ورود

View Full Version : کد پی اچ پی

maral11645
دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 06:34 صبح
سلام
من یک سایت ایستا دارم که با فرانت پیج است و فقط کدهای اچ تی ام ال دارد
حالا من برای گذاشتن امکان دانلود برای فیلهای پی دی اف از این سایت یک کد پی اچ پی گرفتم
من حالا نمی دونم این کد را کجای کد های اچ تی ام ال باید بنویسم و یا آیا باید نرم افزار خاصی برای نوشتن کدهای پی اچ پی داشته باشم؟:متعجب:
الان این کدها را من در نوت پد فعلا نوشتم
خواهش می کنم منو راهنمایی کنید و دقیقا برایم بنویسید که من باید درون این کد چه تغییراتی را برای سایتم بدهم
آیا همین کد را دقیقا در سایت بگذارم جواب می ده وپنجره مربوط به دانلود می آید؟:متعجب:
مرسی

maral11645
دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 06:38 صبح
این هم آدرس اون کد پی اچ پی:
PLEASE HELP ME
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=48653 (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=48653)

maral11645
دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 06:40 صبح
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=48653 (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=48653)
این هم آدرس کد پی اچ پی

maral11645
دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 06:41 صبح

hamid58
دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 09:44 صبح
چرا مستقیم به خود فایلهای PDF لینک نمیکنید که با کلیک بر روی لینکها بتونن فایلها رو دانلود کنن ؟
اگر هم میخواهید که با کلیک به روی لینکها، فایل pdf ، داخل آکروبات ریدر باز نشه بهتر اینه که pdf هارو زیپ کنید ...
چون سایت شما استاتیک هست و ظاهرا هم از php اطلاعات کافی ندارید اینو میگم . اگر دوست دارید حتما از php استفاده کنید بگید تا کدش رو براتون آماده کنم طوری که فقط آپلود کنید به روی هاست .

hisitech
دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 13:03 عصر
سلام :
شما اول بررسی کن ببین هاستی که الان سایتت روش قرار داره پی اچ پی رو ساپورت می کنه یانه ؟
ابتدا یک فرم خوشگل با اچ تی ام ال می نویسی که مثلا کلید دانلود زده شد اکشن اون فرم این فایل پی اچ پی باشه و قضیه حل میشه.
موفق باشی

maral11645
دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 13:47 عصر
چرا مستقیم به خود فایلهای PDF لینک نمیکنید که با کلیک بر روی لینکها بتونن فایلها رو دانلود کنن ؟
واسه اینکه من نمی خواهم فایل را باز کند و حتما می خواهم پنجره مربوطه OPEN/SAVE برای کاربر بیاید.
اگه ممکنه کد آن را برایم بگذارید و بفرمایید کجا ی فایل HTML قرار دهم.

ابتدا یک فرم خوشگل با اچ تی ام ال می نویسی که مثلا کلید دانلود زده شد اکشن اون فرم این فایل پی اچ پی باشه و قضیه حل میشه.
اگه ممکنه یکمی بیشتر توضیح دهید من این فایل پی اچ پی را در چه محیطی اصلا باید بنویسم؟
و هاست من باید چه نرم افزاری داشته باشه که بتونه پی اچ پی را ساپرت کنه؟؟

maral11645
دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 21:17 عصر
PLEASE ANSWER ME!!

hisitech
سه شنبه 01 خرداد 1386, 00:40 صبح
1- هیچ نرم افزار خاصی برای نوشتن کدهای پی اچ پی لازم ندارید همون واژه پرداز کافیه ..فقط پسوند فایلتون پی اچ پی باشه.
2- اینکه هاست شما پشتیبانی میکنه یا نه رو باید از شرکتی که گرفتید بپرسید البته یک راه ساده هم هست ..این کد رو تو یک فایل با همون مشخصات که بالا گفتم ذخیره کن و روی هاست قرار بده و بعد از توی آدرس بار بروزر (مثل همه ی فایل های اج تی ام ال) اجراش کن ببین جواب میده یا نه؟

