View Full Version : مشکل در Crystal Report
tahmasbi62
پنج شنبه 03 خرداد 1386, 23:24 عصر
من یک برنامه با سی شارپ نوشتم که یه قسمت از برنامه باCrystal Report کار میکنه وقتی برنامه رو به کامپیوتر مقصد انتقال میدم قسمت Crystal Report کار نمی کنه لطفا اگه کسی میدونه که اصلا چه جوری میشه برنامه ای که Crystal Report داره و بخواهند به کامپیوتر مقصد انتقال بدهند جوابش رو بده آیا اصلا بایستی تو کامپیوتر مقصد نرم افزار Crystal Report رو نصب کنیم
با تشکر
nasser_p
جمعه 04 خرداد 1386, 05:23 صبح
نیاز به نصب آن نیست . من فکر میکنم تو ساختن ستاپ از فایل های ریپورتتون استفاده نکردید
tahmasbi62
جمعه 04 خرداد 1386, 08:09 صبح
اصلا از set up سازی استفاده نمیکنم فایل exeو Crystal Report رو کپی می کنم اصلا اینجوری امکان داره
sm
جمعه 04 خرداد 1386, 17:41 عصر
خیر... کریستال برای اینکه روی سیستم مقصد اجرا بشه به یکسری Merged Module نیاز داره...
برای اینکه این ابزار رو منتقل کنید باید یا Setupب برنامه رو بسازید و هنگام ساختن Setup این ابزار رو بهش اضافه کنید یا اینکه کریستال رو روی سیستم مقصد نصب کنید که کار منطقی نیست.
بهتره که از Setup سازی استفاده کنید.
برای نام Merged Moduleهای مورد نیاز هم اگه جستجو کنید زیاد بحث شده.
این هم لینک مربوطه :
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=53887&highlight=merged+module
البته اگه توی 2005 کار می کنید نیاز به دونستن نامشون ندارید، بلکه هنگام ساختن Setup وقتی گزینه مربوط به اونو که توی عکس ضمیمه نیز مشخص شده رو تیک بزنید مشکل حله
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.