View Full Version : لطفا قیمت این برنامه رو تعیین کنید
Fardin_Lord
شنبه 15 فروردین 1383, 21:19 عصر
سلام
من یک Database ساده با دلفی نوشتم با پاراداکس
یک سیستم بایگانی نامه هست که چند شماره نامه میگیره به همراه متن نامه و ذخیره میکنه با امکان جستجو و تصحیح اطلاعات این برنامه رو برای یک کارخونه نوشتم من یک برنامه نویس دست تنهام یعنی خودم تنها کار میکنم و زیر نظر هیچ شرکتی نیستم. تو بازار هم گشتم و برنامه های شبیه این قیمتهای متفاوتی داشتن. مثلا همین برنامه رو یک شرکت معروف نوشته با قیمت نجومی و یک شرکت کوچیکتر نوشته با قیمت خیلی کمتر
حالا من موندم چقد باید قیمت بدم که صدای صاحب کار در نیاد و نگه این تو بازار ارزونتره
شما یک قیمت مناسب بدین و بگین قیمت نرمال برای این برنامه چنده البته یک قیمت با امکان گزارشگیری و چاپ میخوام و یک قیمت بدون این امکان......
در ضمن من به ظاهر برنامه خیلی توجه کردم یعنی تا تونستم توش از کامپوننتهای زیبا سازی استفاده کردم. اینم میتونه تو قیمت موثر باشه؟ تا چه حد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.... :)
Gladiator
شنبه 15 فروردین 1383, 22:16 عصر
به نظر من البته با اجازه بزرگترها .
شما اشتباه کردی که از پاراداکس استفاده کردی و این ارزش برنامتو خیلی پایین میاره ٬ این برنامه شاید حدود 10 تومن ارزش داشته باشه و با امکان چاپ و پشتیبانی و بازیابی میتونه 20 تومنی قیمتش باشه . البته مطمئنم که ارزش کار شما خیلی بیشتر از این حرفاست .
موفق باشی .
:heart: :flower:
parhizkar2000
شنبه 15 فروردین 1383, 23:11 عصر
این برنامه رو اگه من می نوشتم بی امکان گزارشگیری 500 تومان با گزارشگیری 1000 تومان(همه اش هم حتما از DBEDIT و بقیه کامپونتهای حاضری استفاده کردی)
kimia1
یک شنبه 16 فروردین 1383, 09:00 صبح
این برنامه رو اگه من می نوشتم بی امکان گزارشگیری 500 تومان با گزارشگیری 1000 تومان(همه اش هم حتما از DBEDIT و بقیه کامپونتهای حاضری استفاده کردی)
بهتر بود یه چند تا عکس از برنامه ات رو ضمیمه می کردی تا دوستان اینقدر زود تو سر جنس نزنند. راستی آقای گلادیاتور چرا بانک پارادوکس تو سر قیمت میزنه؟
(امید)
یک شنبه 16 فروردین 1383, 09:05 صبح
یک شنبه 16 فروردین 1383, 09:45 صبح
ای بابا پاک ناامیدم کردین و لی صاحب کار که نمیدونه پاراداکس چیه و کامپوننتهای حاضری چیه
به هر حال یه برنامست و کار میکنه دیگه در ضمن به نظر شما حتما باید از چیزایی غیر از پاراداکس استفاده کرد حتی در کارهای کوچیک و با حجم کم اطلاعات ؟
1000 تومن؟ :shock: یعنی شما واقعا با این نرخ کار میکنید؟ اگه اینجوریه من برنامه هارو میدم به شما بنویسید بعد چند برابر قیمت میفروشم چرا به خودم زحمت بدم :P
said ali
یک شنبه 16 فروردین 1383, 12:23 عصر
با سلام
من واقعا متاسفم از این بازاره مکاره برنامه نویسی که یه بدبختی خفن مینویسه و دوزار نمیخرن و یه شاسکولی!!! یه برنامه چرت مینویسه و رو هوا با قیمت خفن میخرن. تو این بازار مهم نه برنامس نه برنامه نویس دو تا فاکتور مهم وجود داره :
اول پارتی که خیلی خیلی خیلی مهمه و دومیش هم پارتی . اینه دیگه ولی از عزیزی که این تاپیک رو مطرح کرده خواستارم توی قرارداد این جوری از کلمات غلط استفاده نکه (تعیین نع تایین) قیمتش رو میاره پایین.
