PDA

View Full Version : اعطای مدال به کاربران فعال

Identifier
جمعه 28 اردیبهشت 1386, 16:29 عصر
با سلام

در راستای تقدیر و تشکر از کاربران فعال, امکان اعطای مدال به کاربران سایت راه اندازی گردید.

دسته بندی مدال های افتخار از قرار زیر می باشد :

1- مدال فعالیت علمی http://www.barnamenevis.org/forum/images/medals/medal.gif
توضیحات : مدال فعالیت علمی

2- مدال اخلاق http://www.barnamenevis.org/forum/images/medals/medal0.gif
توضیحات :کاربر با اخلاق و شایسته سایت

3- مدال همکاری http://www.barnamenevis.org/forum/images/medals/medal1.gif
توضیحات : مدال همکاری در راستای پیشرفت و ارتقاء سطح کمی و کیفی سایت

لذا پس از یررسی به کاربران فعال توسط مدیران طبق دسته بندی فوق مدال مربوطه اعطا خواهد شد و مدال های دریافتی هر کاربر درقسمت اطلاعات کاربر و همچنین پروفایل کاربر قابل مشاهده می باشد .

با تشکر

SYNDROME
جمعه 28 اردیبهشت 1386, 18:30 عصر
با سلام

با سلام

در راستای تقدیر و تشکر از کاربران فعال, امکان اعطای مدال به کاربران سایت راه اندازی گردید.

دسته بندی مدال های افتخار از قرار زیر می باشد :

1- مدال فعالیت علمی http://www.barnamenevis.org/forum/images/medals/medal.gif
توضیحات : مدال فعالیت علمی

2- مدال اخلاق http://www.barnamenevis.org/forum/images/medals/medal0.gif
توضیحات :کاربر با اخلاق و شایسته سایت

3- مدال همکاری http://www.barnamenevis.org/forum/images/medals/medal1.gif
توضیحات : مدال همکاری در راستای پیشرفت و ارتقاء سطح کمی و کیفی سایت

لذا پس از یررسی به کاربران فعال توسط مدیران طبق دسته بندی فوق مدال مربوطه اعطا خواهد شد و مدال های دریافتی هر کاربر درقسمت اطلاعات کاربر و همچنین پروفایل کاربر قابل مشاهده می باشد .

با تشکر
کار جالبی است برای فعالیت دوستان بسیار عالی.
ملاک مدالهای 3 گانه چیست؟
با تشکر.

Identifier
جمعه 28 اردیبهشت 1386, 18:41 عصر
ملاک مدالهای 3 گانه چیست؟
همانطور که مشخص است به کاربرانی که به ارائه مطالب فنی و علمی می پردازند مدال افتخار فعالیت علمی اعطا می گردد و همچنین به کاربرانی که ضمن ارائه مطالب علمی با ملایمت و به درستی به سوال های کاربران پاسخ می دهند مدال اخلاق و به کاربرانی که مدیران و مسئولان را در راستای ارتقاء سطحی کمی و کیفی سایت یاری می نمایند مدال همکاری اعطا می گردد. لازم به ذکر است امکان اعطای یک یا همه مدال ها به هر کاربر وجود دارد.

نحوه اعطای مدال :

مدیران هر بخش کاربران فعال را با استفاده از 3 معیار بیان شده ارزیابی می کنند و به تناسب نحوه فعالیت مدال مربوطه به کاربر اعطا می گردد.

با تشکر

SYNDROME
جمعه 28 اردیبهشت 1386, 18:46 عصر
با سلام

نحوه اعطای مدال :

مدیران هر بخش کاربران فعال را با استفاده از 3 معیار بیان شده ارزیابی می کنند و به تناسب نحوه فعالیت مدال مربوطه به کاربر اعطا می گردد.

