ورود

View Full Version : Novell و Microsoft سه تفاهم نامه امضا کردند

sokoot
شنبه 05 خرداد 1386, 10:39 صبح
http://weblog.infoworld.com/openresource/archives/2007/05/novell_microsof_1.html

hisitech
شنبه 05 خرداد 1386, 12:36 عصر
قبلا هم این خبر ها بود ...... نمی دونم بگم یه جور خیانته یا .......
می دونید آخه مایکروسافت خیلی سواستفاده میکنه ..مخصوصا از لایسنس ها ..... تازگی ها هم دوره افتاده به بهانه اینکه در محصولات اوپن سورس از یک سری از کد های مایکروسافت استفاده شده :قهقهه: از شرکت ها جریمه می گیره و اون ها رو به دادگاه میکشونه (مثل سامسونگ ) ...
شاید هم ناول از مایکروسافت میترسه...:شیطان:
یکی نیست بگه بابا تو کداتو رو کن ببینیم که استفاده شده یا نه ...تازه یادش رفته که خودش پایه ی محیط گرافیکیش (البته نسخه های ابتدایی ویندوز) دزدیه!!!!
البته اگر روزی روزگاری ویندوز اوپن سورس بشه :بامزه: احتمالا میبینیم قضیه برعکسه!

از طرفی شاید ناول قصد داره هماهنگی بیشتری با محصولات مایکروسافت داشته باشه تا مشتری بیشتر جذب کنه ...حسابش رو بکنید سوزه ای به بازار بیاد که بدون نیاز به wine شما بتونید بازیهای ویندوز رو روش نصب کنید:متفکر:

ولی این مایکروسافتی که من میشناسم از اون ........:لبخند:

Best Programmer
شنبه 05 خرداد 1386, 16:58 عصر
یکی نیست بگه بابا تو کداتو رو کن ببینیم که استفاده شده یا نه ...تازه یادش رفته که خودش پایه ی محیط گرافیکیش (البته نسخه های ابتدایی ویندوز) دزدیه!!!!

دوست عزیز کمتر تعصبی صحبت نمایید. در ضمن اون مورد هم شرکت Xerox ، به عنوان Patent ثبت نکرده بود. ایده ای که هم توسط Os/2 شرکت IBM بکار گرفته شد هم توسط مایکروسافت. پس اگر اینطور باشد باید گفت که محیط کاربری لینوکس نیز کپی شده ناقصی از ویندوز هست. یا بسیاری از پرتکل های شبکه لینوکس و ویندوز کپی برداریی از BSD بوده. یا مدیریت حافظه به کار گرفته شده در سیستم عامل هاس جدید از قبیل اینوکس و ویندوز یا بی اس دی کپی از Solaris بوده.بنابراین کمی با تعصب کمتر فکر کنید.

یکی نیست بگه بابا تو کداتو رو کن ببینیم که استفاده شده یا نه
فکر کنید که همین امروز اعلام کنند که ویندوز سورس باز شده به حال من و شما چه تاثیری داره، من که نه سوادشو دارم بفهمم داره چی می کنه این کد یا کد های دیگه رو هم ندیدم تا بخواهم بگویم فلان جاش کپی هست. پس به جای اینکه فکر کنم یه روزی ویندوز سورس باز بشود فکر می کنم که آیا اون روز می تونم سورس ویندوز را بفهمم(ان شاا.. که شما بتوانید) اگرم خیلی علاقه داری به تلاش هایی که برای بازنویسی سورس باز ویندوز شده مانند ReactOS مراجعه نمایید.

hisitech
شنبه 05 خرداد 1386, 22:23 عصر
درود بر دوستان:
من نظر شخصی خودم رو گفتم........ همین.

وقتی که مایکروسافت شمشیر رو از رو می بنده ما چرا باید محافظه کاری بکنیم.

البته کمیونیتی اوپن سورس نیازی به دفاع من و شما نداره ...خودش قدرتش رو به همه میفهمونه.

من چند بار باید تاکید کنم که حرفای من انکار قدرت مایکروسافت نیست بلکه مخالفت با سلطه گر و سلطه گری است جناب Best Programmer !

به اندازه کافی تو همه ی دانشگاه ها فورم ها و ... از مایکروسافت به به و چه چه شده ..... ما نمی خواهیم قبول کنیم که راه پیشرفت ما (مخصوصا جهان سومی ها) لینوکسه ( همون نسخه کپی برداری شده از روی بی اس دی:چشمک:) .

هند رو ببینید مهد مایکروسافته ...ولی ببینید داره چه میکنه در عرصه ی اوپن سورس.

Best Programmer
شنبه 05 خرداد 1386, 23:38 عصر
درود بر دوستان:
هند رو ببینید مهد مایکروسافته ...ولی ببینید داره چه میکنه در عرصه ی اوپن سورس.

دقیقا همین منظور من هست. به جای اینکه سعی در تعصب نماییم سعی در بهره برداری از تمامی امکانات موجود نماییم. هیچ یک از ما از مایکروسافت یا لینوکس پولی دریافت نمی کند و ما فقط کاربران بسیار عادی هستیم. تنها وظیفه ما استفاده از تمام ابزار ها و امکانات دم دستمون برای پیشرفتمون هست. لینوکس یا ویندوز کار کردن پیشرفت نیست، پیشرفت درک ما از کارکرد آنهاست.