View Full Version : ایجاد مانده حساب
parvazazad
جمعه 28 اردیبهشت 1386, 03:47 صبح
سلام دوستان ،
برای ایجاد یک مانده حساب به صورتی که در اکثر برنامه های حسابداری وجود داره که دارای سه فیلد :1-بدهکار 2-بستانکار 3-مانده که از رکورد ابتدا به این صورت که بدهکار - بستانکار = مانده و
در رکود بعد مانده رکورد قبلی یعنی رکورد 1 + بدهکار - بستانکار = مانده که تا انتهای رکودهای حاوی اطلاعات ادامه پیدا میکند به چه صورت باید عمل کرد .
البته اگر توضیحات ناقص یک نمونه که توسط اکسل درست شده ضمیمه سوال کردم.
پشا پیش از لطف همه بزرگواران عالی قدر کمال تشکر را دارم.8487
مهدی قربانی
جمعه 28 اردیبهشت 1386, 15:03 عصر
سلام
لینک ضمیمه رو بررسی کن :
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=61980&highlight=%E3%C7%E4%CF%E5+%CD%D3%C7%C8
parvazazad
شنبه 29 اردیبهشت 1386, 09:59 صبح
دوست عزیز جناب mehdi-gh احتمالاً نتونستم منظورم خوب برسونم اگه به فایل ضمیمه یه نگاه بندازی بهتر متوجه درخواست من میشی من مانده بدهکار یا بستانکار هر سطر با توجه به مانده سطر قبلی و محاسبه اون احتیاج دارم یعنی
(بدهکار)-(بستانکار)-(مانده)
1000 - 0- 1000
0 - 500- 500
0 - 1000 (500-)
200 - 0 -(300-)
600 - 0 -300
فکر کنم اینجوری بهتر شد. با تشکر
mohammadgij
یک شنبه 30 اردیبهشت 1386, 12:30 عصر
نمونه برنامه تا بررسی شود
ehsan_g
دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 15:35 عصر
سلام میتونی توسط ماژولها اینکارراانجام دهی ولی مشکلاتی داره که راه خوبی نیست ولی راه حل دیگری نیز داره که خود من از اون استفاده کردم وخیلی هم خوب بوده اینکه یک SQLبنویسی که همزمان کارمحاسباتی رو انجام بده واونهارو داخل یک تیبل جدید بریزد وبعد تیبل رو توسط یک فرم نمایش دهی
parvazazad
دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 17:43 عصر
دوستان و سروران عزیز با تشکر از توجه و اظهار محبت شما عزیزان من برای تهیه گزارش مانده حساب احتیاج به محاسبه مانده در همان لحظه گزارش گیری دارم یعنی در یک Querie که با توجه به یک حساب خاص تلخیص شده از اولین رکورد شروح به محاسبه کرده ونتایج را نمایش دهد بنده با جستجو در سایت به یک نمونه خوب مشابه که چنین کاری را در یک برنامه دیگر میکرد برخورد کردم که توسط جناب آقای سارمی نوشته شده بود که دارای یک Function هست که این کار را انجام میدهد اما من در نوشتن فانکسشن مهارت کافی ندارم اگر دوستان منت گذاشته و برای این فانکشن وقت بگذارند فکر میکنم کار به درد بخوری باشه که مورد احتیاج اکثر دوستان در برنامه های جسابداری هست .
پیشا پیش از لطف بی دریق شما عزیزان متشکرم.
اگر دریای بیکران باشی یا گودال سر کوچه ، فرقی نمی کنه . زلال که باشی آسمان در توست.
سنبله کار
یک شنبه 06 خرداد 1386, 11:23 صبح
این نمونه برای گزارشها قابل استفاده است برای کار روی فرمها کمی بیشتر باید کار بشه .
sarami
سه شنبه 08 خرداد 1386, 01:07 صبح
به این تاپیک یه سر بزنید و سعی کنین اونو با توجه به مشکلتون باز نویسی کنین
لینک (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=28632&page=2&highlight=Function+%C7%D3%CA%DD%C7%CF%E5)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.