View Full Version : Delivery در سیستمهای SMS با استفاده از GSM Modem
M.a.K.o
شنبه 05 خرداد 1386, 11:50 صبح
با توجه به تجربیاتی که در این زمینه داریم و با توجه به انواع مختلف GSM Modem حالتهای مختلفی برای Delivery یک SMS یا همان کوته پیام متصور هستیم . هرچند قاعدتاً یک استاندارد در AT command ها وجود دارد (یا در واقع چند استاندارد محدود) اما از آنجا که تحت هر استاندارد حداقل سه حالت مختلف برای نوع اطلاعات دریافتی از Delivery وجود دارد و اینکه حالتهای ارسال در مد Text و یا PDU می تواند باشد که بازهم در هر کدام از این مدها نوع برخورد با Delivery متفاوت است و در نهایت اینکه برخی GSM Modem ها اصلاً حافظه اختصاصی دریافت Delivery (حافظه SR) را در اختیار ندارند شرایط متفاوتی بر مسئله حاکم است که موضوع خوب و مناسبی برای بحث می باشد.
nickandish
چهارشنبه 04 خرداد 1390, 19:32 عصر
با سلام و ممنون از موضوع خوبی که مطرح کردین
اتفاقا من هم اخیرا بااین موضوع برخورد کردم و با فرمت های مختلف دلیوری رو دریافت می کنم . تو بعضی فرمت ها ابتدا شماره مرکز پیام و بعد رفرنس پیام ،نوع پیام ،شماره گیرنده پیام و تاریخ و ساعت ارسال و دریافت و در انتها گزارش پیام قرار دارد.
ولی در یه حالت دیگه که من از گوشی سونی اریکسون z550 استفاده می کنم شماره مرکز پیام نمی یاد بلکه نوع پیام که همون دلیوری است و شماره گیرنده و ساعت و تاریخ ارسال پیام میاد و در انتها یک سری بایت که من از اونها سر در نمیارم.مثلا بعد از ساعت و تاریخ ارسال و دریافت من این بایت ها رو دارم 0000000012
نمی دونم مفهوم هر بایت چیه به خصوص اون 12 آخر .
ممنون میشم اگه در این زمینه اطلاع دارین من رو راهنمایی کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.