ورود

View Full Version : class diagram

رضا ارزانی
چهارشنبه 02 خرداد 1386, 18:36 عصر
با سلام
می خواستم بدونم وقتی می خواهیم class diagram را به ERD تبدیل کنیم چه طور اینکار انجام میشه و روابطی که وجود داره بین class ها چی میشه مثلا" روابط وراثت و انجمنی و تجمعی .با تشکر

whitehat
جمعه 04 خرداد 1386, 09:10 صبح
دوست عزیز نمی دانم شما از چه متدلوژی استفاده می کنید ،چون معمولا ERD مربوطه به متدلوژیهای ساخت یافته نظیر SSADM میباشد اما Class Diagram را برای متدلوژیهای شی گرا استفاده می کنیم، به هر حال شما باید برای نمایش موجودیت ها و روابط بین آنها یک کلاس دیاگرام فاز تحلیل را بکشید یعنی انواع کلاس ها (موجودیت،کنترلی،مرزی) را مشخص کنید و سپس باید روابط بین آنها ،کاردینالیتی و ... را مشخص کنید سپس می توانید یک دیاگرام نصفه نیمه از روی آن ترسیم کنید(شخصا فکر می کنم اگر شما این نمودار کلاس را رسم کنید به ERD نیازی ندارید!)

sara05
یک شنبه 06 خرداد 1386, 12:22 عصر
دوست عزیز من فکر می کنم من وشما نه تنها دریک دانشگاه بلکه با یک استاد درس مهندسی نرم را داریم من یک چیز کوچولو پیدا کردم که به خودم تا حدودی کمک کرد
اول باید کلاسها را به table ورابطه انجمنی را به relation تبدیل کرده درباره رابطه عام /خاص هم باید فیلد درtable متناظربا فرزندکه به رکورد متناظربا table پدراشاره کند

zehs_sha
پنج شنبه 10 خرداد 1386, 10:39 صبح
به راحتی :
اگر بخواهیم erd برای پایگاه داده طراحی کنیم (بخش اطلاعاتی سیستم )
1-تمامی روابط به غیر از ارث بری(whole/part و ......) را بر می داریم و روابط در erd را بر اساس کلید اصلی و خارجی که در کلاس دیاگرام وجود دارد به هم اتصال می دهیم .

2- برای تمامی قسمت هایی را که ارث بری می کنند چند راه وجود دارد (برای پیاده سازی):
یکی از راه حل ها
قسمتهای مشترک را بر روی یک جدول و قسمتهای غیر مشترک را دارای چند فیلد اضافی
می گیریم و س‍پس توسط برنامه کاربردی مدیریت می کنیم :

در ضمن در erd قسمت کشیدن ارث بری وجود دارد ضمیمه زیر را نگاه کن
http://www.talinsahakian.com/book/6.pdf