لینک بزن ببین کارت را راه می اندازه:

http://www.codeplex.com/fsxget

http://www.codeplex.com/fsxget/Release/ProjectReleases.aspx?ReleaseId=3693

shobair
چهارشنبه 09 خرداد 1386, 22:17 عصر
سلام
ببخشید اگه پست اضافه می دم ...
می خواستم نظرتون رو درباره موتور 3DState بدونم ، آیا می تونه موتور خوب و مناسبی باشه ؟
جناب شبیر ، شما Simulation تون رو با 3DState درست کردید ؟ درسته ؟

با تشکر ...

سلام

با مورفیت که نسخه قدیمی 3DState بخساب میاد. ولی در مجموع فقط بدرد یادگیری میخوره.

شبیر