با تشکر
بهتر نیست روشی را که پیش گرفته اید مانند اعطای ستارها باشد که مثلا من با 20 تاپیک ایجاد کردید 2 ستاره می گیرم.
و برای این کار هم از یک امتیاز بندی استفاده کنید که هر هفته امتیاز داده شود و زمانی که هر کدام از امتیازات شخص به سقف مورد نظر رسید مدال را دریافت کنم.
البته این امتیازها می تواند نزولی نیز باشد.
البته فقط یک پیشنهاد بود و بس.
یا حق ! ! !

titbasoft
جمعه 28 اردیبهشت 1386, 18:54 عصر
گاها ممکنه یک کاربر با 50 تا پست و ایجاد 2 تا تاپیک به اندازه (حتی بیش از) کسی مثل من که بیش از 1500 تا پست دارم، فعالیت مفید داشته باشه. این یک سناریوی علمی تخیلی نیست، یک حقیقته. گرچه که ممکنه بشه یک سری قانون (مثل چیزهایی که شما پیشنهاد کردید) برای اعطای مدال وضع کرد اما به هر حال بهینه ترین حالت همفکری مدیران اون بخش می تونه باشه. و البته معیارهای انتخاب حتما تعداد پست، تشکرها، بار فنی پست ها و غیره رو هم شامل میشه. ضمن اینکه میشه یک تاپیک به صورت اعلان در همین بخش دربیاد تا حتی کاربران بتونن پیشنهاد اعطای مدال به دیگران و یا حتی خودشون رو هم اعلام کنند.

Mahmood_M
جمعه 28 اردیبهشت 1386, 18:57 عصر
سلام

بهتر نیست روشی را که پیش گرفته اید مانند اعطای ستارها باشد که مثلا من با 20 تاپیک ایجاد کردید 2 ستاره می گیرم.
و برای این کار هم از یک امتیاز بندی استفاده کنید که هر هفته امتیاز داده شود و زمانی که هر کدام از امتیازات شخص به سقف مورد نظر رسید مدال را دریافت کنم.
البته این امتیازها می تواند نزولی نیز باشد.
البته فقط یک پیشنهاد بود و بس.
نه !! ، من مخالفم ، باید به محتوای پستها توجه بشه و نه به تعدادشون ...
من خودم تا حالا شاید بیشتر از 100 تا پست الکی نوشتم ... :خجالت:

ولی کلا کار جالبی است ...

با تشکر از مدیران محترم و جناب Identifier

موفق باشید ...

SYNDROME
جمعه 28 اردیبهشت 1386, 19:12 عصر
با سلام
انگاری من درست نتونستم حرفهام رو منتقل کنم.:گیج:
منظور تعداد تاپیک نبود.
منظور من از امتیاز همان امتیازاتی است که مدیران می دهند ولی به صورتی که خود کاربر نیز ببیند و خودش نیز بداند تا چه اندازه موفق بوده است.(مانند نظر سنجی در اول سایت)
این امتیاز می تواند روند صعودی یا نزولی داشته باشد و حتی بتوان مدال را از شخص که بر خلاف معیارها عمل کرده پس گرفت تا کاربران همیشه فعال باشند و بعد از دریافت مدال عملکرد خود را تغییر ندهند.
باز هم شرمنده.:خجالت:

titbasoft
جمعه 28 اردیبهشت 1386, 19:17 عصر
منظور من از امتیاز همان امتیازاتی است که مدیران می دهنددر حال حاظر امتیاز غیرقابل مشاهده ای وجو نداره

حتی بتوان مدال را از شخص که بر خلاف معیارها عمل کرده پس گرفت تا کاربران همیشه فعال باشند و بعد از دریافت مدال عملکرد خود را تغییر ندهند.امکان این مساله هم وجود داره.

titbasoft
جمعه 28 اردیبهشت 1386, 19:22 عصر
در قسمت لینک های سریع دسترسی به صفحه مدال های افتخار (http://www.barnamenevis.org/forum/awards.php) هم فعال شده است.

Identifier
شنبه 29 اردیبهشت 1386, 13:16 عصر
امکان درخواست اعطای مدال راه اندازی گردید.

از این پس کاربران می توانند از طریق گرینه های سریع قسمت مدالهای افتخار (http://www.barnamenevis.org/forum/awards.php)می توانند درخواست مدال (http://www.barnamenevis.org/forum/request_award.php?award_id=2) برای خود و یا دیگر کاربران نمایند.

تمامی درخواست ها توسط مدیران مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

با تشکر

Kamyar.Kimiyabeigi
شنبه 05 خرداد 1386, 08:14 صبح
مدیران محترم سایت ممنون از توجهتون. فقط یک سوال این آیکونها بیشتر شبیه جام هست تا مدال....

