View Full Version : چگونگی رجوع به یک فایل در برنامه
kamkam
جمعه 14 فروردین 1383, 18:56 عصر
سلام من تازگی با vb.net دارم کار میکنم.قبلا برنامه نویسی نکردم.مشکل اینجاست که من نمیدونم چجوری به فایلهای صوتی و تصویری یا عکس درون برنامه رجوع کنم.مثلا من یک فایل به اسم music.mp3 توی برنامه add کردم مثل شکل....
حالا نمیدونم تو برنامه چطوری بهش رجوع کنم مثلا یه کامپوننت media player تو برنامه گذاشتم و میخوام این اهنگ رو پخش کنه.خصییصه name هم اینه axmediaplayer1.حالا به جای علامت سوال باید چی بزارم؟
axmediaplayer1.filename = ?<span dir=ltr></span>
sh
جمعه 14 فروردین 1383, 20:19 عصر
وقتی شما فایلی رو به پروژه اضافه میکنید فایل در داخل فولدر پروژه شما کپی میشود و میتوانید با دادن مسیر پروژه با فایلتان کار کنید
kamkam
شنبه 15 فروردین 1383, 13:39 عصر
درسته ولی من فکر نکنم بتونم ادرس مثلا
<span dir=ltr>D:\Documents and Settings\kamran\My Documents\Visual Studio Projects\project\music.mp3</span>
رو بدم.چون وقتی برنامه روی کامپیوتر طرف نصب میشه اون فایل توی cd یا مثلا
<span dir=ltr>c\program files</span>
نصب میشه.ایا ویژوال استودیو خودش ادرس رو تغییر میده؟فکر نکنم!
Farhad.B.S
شنبه 15 فروردین 1383, 18:49 عصر
در صورتی که فایل های مورد نظر در کنار فایل اجرایی برنامتون باشه با استفاده از خط زیر میتونید مسیر مورد نظر رو پیدا کنید :
Dim FilePath As String
FilePath = Application.StartupPath
برای گرفتن مسیر فایل music.mp3 :
Dim FilePath As String
FilePath = Application.StartupPath & "\music.mp3"
kamkam
شنبه 15 فروردین 1383, 19:28 عصر
ممنونم واقعا ممنونم.
ولی من همین کار ور برای عکس انجام دادم ولی ایراد گرفت.مثلا یک فایل pic.gif گذاشتم کنار فایل اجرایی و خواستم موقع لود عکس بک گراند بشه اون
Me.BackgroundImage = Application.StartupPath & "/pic.gif"
اینجا باید چیکار کنم؟
kamran_dotnet
شنبه 15 فروردین 1383, 19:34 عصر
پیدا کردم باید برای عکس این رو نوشت
Me.BackgroundImage = Image.FromFile(Application.StartupPath & "/image/file/open.gif")
kamkam
یک شنبه 16 فروردین 1383, 00:46 صبح
ایا راهی نیست که عکسها رو جزئی از برنامه بکنیم.چون من تو هیچ برنامه ای ندیدم که عکسها کنار فایل برنامه باشه.
sh
یک شنبه 16 فروردین 1383, 01:43 صبح
مثلا چه عکسی رو میخوای ضمیمه برنامه کنی
میتونی اونا رو در ریسورس فایل اجرائی قرار بدی و استفاده کنی اینجوری عکس در درون فایل اجرائی هست نه کنار اون
kamkam
یک شنبه 16 فروردین 1383, 03:22 صبح
خوب مشکل اصلی همینجاست دیگه.
ایا من وقتی یک فایل رو add میکنم.به ریسورس اضافه میشه؟
دیگه اینجا نمیتونم از application.startuppath استفاده کنم.بنابراین چطوری به فایل ادرس بدم.مثلا یک عکس
sh
یک شنبه 16 فروردین 1383, 19:56 عصر
سلام
اگر فایل دلخواه را به فایل اجرائی برنامه اضافه میکنی یعنی فایل اجرائی را در محیط VS.NET باز کرده و به آن مثلا یه عکس اضافه میکنی که باید از کلاس زیر استفاده کنی و توی msdn راجبش تحقیق کنی
Imports System.Resources
ولی اگر منظورت استفاده از فایلهای همراه پروژه هست این مثلا رو نگاه کن
http://www.vb-helper.com/HowTo/howto_net_embedded_resources.zip
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.