View Full Version : برنامه نویسا بشتابید.
Arman_1367
شنبه 29 اردیبهشت 1386, 21:54 عصر
با سلام.
امید وارم همه شما خوب و خوش و سر حال باشید.
یک سوال دارم که 3 هفته هست روش کار می کنم دارم میترکم.
فرض کنید 2 تا برنامه با نامهای آ و بی دارید می خواهیم برنامه بی چک کند اگر برنامه آ در حال اجرا نیست خاتمه یابد در غیر این صورت تابعی مهم نسیت در دی ال ال یا هر چیزی موجود باشد که برنامه بی آن را فراخوانی کند و اطلاعاتی را به برنامه آ داده و از آن بگیرد در ضمن برنامه آ بتواند قبل از خروج برنامه بی را ببندد.
با تشکر.
راستی خیلی نیازش دارم.فقط هم با دلفی.
SYNDROME
شنبه 29 اردیبهشت 1386, 22:14 عصر
با سلام
اصلا نام خوبی برای تاپیکت انتخاب نکرده ای.(بیشتر دقت کن)
برای اینکه بدانیم برنامه ای در حال اجرا است یا نه.
Var
HMutex : THandle;
begin
HMutex := CreateMutex(Nil,False,'Test.exe');
IF Not (WaitForSingleObject(HMutex,0) <> WAIT_TIMEOUT) Then
Begin
Message('برنامه در حال اجرا است');
End
Arman_1367
شنبه 29 اردیبهشت 1386, 22:30 عصر
دستت درد نکنه درباره قسمت دوم یعنی تبادل اطلاعات چیکار باید بکنم.یعنی مثلاً لیستی از Handle ها داشته باشیم در برنامه آ و برنامه بی خود را در آن ثبت کند تا برنامه آ ÷یغام های خاصی را برای آن بفرستد.
babak869
شنبه 29 اردیبهشت 1386, 23:16 عصر
از مدیران سایت تقاضا دارم این تاپیک رو قفل کنند تا بقیه نام و عنوان صحیح برای تاپیکشون انتخاب کنند
SYNDROME
شنبه 29 اردیبهشت 1386, 23:38 عصر
با سلام
با سلام.
خاتمه یابد در غیر این صورت تابعی مهم نسیت در دی ال ال یا هر چیزی موجود باشد که برنامه بی آن را فراخوانی کند و اطلاعاتی را به برنامه آ داده و از آن بگیرد در ضمن برنامه آ بتواند قبل از خروج برنامه بی را ببندد.
با تشکر.
راستی خیلی نیازش دارم.فقط هم با دلفی.
در رابطه با بستن برنامه برنامه در سایت دوستان توضیج داده اند یک جستجو بکن.
در رابطه با تبادل اطلاعات شما روشهای مختلفی را می توانید دنبال کنید.
1-استفاده از یک فایل که برنامه A و B در آن Record ایجاد کنند و در زمانهای یک ثانیه آن فایل توسط برنامه چک شود و اگر پیغام جدیدی رسید برنامه متوجه شود.(البته به جای فایل از بانکهایی مانند Access و SQLServer نیز می توانی استفاده کنی_بستگی به کار شما دارد)
SYNDROME
شنبه 29 اردیبهشت 1386, 23:48 عصر
با سلام
از مدیران سایت تقاضا دارم این تاپیک رو قفل کنند تا بقیه نام و عنوان صحیح برای تاپیکشون انتخاب کنند
چطوری بابک جان.
البته نکته ای که شما اشاره کردید نکته جالبی بود برای تنبیه کسانی که نام گنگ و بدون معنی برای تاپیک های خود ایجاد می کنند.
ولی شما به تعداد تاپیک و مدت زمان عضویت این کاربر توجه کنید ، شاید تنبیه خیلی سنگینی برای کسی که هنوز به قوانین سایت آشناییت کامل پیدا نکرده است باشد.(بهتر است به همان تذکر بسنده کنیم)
اما حرف شما برای کسانی که بیشتر با سایت کار کرده اند می تواند اجرا شود.
با تقدیم احترام به بابک احدی عزیز .:لبخندساده: :لبخندساده:
(البته بنده نیز با این نوشته یک کم جاده خاکی رفتم . . . شرمنده:خجالت: )
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.