Hossein Bazyan
شنبه 05 خرداد 1386, 11:11 صبح
نوشته شده توسط titbasoft http://www.barnamenevis.org/forum/images/buttons/viewpost.gif (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=341537#post341537)
تا حتی کاربران بتونن پیشنهاد اعطای مدال به دیگران و یا حتی خودشون رو هم اعلام کنند.

سلام
من فکر کنم این مدلی زیاد جالب نباشه . طبعا هر کسی خودش را تا حدی لایق میبیند. اما باید ملاکی هم برای اعطا باشد. میدانم که این ملاک وجود داره اما کسی که میخواد به خودش مدال بده نمیتواند در مورد خودش نمیتواند آنها را اعمال کند یا زیاده روی میشه یا شکسته نفسی . و در ضمن کار مدیران هم زیادتر میشه مثلا ممکن است هر روز 10 نفر تقاضای مدال کنند باید تعداد پست ، موضوعات پست، ارسالی ها، جواب دادن ها و تشکرات همه آنها توسط مدیران بررسی سپس با توجه به نوع مدال مورد تقاضا و حق کاربر مدیر تصمیم بگیرد، میدانید چقدر وقت میخواد.
در ضمن تفکیک هم خیلی مشکله هیچ کسی پیدا نمیشه که پستهای خودش را خالی از بار علمی بداند و کمتر کسی هم پیدا میشه که بگه پستهای من غیر اخلاقیه .
در مورد مدال همکاری هم خوب بیشتر از 80% دوستان دارند همکاری میکنند.

به نظر من باید این کار در مرحله اول توسط مدیران اعطا شوند سپس برنامه طوری تنظیم بشه که در مراحل بعد خود سیستم اتوماتیک آنرا بدهد.

Identifier
شنبه 05 خرداد 1386, 12:35 عصر
سپس برنامه طوری تنظیم بشه که در مراحل بعد خود سیستم اتوماتیک آنرا بدهد.

اگر امکان داره الگوریتمی که میتوان با استفاده از آن به صورت اتوماتیک پی به فعالیت علمی یک کاربر برد را شرح دهید!

متشکرم

titbasoft
شنبه 05 خرداد 1386, 13:00 عصر
فقط یک سوال این آیکونها بیشتر شبیه جام هست تا مدالاگر پیشنهادی برای آیکون ها دارید می تونید مطرح کنید

در مورد مدال همکاری هم خوب بیشتر از 80% دوستان دارند همکاری میکنند.در اینجا همکاری فیزیکی منظوره، نه علمی و فنی

Hamid_PaK
شنبه 05 خرداد 1386, 17:21 عصر
اگر پیشنهادی برای آیکون ها دارید می تونید مطرح کنید

به نظرتون چطوره ؟؟؟

http://www.picsoup.com/images/76066medal_preview.jpg

http://www.picsoup.com/images/95465medal_preview_sample.jpg

یا حق ...

Hamid_PaK
شنبه 05 خرداد 1386, 20:05 عصر
اینها هم بد نشد ( این نظر خودم هست )...
دوستان نظر بدهید کدامیک بهتر شده.

http://www.picsoup.com/images/30889medals_preview.png

http://www.picsoup.com/images/81912medals_preview_sample.jpg

یا حق ...

SYNDROME
شنبه 05 خرداد 1386, 20:22 عصر
با سلام
حیمد جان دستت درد نکنه.
از اون کاپها خیلی بهتر شد.:کف:
خسته نباشی.:تشویق:

Mahyaa
شنبه 05 خرداد 1386, 20:44 عصر
من به دومی رای میدم ولی رنگ برنزی اولی ، بیشتر به برنز نزدیکه (واضحتره).

مرسی آقا حمید

iman_s52
شنبه 05 خرداد 1386, 20:57 عصر
رنگ مدالهای اولی قشنگتره .

مهدی کرامتی
شنبه 05 خرداد 1386, 21:18 عصر
بنظر من سری دوم قشنگ تره، نظر بقیه چیه؟

Behrouz_Rad
شنبه 05 خرداد 1386, 21:30 عصر
بنده نیز سری دوم را می پسندم...

