View Full Version : کمک فوری
saeedjooon
شنبه 29 اردیبهشت 1386, 00:03 صبح
سلام به همه من واقعا به کمک نیاز دارم و فقط هم به خاطر این مشکل عضو شدم لطفا کمکم کنید
دوستان من برنامه ای نوشتم با ویژوال بیسیک که به اکسس وصلش کردم حالا میخوام برای برنامم یه کد یوزرنیم و پسورد بنویسم (مثلا کده چک کنه که آیا یوزر نیم و پسورد درست هست یا نه؟و بعد وارد فرم اصلی بشه) که با دیتا بیس باشه اگه ممکنه و کسی بلده اون کد را برای من بنویسه واقعا ازتون ممنون میشم و منتظر هستم
noorsoft
شنبه 29 اردیبهشت 1386, 00:17 صبح
دقیقا توضیح بده می خوای پسورد روی برنامه باشه یا روی دیتابیس
مجتبی ورنوسفادرانی
شنبه 29 اردیبهشت 1386, 00:24 صبح
می توانی یک جدول پسورد در دیتا بیس تعریف کنی سپس در برنامه VB آن را فراخوانی و طراحی جدول کنی سپس هنگام ران شدن ابتدا برنامه دیتا بیس را می خواند و اگر صحیح بود وارد برنامه دمی شود
noorsoft
شنبه 29 اردیبهشت 1386, 00:24 صبح
برای گذاشتن فرم Login در برنامه فقط باید StartUP خود را از فرم اصلی روی فرم لاگین قرار بدی و بعد دو تا تکس باکس برای فرم در نظر بگیری یکی برای نام کاربر و دیگری برای رمز عبور بعد چند تا راه برای تست رمز داری
1- دادن نام کاربر و رمز عبور ثابت در برنامه
2- ذخیره نام و رمز عبور ها در دیتابیس (باید آنها را Encode کنی که کسی متوجه آنها نشه)
3- ذخیره نام کاربر و رمز در یک فایل
4- ذخیره نام کاربر و رمز در رجیستری ویندوز
و راههای دیگه ای که هست شما باید یکی از اینها را انتخاب کنی و برنامش را بنویسی
اگه هم نمیتونی یکی از اینها را انتخاب کن تا من برات بنویسم
dokhtare baba
شنبه 29 اردیبهشت 1386, 00:27 صبح
noorsoft سلام
اگه میشه برنامه ی راه 4 رو برای من بنویسید plzzzz
saeedjooon
شنبه 29 اردیبهشت 1386, 00:36 صبح
سلام نورسافت جان ببینید من یه دیتا بیس با نام پسورد درست کردم که توش چند تا یوزر نیم و پسورد جداگانه هست حالا من میخوام با استفاده از دیتا بیس که به اکسس وصل میشه تست کنم که این یوزر نیم و پسوردی که میزنم درست هست یا نه؟ اگه درسته بره به فرم اصلی برنامه و اگه نه پیغام خطا بده ممنون میشم کدشا بدید( من همه کار ها را کردم با استفاده از اکسس یه جدول یوزر نیم و پسورد نوشتم و در ویژوال فراخوانی کردم فقط مونده کدش) اگه ممکنه نورسافت جان 2 را برام بنویسید
perfeshnal
شنبه 29 اردیبهشت 1386, 08:12 صبح
سلام دوست من
ورود شما رو به این انجمن تبریک می گم . :تشویق:
اینم برنامه ای که می خواستی
saeedjooon
یک شنبه 30 اردیبهشت 1386, 23:01 عصر
سلام perfeshnal (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=20345) گل واقعا نمیدونم به چه زبونی ازت تشکر کنم این همون چیزی بود که من میخواستم خدا هرچی که میخوای انشا الله تو زندگی بهت بده ممنونم بازم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.