DelphiMan
چهارشنبه 19 فروردین 1383, 10:51 صبح
با سلام
دوست عزیز این خیلی جالبه که شما اول برنامه رو نوشته اید بعد حالا می خواهید قیمت آنرا تعیین کنید!!!!! معمولا تحلیل و آنالیز برنامه بر مبنای قیمت آن انجام می شود . یعنی اینکه اول بابد هزینه انجام کار مشخص باشه تا بشه اونو بر مبنای اون هزینه تحلیل و آنالیز کرد. یعنی بهتر بود شما اول سر قیمت کنار میومدین و بعد شروع به کار میکردید...
دوم اینکه شما اصلا به قمیت بازار توجه نکن و یا اینکه دیگران چی میگن شما ببین چقدر رو اینکار وقت گذاشتی و چقدر این وقتت ارزش داره ....
بهترین روش هم استفاده از روش ساعت/نفر هست که البته با توجه به شواهد فکر نکنم شما بدونید این روش چگونه محاسبه می شود :wink: ولی مهم نیست من مختصری به شما میگم:
یک روش خیلی ساده اینه که شما ببین مثلا در ماه چقدر میتونی درآمد داشته باشی. مثلا 200هزار تومان حالا اگه اینکار با توجه به اینکه در روز مثلا 8 ساعت کاری داشته باشیم چند روز کار برده اگه ده روز میشه یک سوم قیمت کل اگه 5 روز میشه یک ششم و الی آخر ...
حالا بعد از این یک سری چیزا دیگه هم باید اضافه کنی به این مبلغ و بعد بعنوان ارزش کارت در نظر بگیری....
البته اینکه حالا صاحب کار این ارزش کارت رو درک کنه یا اینکه نه دیگه اون یک مسئله دیگس :wink:
موفق باشید
Gladiator
چهارشنبه 19 فروردین 1383, 12:41 عصر
بهتر بود یه چند تا عکس از برنامه ات رو ضمیمه می کردی تا دوستان اینقدر زود تو سر جنس نزنند. راستی آقای گلادیاتور چرا بانک پارادوکس تو سر قیمت میزنه؟
چون خیلی مشکل داره .
kimia1
شنبه 22 فروردین 1383, 11:24 صبح
kimia1 نوشته است:
نقل قول:
چون خیلی مشکل داره .
اول بگم که این عکس به اون AVATAR نمی خوره (خوش تیپی 8) چه به خشونت :skull: ).ثانیا یه کم از این مشکلاتش رو بگو تا ما هم بلد شیم.. :) ممنون
بابک زواری
شنبه 22 فروردین 1383, 14:53 عصر
البته این کار زیاد سختی نیست اما یادت باشه که باید به مردم یاد داد که
نرم افزار هم یک تولیده مثل بقیه محصولات بنابراین اصلا ارزش کارت رو
پاپین نیار و ببین چقد میتونی طرف رو راضی کنی.
من فکر کنم چیزی بین 20 تا 30 تومن خوب باشه
Gladiator
یک شنبه 23 فروردین 1383, 00:53 صبح
اول بگم که این عکس به اون AVATAR نمی خوره (خوش تیپی چه به خشونت ).ثانیا یه کم از این مشکلاتش رو بگو تا ما هم بلد شیم.. ممنون
این به خودم مربوط میشه .
شما اگر یادبگیر بودی تا الان یادگرفته بودی .
این روزا من با دخترا میونه خوشی ندارم ٬ شاید یه وقتی اومدم و این پستم رو Edit کردم . 8-)
ali643
یک شنبه 23 فروردین 1383, 01:00 صبح
این روزا من با دخترا میونه خوشی ندارم ٬ شاید یه وقتی اومدم و این پستم رو Edit کردم
آره امیر جون من می دونم
من میدونم که تیپ رو کردی که تو کف باشند
ای ول
گلادی جریان فرقون :سکوت:
Gladiator
یک شنبه 23 فروردین 1383, 01:22 صبح
میدونی این عکس کیه که گردو خاک راه انداختی ؟
Kambiz
یک شنبه 23 فروردین 1383, 01:24 صبح
من فکر کنم چیزی بین 20 تا 30 تومن خوب باشه
آقا چرا بازار رو از اینی که هست خرابتر میکنید؟ :shock:
Gladiator
یک شنبه 23 فروردین 1383, 01:33 صبح
کامبیز جون چقدر باشه خوبه ؟
Kambiz
یک شنبه 23 فروردین 1383, 01:54 صبح
برنامه ندیده رو که نمیشه قیمت گذاشت. ولی هر چی که باشه حداقل یکی دو هفته که وقت گرفته٬ پس به نظر من نباید زیر 100 فروخته بشه.