Hossein Bazyan
شنبه 05 خرداد 1386, 21:36 عصر
به نظر بنده سری دوم بهتره

Hossein Bazyan
شنبه 05 خرداد 1386, 21:47 عصر
اگر امکان داره الگوریتمی که میتوان با استفاده از آن به صورت اتوماتیک پی به فعالیت علمی یک کاربر برد را شرح دهید!
متشکرم
سلام
دوست عزیز اینگونه الکوریتمها چون الکوریتم استانداردی نیستند کاربر مستواند خودش برای خودش الگوریتم آنرا طراحی کند.

مثلا میتوان پارامترهای زیر را در نظر گرفت :

تعداد مقالات ارسالی کاربر
تعدادبرنامه های ارسالی کاربر
تعداد کدهای ارسالی کاربر
تعداد پستهای مفید
تعداد تشکرهایی که از کاربر شده
.....و مثلا اگر هر کدام از یک حد نصاب بیشتر شد یا مساوی آن شد یک مدال به مدالهای آن اضافه شود.
و فکر هم نکنم برنامه نویسی زیاد پیچیده ای را بخواد.
در ضمن در نظر داشته باشید تا جایی که من دیدم این اولین سایتی است که به کاربران خود مدال میدهد. ( البته به نظر من )

Identifier
یک شنبه 06 خرداد 1386, 06:35 صبح
عداد مقالات ارسالی کاربر
تعدادبرنامه های ارسالی کاربر
تعداد کدهای ارسالی کاربر
تعداد تشکرهایی که از کاربر شده

آیا هر مقاله و یا هر کد ارسالی توسط کاربر مفید است ؟ و یا اینکه تعداد تشکر های یک کاربر به خاطر مطالب علمی و مفیدش است ؟

تعداد پستهای مفید

میشه یکم توضیح بدید که در روش فوق سیستم چگونه متوجه می شود که مطالب ارسال شذه کاربر مفید است ؟

Mahmood_M
یک شنبه 06 خرداد 1386, 08:18 صبح
سلام
در مورد مدالها :
هر دو قشنگ شده ، آقا حمید دستت درد نکنه ، منم می گم سری دوم ، ولی این طوری هم اگه بشه بد نیست :

http://www.parsaspace.com/nabegheh/medal.jpg

آقا حمید نظرتون چیه ... ؟

فقط یه پیشنهاد بود ...

با تشکر ، موفق باشید ...

whitehat
یک شنبه 06 خرداد 1386, 08:26 صبح
با تشکر از همه دوستان
من فکر می کنم ماهیت عناوینی که با رنگ مدال ها کمی مغایرت دارد ، چون مدال با رنگ طلایی و یا نقرهای نشانگر رنکینگ در یک موضوع واحد است در صورتی که این مدال ها در موضوعاتی مختلف میبایست داده می شود، به نظر من برای هر موضوع باید یک سمبل در نظر گرفته شود این سمبل می تواند کاپ ، یا حتی مدالهایی که تداعی کننده ماهیت آن است ، باشد.
با تشکر

حامد مصافی
یک شنبه 06 خرداد 1386, 12:12 عصر
به نظر من هم سری دوم بهتره

PC2st
یک شنبه 06 خرداد 1386, 14:36 عصر
به نظر من اون پارچه های روی مدالهای سری اول، روی مدالهای سری دوم باشه بهتره.

Mahmood_M
یک شنبه 06 خرداد 1386, 15:12 عصر
سلام
در مورد الگوریتم اهدای مدال :
راستش هر چقدر هم الگوریتم طبیعی و پیچیده و وی باشه ، فکر نکنم که بشه با اون به محتوای پست یک فرد پی برد ...
حالا راه حلهایی که به نظر من می رسه :

1. چند تا از کاربران به عنوان همکار انجمن کار بازرسی فعالیتهای دوستان رو در بخشهای مختلف بر عهده داشته باشند و در صورت مشاهده فعالیتهای مفید یک کاربر به مدیران اطلاع داده و درخواست مدال برای اون کاربر بکنند ...

2. در کنار مشخصات کاربری هر کاربر ( در سمت راست ) گزینه یا ... باشد که اگر کسی پست یا مطلب یا هر چیز مفید دیگه ای از اون کاربر دید ، به وسیله اون گزینه به کاربر امتیاز بده ، مثلا فرض کنید ، من یک سئوالی می پرسم و شما به خوبی و کامل به من جواب می دید یا یک راهنمایی مفید می کنید یا بالاخره موثر واقع میشید ، در اینجا من می تونم با گزینه ای که در کنار نام کاربری شما هست ، به شما امتیاز بدم ... ، شاید گزینه " تشکر " هم مثل همین باشه ، ولی همه تشکر ها بابت مطالب مفید نیست !!!

