PDA

View Full Version : datagridدر سی شارپ



آرام جان گل
جمعه 04 خرداد 1386, 02:18 صبح
سلام

من فیلدی برای ورود شماره بازیابی اسنادم در محیط سی شارپ دارم.
زمان وارد کردن داده هایم در تکست باکس درست همون طوری که می خواهم وارد می شود و در تیبل من هم در sql درست قرار می گیرد ولی زمانی که قراره داده من در datagrid به نمایش در آید بهم می ریزه

مثلا شماره سند این طوریه : 45//005

ولی زمانی که در datagrid نمایش میابد این طوریه : 005//45

لطفا راهنمایی کنید
مرسی

AspNet
جمعه 04 خرداد 1386, 21:02 عصر
دستور خواندن داده از جدول رو داخل این تگ قرار بده:
<span dir="rtl">
مثال:
<span dir="rtl"><%# Eval("shomareSanad") %></span>

choobin84
شنبه 05 خرداد 1386, 00:10 صبح
فکر کنم از right to left باشه.

amiroffline
یک شنبه 06 خرداد 1386, 09:39 صبح
اگه بخوایم یه ستون از datagrid بصورت حاصلضرب دو ستون دیگه باشه چیکار باید کنیم
مثلا حقوق= ساعت * دستمزد

kardoali
یک شنبه 06 خرداد 1386, 11:24 صبح
چطوری ListBox را داخل Database بریزم ؟

AspNet
یک شنبه 06 خرداد 1386, 16:51 عصر
اگه بخوایم یه ستون از datagrid بصورت حاصلضرب دو ستون دیگه باشه چیکار باید کنیم
مثلا حقوق= ساعت * دستمزد
آسونترین راه به نظر من استفاده از دستور Sql موقع خوندن اطلاعات:
مثلا فرض کن 2 تا ستون int داریم.به نام hour و rate
حالا اینجوری میخونیم:


select sum=hour*rate from myTable


که حاصلضرب دو ستون hour و rate رو با یه نام جدید به اسم sum برمیگردونه.

amiroffline
شنبه 12 خرداد 1386, 12:03 عصر
AspNet عزیز فکر کنم نتونستم منطورم رو خوب برسونم
من از DataGrid برای گرفتن اطلاعات از کاربر استفاده می کنم نه نمایش اطلاعات
وقتی کاربر اطلاعاتشو وارد کرد تو پایگاه داده ذخیره می کنم

Mahbadgroup
یک شنبه 13 خرداد 1386, 15:35 عصر
سلام خسته نباشید می خواستم بدونم چطوری می تونم خاصیت MultiSelect رو از DataGrid بگیرم؟ یعنی در هر لحظه فقط یک سطر بتونم Select کنم
ممنون

Mahbadgroup
دوشنبه 14 خرداد 1386, 02:06 صبح
کسی نمی خواد جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

choobin84
سه شنبه 15 خرداد 1386, 11:39 صبح
AspNet
من از DataGrid برای گرفتن اطلاعات از کاربر استفاده می کنم نه نمایش اطلاعات
وقتی کاربر اطلاعاتشو وارد کرد تو پایگاه داده ذخیره می کنم

دوست عزیز ، من فکر می کنم که datagrid ابزار خوبی برای گرفتن اطلاعات از کاربر نباشه، شما می توانید از textbox ها و ... جهت وارد کردن اطلاعات استفاده کنید و دیتاگرید را فقط برای نمایش اطلاعات بگذارید

kiani.mehdi
سه شنبه 15 خرداد 1386, 12:15 عصر
سلام خسته نباشید می خواستم بدونم چطوری می تونم خاصیت MultiSelect رو از DataGrid بگیرم؟ یعنی در هر لحظه فقط یک سطر بتونم Select کنم
ممنون
مطمئنی خواص دیتا گرید را خوب مطالعه کردی؟
دقیقا یه خاصیت به نام multiselect داره اونو false کن

موفق باشید
مهدی کیانی