ورود

View Full Version : بهترین نسخه لینوکس

maleknet
سه شنبه 01 خرداد 1386, 10:59 صبح
با سلام
بهترین نسخه لینوکس برای برنامه نویسی و طراحی وب چیه؟

ramin_rp
سه شنبه 01 خرداد 1386, 11:09 صبح
سلام
خوب شما میتونید بسته هایی که برای برنامه نویسی و طراحی نیاز
دارید رو رو هر توزیع نصب کنید

ولی اگر منظور شما اینه که بسته های مورد نیاز رو همراهش داشته باشه
رو cd یا dvd اکثر توزیع ها این بسته ها هست مثلا (suse,FC,debian,...)

hisitech
سه شنبه 01 خرداد 1386, 11:32 صبح
سلام
تقریبا همه ی توزیع های مطرح لینوکس حداقل gcc رو دارن که همین هم کافیه ...اما مطمئن باش هر توزیعی رو که انتخاب کنی اونقدر کامپایلر و IDE توش هست که دیگه هیچ نیازی احساس نمی کنی ..فقط یک نکته اینجا هست :بسته به نیاز ، تجربه و علاقه مندی خودت باید توزیع مناسب رو انتخاب کنی ..اینم یک راه بیشتر نداره اونم تست کردن توزیع هاست .
من به شخصه دبیان رو از همه بیشتر دوست دارم (نظر کاملا شخصی هست...) ولی شما میتونی سوزه ، اوبونتو و ... رو تست کنی با هر کدوم راحت تر بودی و ابزارهای لازم رو داشت استفاده کن.
اگر هم هنوز لینوکس نصب نکردی پس ایسسسسسسسسسسسسسسست!
اول از چند تا توزیع لایو استفاده کن بعد اطلاعاتت رو بالاتر ببر و بعد از اون لینوس رو نصب کن .

به قول بزرگان :لینوکس بهشت برنامه نویسان

موفق باشید

extreme
سه شنبه 01 خرداد 1386, 11:38 صبح
نمی شه گفت کدومشونه بهترینه.
اگه به اینترنت پر سرعت دسترسی نداری میتونید از Debian Etch استفاده کنید که خیلی خیلی بسته نرم افزاری داره هر کدوم رو خواستید انتخاب کنید تا براتون نصب بکنه.(4 تا DVD)
ولی اگه اینترنت پر سرعت دارید UBUNTU رو نصب کنید چون بسته های زیادی داره که همش تو اینترنت هست و بسته مورد نظرتون رو به راحتی با یک کلیک میتونید انتخاب کنید.خودش میره دانلود میکنه و بعد نصب میکنه.

اگه تازه کار هستید که به شما پیشنهاد میکنم سی دی Parsix و کتاب پارسیکس رو بگیرید و با توجه به کتاب اون رو نصب کنید و با اون کار کنید. کتاب بسیار خوبی که آقای آلن باغومیان برای تازه کارها نوشته به زبان ساده ای و به صورت گام به گام شما را تا یک کاربر تقریبا حرفه ای پیش میبره .(خود ایشون توزیع پارسیکس رو گسترش میدهند)
سایت پارسیکس : www.parsix.org
برای خرید سیدی های لینوکس : www.technotux.org

موفق باشید. :-)

ramin_rp
سه شنبه 01 خرداد 1386, 22:47 عصر
اچ 3 DVD هست!

CodeMasterX
چهارشنبه 02 خرداد 1386, 01:31 صبح
بسته هایی که برای برنامه نویسی و غیره استفاده میشن با خود نسخه های سیستم عامل توزیع میشن،اگر هم نه توی بازار قابل دسترسی هستن.و به قول یکی از دوستان اونقدر IDE و پکیج داره هر نسخه که نیازی به چیز اضافی نباشه.
ولی نظر شخصی من : Ubunto

maleknet
چهارشنبه 02 خرداد 1386, 15:43 عصر
ممنون از همه
همچین تازه کار هم نیستم الان از suse و mandriva استفاده میکنم ولی ایونطور که معلومه دبیان از همه برنامه های بیشتری داره
بازم ممنون