View Full Version : تغییر مقدار انتخاب شده در Combobox به مقدار دلخواه
setare7sky
یک شنبه 30 اردیبهشت 1386, 11:44 صبح
سلام
من می خوام با کلیک روی یک combobox محتویات اون رو چک کنم و در صورتی که یک مقدار خاص بود آنرا به مقدار دیگری تغییر بدم. مثلا اگه مقدار انتخاب شده 3 بود اون رو 4 کنم ولی به محض خروج از Combobox مقدار انتخاب شده در اون نمایش داده می شه و تغییرات من رو نادیده می گیره . چطور می تونم انتخاب فیلدها رو که بصورت خودکار در combobox صورت می گیره لغو کنم؟
Mahyaa
یک شنبه 30 اردیبهشت 1386, 12:10 عصر
اگه منظورتون TComboBox هستش :
ComboBox1.ItemIndex := n //--> N is ur desired value as ItemIndex.
HamedRep
یک شنبه 30 اردیبهشت 1386, 19:42 عصر
سلام .
فکر میکنم که همچین چیزی در Combo Box امکانپذیر نباشه .
SYNDROME
یک شنبه 30 اردیبهشت 1386, 21:12 عصر
با سلام
سلام .
فکر میکنم که همچین چیزی در Combo Box امکانپذیر نباشه .
منظور خود را واضحتر بیان کنید.
setare7sky
دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 11:19 صبح
سلام
ممنون از جوابتون . ببخشید یه سوال دیگه دارم .
من می خوام توی یه ComboBox مقادیری برای مقایسه ( مساوی ، کوچکتر ، بزرگتر و مشابه و ... ) نمایش داده بشوند و بعد با زدن یه دکمه Query مورد نظر رو ایجاد کنم . حالا اگه بخوام به جای این مقادیر مقادیر متناظر اونها رو که توی ComboBox انتخاب شدن (= و < و > و Like و ...) رو انتخاب کنم راه منطقی اش چیه ؟
zman123456
دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 11:34 صبح
من می خوام توی یه ComboBox مقادیری برای مقایسه ( مساوی ، کوچکتر ، بزرگتر و مشابه و ... ) نمایش داده بشوند و بعد با زدن یه دکمه Query مورد نظر رو ایجاد کنم
من برای این کار text توی Combobox رو وقتی دکمه اجرای گزارش رو میزنن می زارم تو Query راحت هم جواب گرفتم و خوب کار می کنه.
zman123456
دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 11:36 صبح
.
من می خوام توی یه ComboBox مقادیری برای مقایسه ( مساوی ، کوچکتر ، بزرگتر و مشابه و ... ) نمایش داده بشوند و بعد با زدن یه دکمه Query مورد نظر رو ایجاد کنم
من برای این کار وقتی دکمه گزارش رو میزنن text توی combobox رو می زارم تو query خوب هم جواب داده.البته باید از علائم استفاده کنی.
setare7sky
سه شنبه 01 خرداد 1386, 07:49 صبح
نشان دادن عباراتی مثل Like,Null,Not null و and,or در لیست شاید برای کاربر خیلی مفهوم نباشه . راه بهتری برای این کار وجود نداره تا بجای این مقادیر معادل فارسی اونها رو نشون بدیم ؟
zman123456
سه شنبه 01 خرداد 1386, 08:05 صبح
نشان دادن عباراتی مثل Like,Null,Not null و and,or در لیست شاید برای کاربر خیلی مفهوم نباشه . راه بهتری برای این کار وجود نداره تا بجای این مقادیر معادل فارسی اونها رو نشون بدیم ؟
بله میشه.فقط کافیه با Case چک کنید ببینید کدوم رو انتخاب کرده و عملگر درست رو تو query تون قرار بدید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.