PDA

View Full Version : insert به دیتابیس



farnaz2003
یک شنبه 30 اردیبهشت 1386, 09:59 صبح
سلام

من دارم از طریق یک کوئری داده هایی را به دیتابیس اکسس insert می کنم حالا مواقعی

که داده هام رشته ای شامل کارکتر '( کارکتر 39 ) است با مشکل مواجه میشه (error میده).

لطفا اگه می تونید راهنمایی کنید.

kiani.mehdi
یک شنبه 30 اردیبهشت 1386, 10:47 صبح
کوئری که گرفتین وخطایی را که بهتون میده را بنویسید تا بتونم کمکتون کنم
من چه میدونمن شما چی تو کوئری تون نوشتین و چه خطایی بهتون میده
لطفا بچه هامسائل را کامل تر و با جزئیات بیشتر طرح کنند

farnaz2003
یک شنبه 30 اردیبهشت 1386, 11:35 صبح
Insert Into books(" + "id," + "text " + ")" VALUES('" + ID + "','" + TEXT + "')";





کوئری اینه حالا TEXT شامل کارکتر 39 است که به آن error می گیره

Mojtaba_ss
یک شنبه 30 اردیبهشت 1386, 12:38 عصر
دوست عزیز فکر نکنم نیازی باشه که فیلدهاتو با "" و + از هم جدا کنی،همین که اونارو با , از هم جدا کنی کفایت می کنه.مثلا:


INSERT INTO(FirstName,LastName)VALUES('"+txtFirstName.Text+"','"+txtLastName.Text+"')

Mojtaba_ss
یک شنبه 30 اردیبهشت 1386, 12:43 عصر
ببخشید بعد از INTO باید نام Table خودتو هم بنویسی.
یادم رفته بود بنویسم.

farnaz2003
یک شنبه 30 اردیبهشت 1386, 13:39 عصر
مشکل که اینه تنها موقعی که رشته ورودی من شامل کارکتر '(کارکتر 39) باشد error می ده و در بقیه مواقع مشکلی نیست مثلا اگر به جای TEXT ام داشته باشم ALI's book (به ' توجه کنید) error می ده و در بقیه موارد نه.

kiani.mehdi
یک شنبه 30 اردیبهشت 1386, 23:38 عصر
خوب باید هم error بده
واسه اینکه کاراکتر ( ' ) جزئ کاراکتر های رزرو شده sql هستش
اما برای اینکه مشکلت حل بشه باید به این صورت عمل کنی
به ازاء هر کاراکتر (' ) 2 تا کاراکتر ( ' ) بذاری

مثلان اگه میخوای متغیر TEXT مقدار ALI'S book داشته باشه باید اونو به صورت زیر تعریف کنی و بعد استفاده کنی




TEXT=ALI''s book;


دقت کن که 2 تا single qoutation پشت سر هم هست نه یک double qoutation
امیدوارم فهمیده باشی

البته نگران نباش تو دیتا بیست ALI'S book ذخیره میشه:شیطان: :چشمک:

kiani.mehdi
دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 19:17 عصر
جوابتون را گرفتین؟مشکلتون حل شد؟

farnaz2003
چهارشنبه 02 خرداد 1386, 11:56 صبح
خیلی ممنونم .
بله مشکلم حل شد.