<?php
echo"hello";
?>اگر روی صفحه فقط نوشت hello معلومه پی اچ پی داری اگر کل کد رو نوشت معلومه شرمنده اخلاق ورزشیت
3-(نمی دونم اچ تی ام ال بلدی یانه) همونطور که گفتم یک فرم درست می کنی متدش GET باشه(طبق اون تکه کدی که گذاشته بودی) و اکشنش هم همین فایل پی اچ پی که در مرحله 1 ساختی .

hamid58
سه شنبه 01 خرداد 1386, 08:36 صبح
واسه اینکه من نمی خواهم فایل را باز کند و حتما می خواهم پنجره مربوطه OPEN/SAVE برای کاربر بیاید.

من که عرض کردم :

اگر هم میخواهید که با کلیک به روی لینکها، فایل pdf ، داخل آکروبات ریدر باز نشه بهتر اینه که pdf هارو زیپ کنید ...

چرا PDF ها رو زیپ نمیکنید که موقع دانلود همون "پنجره مربوطه OPEN/SAVE برای کاربر بیاید.
" ؟!؟!

اگر هم به استفاده از اون php تاکید دارید ، دوستمون hisitech توضیحات کامل دادن .

maral11645
چهارشنبه 02 خرداد 1386, 08:32 صبح
سلام
من دقیقا همه کارهایی را که شما گفتید انجام دادم فقط لطف کنید ببینید کجای کار من اشتباه است که پنجره دانلود نمی آید
اdownload.php
روی کامپیوترمن یک فایل نا شناخته است و محتوی آن همان کد مدیریت دانلود پی اچ پی است که آدرسشو در بالا زده ام
ودقیقا همون کد است
و هیچگونه تغییری در آن نداده ام و در واقع همون را عینا کپی کردم و در نوت پد نوشتم و با پسوند پی اچ پی ذخیره کردم
و این فایل نا شناخته در این مسیر
E/my webs/image/download.php
قرار داره.حالامن در همین مسیر هم یک فایل پی دی اف دارم و یا فرضا
همین فایل ورد
news.doc
که من به صورت
<a href="download.php?FILE=images/news.doc">
در کد اچ تی ام ال صداش کردم
این دقیقا همه کاری بوده که انجام دادم
ولی حالا نمی دونم مشکل توی لینکم است یا اینکه باید در کد مربوط به دانلود تغییراتی در مورد فایلم انجام بدهم؟؟
خواهش می کنم منو دقیق راهنمایی کنید من الان وقتی
preview
میزنم می خواهم وقتی روی فایلم کلیک می کنم اون پنجره مخصوص به دانلود بیاید
و الان در حال حاضر وقتی روی فایل کلیک می کنم یک صفحه سفید می آورد بدون هیچ گونه پیغام و متنی؟
اگه ممکنه لطف کنید و کد پایین را که همون
DOWNLOAD.PHP
است را به من بگویید دقیقا کجای اونو باید تغییر بدهم چون من پی اچ پی بلد نیستم

maral11645
چهارشنبه 02 خرداد 1386, 08:34 صبح
<?
// change php.ini gdlibzip
//output_buffering = Off ; Output buffering allows you to send header lines (including cookies)
//zlib.output_compression = On ;
//extension=php_zlib.dll
ini_set('output_buffering','off');
ini_set('zlib.output_compression','On');
//Start Output buffering
ob_start();
$zipfile = false; // if this variable ture the file for download before download compress file
$file = $HTTP_GET_VARS['file'];
if(!file_exists($file)) {
echo '<html><head><META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-1256"></head><body></body></html>';
echo '<script>alert(" the file '.$file.' is not found");</script>';
echo '<script>history.back(-1);</script>';
exit;
}
if ($zipfile) {
$file = basename($file);
$ExtDn = pathinfo($file);
$ExtDn = $ExtDn["extension"];
$zipnamefile = substr($file,0, strlen($file)-strlen($ExtDn)) . 'zip';
require('zip.lib.php');
$zipfile = new zipfile($zipnamefile,'', '');
$zipfile->addFileAndRead(basename($file));
echo $zipfile->file();
}
else {
header("Pragma: public");
header("Expires: 0");
header("Cache-Control: must-revalidate, post-check=0, pre-check=0");
header("Cache-Control: private",false);
header("Content-Type: application/x-msdownload");
header("Content-Disposition: attachment; filename=".basename($file).";" );
header("Content-Transfer-Encoding: binary");
header("Content-Length: ".filesize($file));
readfile("$file");
}
?>