Fardin_Lord
یک شنبه 23 فروردین 1383, 13:53 عصر
البته من خودمو برنامه نویس حرفه ای نمیدونم ولی الان 6 ساله که دلفی کار میکنم و وقتی یک برنامه رو مینویسم خیلی وسواس به خرج میدم که باگ نداشته باشه و خوش دست باشه مثلا همین برنامه که گفتم حدود 1 هفته وقت برده روزی حداقل 4 ساعت حالا ممکنه بعضیا بگن این برنامه رو میشه تو 2-3 ساعت نوشت ولی به خدا این جوری نیست آگه واقعا به کیفیت کارتون اهمیت بدین میبینین که نوشتن یک برنامه خیلی ساده هم میتونه خیلی وقتگیر باشه من خودم قیمت بالای 80 تومن رو در نظر گرفتم و به نظرم اگه کمتر از این باشه دیگه صرف نمیکنه دیگه برنامه نویسی کنم که چی بشه میزنم تو کار سخت افزار خودمو راحت میکنم سودش هم بیشتره ولی چیکار کنم من عاشق این کارم و لذت میبرم ازش..............
Kambiz
یک شنبه 23 فروردین 1383, 14:17 عصر
به نظر من، با 6 سال کار با دلفی، دست کم باید ساعتی 10 تومن برای کارت ارزش قائل بشی.
khadangi
یک شنبه 23 فروردین 1383, 20:22 عصر
به نظر من، با 6 سال کار با دلفی، دست کم باید ساعتی 10 تومن برای کارت ارزش قائل بشی
آقا کامبیز خودمونیما شما چقده گرونین!!! :wink:
شوخی کردم ناراحت نشین ولی اینجا ایرانه و...
khadangi
یک شنبه 23 فروردین 1383, 20:24 عصر
راستی id ی جدیدتون مبارک :cake:
Kambiz
یک شنبه 23 فروردین 1383, 21:11 عصر
ممنون از بابت تبریک!
حق الزحمه رو بر اساس نرخ ایران ساعتی 10 هزار تومن گفتم. در تهران٬ حقوق متوسط یک برنامه نویس دلفی با یک سال تجربه چقدره؟ از 180 هزار تومن که کمتر نیست٬ هست؟ این میشه حدود ساعتی هزار تومن. همین برنامه نویس اگر بخواد این برنامه رو اونجور که دوستمون شرح داد بنویسه٬ دیگه از یک ماه کمتر نمیتونه تمومش کنه. حالا به نظر شما اگر کسی با پشتوانه تجربه و دانش بیشترش بتونه همین برنامه رو در عرض 20 ساعت بنویسه٬ باز باید ساعتی هزار تومن برای کار خودش ارزش قائل بشه؟ علاوه بر این در نظر داشته باشید کسیکه بصورت آزاد یا ساعتی کار میکنه٬ باید مبلغ بیمه و بازنشستگیش رو هم به نرخش اضافه کنه.
البته این صحبتی که کردم شامل برنامههایی نمیشه که قرار هست بیشتر از یک نسخه به فروش برند.
jirjirakk
یک شنبه 23 فروردین 1383, 22:13 عصر
:متفکر:
jirjirakk
یک شنبه 23 فروردین 1383, 22:16 عصر
یه سئوال اضافه بر این سوال : اگه طرف قرارداد عجله داشت چی؟ و باید سریعتر کار رو تحویل بدید.
مثلا برایاضافه کردن قسمتی به برنامه که حدود یک ماه طول میکشه اونا یک بازه 2 هفته ای تعیین کنن :|
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.