3. راه سوم می تونه مخلوطی از این دو راه باشه ، یعنی چند تا از کاربران که فعالیت شون زیاد هست یا جزو مدیران هستند ، کار امتیاز دهی رو داشته باشند و اون گزینه ای که در راه دوم اشاره شد ، فقط برای این دوستان عمل کنه و اونها با تشخیص خودشون به کاربر امتیاز میدن ( حالا این دادن امتیاز می تونه با کلیک بر روی یک گزینه باشه که زیاد سخت نیست ! )
و در آخر طی یک شرط ، اگر امتیاز به مقدار مورد نظر رسید ، مدال مربوطه اهداء بشه ...

همچنین میشه برای هر نوع مدال یک گزینه گذاشت ( مثلا همکاری یا ... ) ...

به هر حال این فقط یه راه و پیشنهاد بود ...

امیدوارم بتونه کمک کنه ...
موفق باشید ...

SYNDROME
یک شنبه 06 خرداد 1386, 22:29 عصر
با سلام

3. راه سوم می تونه مخلوطی از این دو راه باشه ، یعنی چند تا از کاربران که فعالیت شون زیاد هست یا جزو مدیران هستند ، کار امتیاز دهی رو داشته باشند و اون گزینه ای که در راه دوم اشاره شد ، فقط برای این دوستان عمل کنه و اونها با تشخیص خودشون به کاربر امتیاز میدن ( حالا این دادن امتیاز می تونه با کلیک بر روی یک گزینه باشه که زیاد سخت نیست ! )
و در آخر طی یک شرط ، اگر امتیاز به مقدار مورد نظر رسید ، مدال مربوطه اهداء بشه ...

همچنین میشه برای هر نوع مدال یک گزینه گذاشت ( مثلا همکاری یا ... ) ...
موفق باشید ...
محمود جان پیشنهاد خوبی دادی و دستت هم درد نکنه.
مخصوصاً اینو سومیه که خیلی عالی بود.
کار جالبیه .
یا حق . . .

Hossein Bazyan
دوشنبه 07 خرداد 1386, 11:56 صبح
آیا هر مقاله و یا هر کد ارسالی توسط کاربر مفید است ؟ و یا اینکه تعداد تشکر های یک کاربر به خاطر مطالب علمی و مفیدش است ؟

بالاخره کسی که وقت میذاره و سوال رو میخونه و در موردش کد یا مقاله میذاره داره فعالیت میکنه و فکر کنم هدف از اعطای مدال هم همینه که از فعالیت دوستان تقدیر بشه .

میشه یکم توضیح بدید که در روش فوق سیستم چگونه متوجه می شود که مطالب ارسال شده کاربر مفید است ؟

من فعلا الگوریتم خاصی به دهنم نمیرسه اما میتوانید این موضوع را در سایت به بحث بذارید.

Identifier
دوشنبه 07 خرداد 1386, 15:15 عصر
بالاخره کسی که وقت میذاره و سوال رو میخونه و در موردش کد یا مقاله میذاره داره فعالیت میکنه و فکر کنم هدف از اعطای مدال هم همینه که از فعالیت دوستان تقدیر بشه .

هر نوشته ای نمیتونه مفید باشه حتی اگر به وسعت کلیله و دمنه باشه و همچنین بر عکسش هم صادق است؛ لذا تفاوت زیادی بین فعالیت و فعالیت علمی وجود داره و نمی توان به هر نوع فعالیتی با دید علمی نگاه کرد.

در نتیجه هیچ قاعده ارزیابی هوشمندی برای این سیستم [سیستمی که توسط آن خدماتی رایگان ارائه می گردد و هیچ منغعتی جز کمک به همنوع ندارد] به این سادگی نمی توان بکار برد.

موفق باشید

Identifier
دوشنبه 07 خرداد 1386, 16:13 عصر
مدال های جدید جایگزین گردید

Hamid_PaK
سه شنبه 08 خرداد 1386, 20:06 عصر
راستش روی حرف دوستموم که گفت این مدالها در مورد مضامین متفاوت هست و نباید به رنگ ربطش داد ، فکر کردم و دارم یکسری بهتر طراحی می کنم ...

