ورود

View Full Version : راهنمائی

master3d
دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 20:00 عصر
سلام
من قصد دارم با دلفی 7 یه برنامه بنویسم که قابلیتهای زیر رو داره :
برنامه تحت شبکه محلی کار میکنه و بعد از اتمام کار روزانه اطلاعات روز موجود در سرور با یک بانک اطلاعاتی بر روی وب هماهنگ میشن . به عبارتی بانک اطلاعاتی موجود بر روی PC باید با بانک اطلاعاتی موجود بر روی وب در ارتباط خیلی نزدیک باشن.
از دوستان عزیز میخوام راهنمائی کنن :
- برای ارتباطها سعی دارم از intraweb یا soap استفاده کنم.آیا درسته یا پیشنهاد بهتری دارید؟
- پایگاه داده ای رو که میخوام بذارم چی انتخاب کنم ( MsSQL Server , My SQL, InterBase or ...( . با توجه به حجم بالای اطلاعات و همچنین سرعت برقراری ارتباط و استفاده حداقل از منابع سیستم.
- به نظر شما استفاده از دلفی 8 و فناوری دات نت بهتره یا همین روالهایی رو که توی دلفی 7 خدمتتون عرض کردم .
قبلا از راهنمائی و حسن نظر کلیه دوستان کمال تشکر رو دارم

ghabil
دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 23:26 عصر
یکی دوبار مفصل اینجا بحث شده ، یک جستجو بکن اگر بازم جایی رو مطمدن نبودی بگو اگه بتونیم کمک میکنیم.

master3d
چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 15:51 عصر
من فقط یه راهنمائی کلی میخوام . یه خط مشی .همین
به جزئیات کاری ندارم . البته جستجو کردم ولی اونی که باب میلم باشه رو نفهمیدم . ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.

ali_fv
چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 17:45 عصر
ببین این مسئله به خیلی پارامترها وابسته است
نوع بانک محلی
نوع طراحی بانک
...

اما اگر مدل راحت اونو بخوای باید بگم Replication انتخاب خوبی میتونه باشه

ghabil
چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 18:21 عصر
اینو ببین (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=51817)یک چیزایی میتونی توش پیدا کنی

SYNDROME
چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 18:28 عصر
با سلام
اسم تاپیکت اسم جالبی نیست.(به هر حال)
بهتر برای اتصال از ADO استفاده کنی.
پایگاه داده می تونی از اوراکل استفاده کنی ولی لگر به مشکل بر بخوری خیلی سخت می تونی برطرف کنی .
چرا؟اوراکل کار حرفه ای به اندازه SQlکار حرفع ای نیست چون واقعاً Help اوراکل بگیم نیست بهتر است(فروشی است)
بهتر است با شرایط فعلی از SQL Server استفاده کنی چون هم از دوستان می تونی استفاده کنی و هم جواب کارت رو خوب می ده.
در رابطه با دلفی 7 ، 2005 ، 2006 و 2007 می تونم بهت بگم با هر 3تا رکار کردم.
محیط که برای طراحی و سایر کارهای برنامه نویسی که دلفی 2006 و 2007 می دهد بهتر از 7 و حتی 2005 است.

vcldeveloper
پنج شنبه 27 اردیبهشت 1386, 08:34 صبح
سلام،
لطفا عنوان مناسب برای تاپیک انتخاب کنید.