View Full Version : دسترسی به خانه های dbgrid
mehdi_mohamadi
پنج شنبه 03 خرداد 1386, 07:47 صبح
با سلام
چطوری می شه به هر یک از خانه های dbgrid دسترسی داشت و داده های درون هر خانه را به طور مجزا کنترل و یا تغییر داد؟
mzjahromi
پنج شنبه 03 خرداد 1386, 08:27 صبح
منظورتون رو دقیقتر بیان کنید
شما به رکوردها و فیلدهای جدولی که DBG وصله دسترسی دارید و میتونید با استفاده از اونا مقدارها رو تغییر بدید.
اگر نمیخواهید از این روش استفاده کنید میتونید از OnDrawcolumncell استفاده کنید و هر مقداری رو که دوست دارید به طور ظاهری نمایش بدید
اگر کاری که میخواهید انجام بدید مشخص باشه میشه بیشتر توضیح داد
mehdi_mohamadi
پنج شنبه 03 خرداد 1386, 08:34 صبح
من می خوام بدون کلیک و با کد نویسی به هر کدام از ستونهای سطر دلخواهم دسترسی داشته باشم.
مثلا" میخوام با دادن کد یک کالا مابقی اطلاعات کالا در dbgrid ظاهر شده و صحیح و غلط بودن کد را چک کنم.
mzjahromi
پنج شنبه 03 خرداد 1386, 08:56 صبح
من هنوز منظورتون رو درست متوجه نشدم
مثلا کد کالا رو کجا میخواهید وارد کنید؟
توی DBGrid?
یا توی یک Edit جداگانه؟
mehdi_mohamadi
پنج شنبه 03 خرداد 1386, 09:03 صبح
ببنید من قبلا" اطلاعاتم را در بانک ثبت کردم حالا میخوام مثلا" یه سند رسید کالا صادر کنم و این کار را ابتدا با ورود کد کالا(از بانک اطلاعات مشخصات کالا) شروع کنم به محض اینکه کد در dbgrid وارد شد می خوام چک کنم که کد موجود هستش یا نه اگه کدم موجود بود مابقی اطلاعات را وارد dbgrid کنم و ....
MNosouhi
پنج شنبه 03 خرداد 1386, 09:31 صبح
شاید منظورتون رو درست متوجه نشده باشم ، اما شما به این مطلب توجه داشته باشید که dbgrid فقط ابزاری برای نمایش اطلاعات هست ، هر کاری میخاید انجام بدید باید روی table یا query انجام بدید تا نتیجه اون روی dbgrid منعکس بشه.
mzjahromi
پنج شنبه 03 خرداد 1386, 09:39 صبح
ببنید من قبلا" اطلاعاتم را در بانک ثبت کردم حالا میخوام مثلا" یه سند رسید کالا صادر کنم و این کار را ابتدا با ورود کد کالا(از بانک اطلاعات مشخصات کالا) شروع کنم به محض اینکه کد در dbgrid وارد شد می خوام چک کنم که کد موجود هستش یا نه اگه کدم موجود بود مابقی اطلاعات را وارد dbgrid کنم و ....
اگه اشتباه نکنم منظورتون اینه
DBGrid1.Columns[0].Field.Value
mehdi_mohamadi
پنج شنبه 03 خرداد 1386, 09:44 صبح
فکر کنم این طوری بهتر باشه
SYNDROME
پنج شنبه 03 خرداد 1386, 13:17 عصر
با سلام
خیلی کار جالبی می کنی.
من هم قبلا چنین کاری را کردم.
من می خواهم به Cell(1,2) بروم.
1:سطر
2 : ستون
ADO.Recno := 1;
DbGrid.SelectedIndex:= 2;
در خط اول مشخص است می توانی به سطر 1 بروی(می توانستی از خواصیت DatSet مربوط به DBGrid هم استفاده کنی)
در خط 2 به ستون مورد نظر می روم.
حال اگر در ستون 10 باشی مقدار SelectedIndexبرابر 10 است.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.