بزودی ، یا حق ...

dkhatibi
چهارشنبه 09 خرداد 1386, 15:14 عصر
روش درخواست مدال چندان جالب نیست. همه پرسی در هر بخش بهتر نیست؟

Identifier
چهارشنبه 09 خرداد 1386, 15:57 عصر
روش درخواست مدال چندان جالب نیست. همه پرسی در هر بخش بهتر نیست؟

نه !..........

SYNDROME
چهارشنبه 09 خرداد 1386, 16:16 عصر
با سلام
یک سوال؟؟؟؟؟

نه !..........
چرا؟؟؟؟؟

Identifier
چهارشنبه 09 خرداد 1386, 16:43 عصر
چرا؟؟؟؟؟
بنا بر دلایل زیر امکان استفاده از همه پرسی جهت شناسایی کاربران شایسته مدال چندان مقید نمی باشد :

1- برگزاری همه پرسی در هر بخش باعث پراکنده شدن نظرات می شود ؛ در حالی که در روش فعلی تمامی نظرات به صورت متمرکز در بخش مدیران مورد بررسی قرار می گیرد.

2- برگزاری همه پرسی برای این امر, مستلزم این است که تاپیک مربوطه برای مدتی نامشخص به صورت اعلان باشد در حالی که اصولاً هدف از این جمع ترویج و ارائه راه کارهای علمی است و همانطور که مشاهده می کنید در بسیاری از بخش ها به دلیل وجود انبوهی از مطالب مفید به میزان کافی تاپیک هایی که به صورت اعلان در آمده وجود دارد. و اعلان کردن یک تاپیکی که محتوای علمی ندارد باعث شلوغی بی مورد بخش مربوطه می شود.

3- هدف از اعطای این مدال صرفاً نشانه ای است در راستای قدر دانی از کاربرانی که فعالیت مفید و علمی دارند.

4-با توجه به تجربه های به دست آمده این روش مانع به وجود آمدن هر گونه بحث متفرقه ای می شود.

5- جمع بندی تمامی نظر هایی که در همه پرسی ها ارائه می شود نیز مستلزم صرف مدت زمان نسبتاً زیادی است, از انجایی که وقت مدیران سایت به اندازه کافی محدود است می توان همان زمان را صرف پاسخ دهی به پرسش های کاربران سایت کرد.

موفق باشید.

Hossein Bazyan
چهارشنبه 09 خرداد 1386, 17:46 عصر
سلام
منهم با قسمت اول نظر دوستمون موافقم

روش درخواست مدال چندان جالب نیست.
آدم روش نمیشه تقاضای مدال بکنه http://qsmile.com/qsimages/290.gif مخصوصا مدال اخلاقhttp://qsmile.com/qsimages/18.gif
هر چند که من درخواست یک مدال داده ام

dkhatibi
چهارشنبه 09 خرداد 1386, 18:01 عصر
می شه این کارو توسط کاربران خاص و نظر خواهی از مدیران ارشد و بخشها و بعضی کاربرانی کهه توسط مدیران فعالتر بوده اند انجام داد تا راحت تر و جالبتر باشه!
من الله التوفیق

Mahmood_M
چهارشنبه 09 خرداد 1386, 19:07 عصر
سلام

بنا بر دلایل زیر امکان استفاده از همه پرسی جهت شناسایی کاربران شایسته مدال چندان مقید نمی باشد :

1- برگزاری همه پرسی در هر بخش باعث پراکنده شدن نظرات می شود ؛ در حالی که در روش فعلی تمامی نظرات به صورت متمرکز در بخش مدیران مورد بررسی قرار می گیرد.

2- برگزاری همه پرسی برای این امر, مستلزم این است که تاپیک مربوطه برای مدتی نامشخص به صورت اعلان باشد در حالی که اصولاً هدف از این جمع ترویج و ارائه راه کارهای علمی است و همانطور که مشاهده می کنید در بسیاری از بخش ها به دلیل وجود انبوهی از مطالب مفید به میزان کافی تاپیک هایی که به صورت اعلان در آمده وجود دارد. و اعلان کردن یک تاپیکی که محتوای علمی ندارد باعث شلوغی بی مورد بخش مربوطه می شود.