hisitech
چهارشنبه 02 خرداد 1386, 23:30 عصر
سلام:
عزیز من ما در مورد هاست شما صحبت کردیم ...شما که رو سیستمت پی اچ پی نداری که!
اگه می خواهی فایل های پی اچ پی رو سیستمت تست کنی پیشنهاد من اینه که XAMPP رو نصب کنی بعد سرویس آپاچی رو ران کن و فایل های پی اچ پی رو بریز تو شاخه ی HTDOCS سپس از تو بروزر http://127.0.0.1/dpwnload.php رو اجرا کن...... (اگه خواستی بیشتر در این مورد صحبت می کنیم)

بگذریم ....در مورد سوال..... من گفتم فرم بساز نه لینک!

<form action='download.php' method='GET'>
<input type='text' name='file' size='65'
maxlength='65' >
<div align='center'><p><input type='submit' name='getact' value='ذخیره '> </p></div>
</form>

maral11645
جمعه 04 خرداد 1386, 10:53 صبح
سلام
من این فرم را هم گذاشتم ودقیقا مثل همون لینک عمل می کنه و در هر دو حالت برای من وقتی دکمه ذخیره را میزنم یک صفحه سفید می آورد من فکر می کنم توی فایل دانلود باید یه جایی از اون فایل ورد یا پی دی افم را مسیر دهی کنم و نامی بدهم ولی دقیقا نمی دونم در چه قسمتی از آن .
خواهش می کنم یکبار دیگر کد
download.php
را نگاهی بیندازید و شاید من باید یه جایی از اون نام فایلهای پی دی اف ام را بدهم؟؟
:عصبانی++: :عصبانی++: :عصبانی++: :عصبانی++:

maral11645
جمعه 04 خرداد 1386, 11:51 صبح
سلام
بالاخره با زحمت های شما من تونستم موفق به دیدن این پنجره دانلود بشوم
خیلی خیلی مرسی
حالا فقط روی دکمه ذخیره که کلیک می کنم پنجره مربوط به دانلود می آید اماحالا اگر
save
را بزنم چه فایلی را دانلود می کنه در واقع من کجای فرم یا فایل دانلود باید فایلم را که پی دی اف است معرفی کنم و مسیرشو بدهم تا دانلود کند
باز هم از تمام راهنمایی هاتون ممنونم

maral11645
شنبه 05 خرداد 1386, 09:35 صبح
سلام
من فکر می کنم دیگه احتیاجی به اون فایلdownload.phpهم نیست و فقط همین فرم کافیه درسته؟
درست فکر می کنم یا نه؟

maral11645
یک شنبه 06 خرداد 1386, 05:49 صبح
please help me!!

hisitech
یک شنبه 06 خرداد 1386, 10:31 صبح
درود بر شما
اصلا من یک نظر دیگه دارم ....این تکه کد رو بی خیال شو .....یک دانلود سنتر کامل برات آپلود کردم خیلی راحت میتونی تغییرش بدی .... لوگو ش رو می تونی برداری .....کداش اونقدر توضیحات داره که خدا می دونه.......

بازم اگر سوالی بود بگو
موفق باشی

maral11645
یک شنبه 06 خرداد 1386, 16:37 عصر
please help me

maral11645
یک شنبه 06 خرداد 1386, 16:38 عصر
please help me