3- هدف از اعطای این مدال صرفاً نشانه ای است در راستای قدر دانی از کاربرانی که فعالیت مفید و علمی دارند.

4-با توجه به تجربه های به دست آمده این روش مانع به وجود آمدن هر گونه بحث متفرقه ای می شود.

5- جمع بندی تمامی نظر هایی که در همه پرسی ها ارائه می شود نیز مستلزم صرف مدت زمان نسبتاً زیادی است, از انجایی که وقت مدیران سایت به اندازه کافی محدود است می توان همان زمان را صرف پاسخ دهی به پرسش های کاربران سایت کرد.

موفق باشید.
راههای اشاره شده در این پست (http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=345057&postcount=29) نمی تونه کارایی داشته باشه ؟ !

موفق باشید ...

Hamid_PaK
پنج شنبه 10 خرداد 1386, 18:02 عصر
این هم سری جدید ...
S(CIENTIFIC) مدال فعالیت علمی
B(EHAVIOR) مدال اخلاق
A(SSIST) مدال همکاری

http://www.picsoup.com/images/44214medals_preview.png

دوستان نظراتشون رو اعلام کنند.

با تشکر ، یا حق ...

omid_Ahmadi
پنج شنبه 10 خرداد 1386, 18:25 عصر
این سری آخر به نظر من خیلی خوب شده، مخصوصاً حروفی که روش نوشته شده.

titbasoft
پنج شنبه 10 خرداد 1386, 19:02 عصر
خیلی علی شده. فقط به نظر من:

1) اخلاق: Morality بهتره
2) رنگ مدال ها هم به سه رنگ طلایی، نقره ای و برنزی

Hossein Bazyan
پنج شنبه 10 خرداد 1386, 19:21 عصر
سلام
من هم این سری آخری را بیشتر میپسندم.

Hamid_PaK
پنج شنبه 10 خرداد 1386, 19:54 عصر
خیلی علی شده. فقط به نظر من:

1) اخلاق: Morality بهتره
2) رنگ مدال ها هم به سه رنگ طلایی، نقره ای و برنزی

در مورد ترجمه لغت مشکلی نیست ، تغییرش می دم.
ولی در مورد رنگ همانطور که قبلا هم بحث شد :
فعالیت علمی ، اخلاق و همکاری سه معقوله متفاوت است و نباید آنها را با رنگ از یکدیگر تمیز داد !!!
آیا نظر شما بر خلاف این است ؟؟؟

با تشکر ، یا حق ...

SYNDROME
پنج شنبه 10 خرداد 1386, 20:22 عصر
با سلام

موفق باشید.
ممنون از جوابتون.
ولی شاید به خیلی از کاربران لایق مدال داده نشود.
برای این فکری کرده اید؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن تصویر ضمیمه ابتدای تاپیک باید اصلاح شود ، همان مدالهای قبلی است.
با تشکر

titbasoft
پنج شنبه 10 خرداد 1386, 20:42 عصر
آیا نظر شما بر خلاف این است ؟؟؟نه، فقط به این خاطر که کمی از هم بیشتر متمایز بشن. الان به نظر من در یک نگاه سریع خیلی شبیه به هم هستند. می دونم کار مشکلیه اما شاید اگر می شد شکل مدال ها هم بیشتر مرتبط به عنوانش می شد یعنی هر تازه واردی می تونست با دیدن مدال علت دریافت مدال رو تشخیص بده بهتر بود.

به هر حال باز هم ممنون

Hamid_PaK
جمعه 11 خرداد 1386, 04:10 صبح
در یک نگاه سریع خیلی شبیه به هم هستن
استفاده از رنگهای متفاوت در قسمت بالای مدال ها دلیل من برای متمایز کردن آنها بوده ، اگر دوستان راه حلی برای تغییر شکل مدالها به مضامین دارند ، ما منتظریم ...

باتشکر از همه ، یا حق ...

whitehat
جمعه 11 خرداد 1386, 07:23 صبح
استفاده از رنگهای متفاوت در قسمت بالای مدال ها دلیل من برای متمایز کردن آنها بوده ، اگر دوستان راه حلی برای تغییر شکل مدالها به مضامین دارند ، ما منتظریم ...

باتشکر از همه ، یا حق ...
ممنون دوست عزیز
من با تفکیک بر اساس رنگ بالای آن موافقم ،ضمن اینکه اگر مدیران بخواهند این مدال ها را بر اساس رنکینگ به کاربران بدهند مثلا مدال نقره اخلاق یا... .
اما من فکر می کنم شاید بهتر باشه رنگ ها کمی عوض بشه، قرمز برای فعالیت علمی ، سبز برای اخلاق و آبی برای همکاری باشه.
پیشنهاد دیگه می تونه کاپ باشه که همین شکل مدال روی آن باشه و روی پایه آن کوچک نوع آن نوشته بشه
از زحمات شما سپاسگذارم :خجالت:

حامد مصافی
جمعه 11 خرداد 1386, 10:07 صبح
سلام

میشه به جای حروف از نماد هایی در سینه مدال ها استفاده کرد.
برای مثال کلاه کالج به معنی فعالیت علمی
دو دست که همدیگر رو فشرده اند به معنی همکاری با سایت
و برای اخلاق هم چیزی به ذهنم نمیرسه فعلاً

پیشنهاد دیگه می تونه کاپ باشه که همین شکل مدال روی آن باشه و روی پایه آن کوچک نوع آن نوشته بشه
از زحمات شما سپاسگذارم
اندازه تصویر خیلی بزرگ نمیشه؟؟؟

Hamid_PaK
جمعه 11 خرداد 1386, 11:46 صبح
اندازه تصویر خیلی بزرگ نمیشه؟؟؟
همین مشکل برای نماد هایی که شما فرمودین هم پیش خواهد آمد.
اگر با من موافق نیستید یک تصویر کلاه کالج 2x2 پیکسلی برایم ارسال کنید.

با تشکر یا حق ...

Best Programmer
پنج شنبه 17 خرداد 1386, 20:04 عصر
این هم سری جدید ...
S(CIENTIFIC) مدال فعالیت علمی
B(EHAVIOR) مدال اخلاق
A(SSIST) مدال همکاری

http://www.picsoup.com/images/44214medals_preview.png

دوستان نظراتشون رو اعلام کنند.

با تشکر ، یا حق ...

سلام دوست عزیز. ببخشید در کارتون دخالت می کنم ، چون خیلی وقت پیش تجربیاتی داشتم می گم.
تو نرم افزار PhotoImpact سه نوع رنگ طلایی داریم اینا رو ببر اونجا و به اون رنگا هر کدوم رو در بیاری بهتر میشه. کلا اونجا دامنه رنگ های آماده زیبای بسیاری دارد.
البته کلا فلسفه وجود این گونه آویز ها به نظر شخصی من چندان جالب نیست، کسی نمی آید اینجا فعالیت بکنه تا مدال بهش بدند و خیلی ها که ممکن هست لیاقت داشته باشند اصلا طرف درخواست کردن نمی روند چرا که اونها نیامدند که از کسی درخواست مدال یا حتی تشکر داشته باشند. ما باید سعی می کردیم به جای اینگونه سیستم ها جو دوستی بین بچه را تقویت کنیم ، جوی که همه توش بتونند دوستانه با هم صحبت کنند و تبادل نظر بدهند. ولی متاسفانه اکنون به جوی بدی رسیده اینجا(البته از نظر من شاید دوستان نظر دیگری داشته باشند) که راه اندازی این گونه سیستم ها تنها تلاشی برای نفی این جو و برگرداندن جو قدیما هست ولی فکر نمی کنم راهش این باشه.

Hamid_PaK
دوشنبه 07 آبان 1386, 19:06 عصر
نمی دونم شاید قبلا این تصویر رو ضمیمه کرده بودم ولی داشتم هارد و پاکسازی می کردم که اینو پیدا کردم !!!
شاید قبلا در موردش بحث کرده باشیم ولی من چیزی یادم نمی یاد ، نظرتون چیه ؟؟؟
پیوست شد.

http://i24.tinypic.com/icjww6.png

یا حق ...

PC2st
دوشنبه 07 آبان 1386, 19:33 عصر
نظرتون چیه ؟؟؟
به نظر من که مناسب تر هستند :-)

پیشنهاد: بهتره که پارچه های آبی و قرمز و سبز، به شکل دیگری باشند.