ورود

View Full Version : نحوه مراقبت از کلیپ بورد برای ورود اطلاعات متنی

Mehdi_FT
دوشنبه 17 فروردین 1383, 03:45 صبح
سلام

برنامه saebdic که همه دوستان دیدند می خوام بدونم کسی اطلاع داره چطوری می شه مثل این برنامه هر چیزی که در clipboard بره برنامه ما هم خبر دار بشه
البته با کلاس clipboard در دلفی می شه یه کارایی کرد ولی باید هر دفعه چک کرد که این خودش مشکل زا است

متشکر از همه دوستان

hr110
دوشنبه 17 فروردین 1383, 07:06 صبح
این خودش مشکل زا است
اگر شما در یک تایمر با اینتروال 1000 این عملیات را چک کنید و نیز ابتدا چک کنید که نوع اطلاعاتی که در clipboard است از نوع متن است هیچ مشکلی نخواهید داشت :flower:

houshmand
دوشنبه 17 فروردین 1383, 23:41 عصر
یک مسیج برای این کار بود که الان یادم نیست

فکر کنم کتاب 296 برنامه در دلفی یا همچین عنوانی :P یکی از برنامه هاش در این مورد است :!:

kimia1
چهارشنبه 19 فروردین 1383, 08:08 صبح
فکر کنم کتاب 296 برنامه در دلفی یا همچین عنوانی یکی از برنامه هاش در این مورد است
درسته توی این کتاب یه همچین برنامه ای برای واکنش نشان دادن به کپی چیزی توی clipboard هست.اما با قوانین جدید آقای کرامتی :?: :-x متاسفانه نمیتونم اونو اینجا مطرح کنم..اگه خواستی pm بزن تا برات بفرستم.. :gift:

amirrf
چهارشنبه 19 فروردین 1383, 11:09 صبح
این برنامه هر چیزی که در clipboard بره برنامه ما هم خبر دار بشه

Creating a Clipboard Viewer Window را در Win32 SDK ببینید.

ابتدا ویندوی خود را در زنجیر کلیپ برد اضافه می کنید، پیغام های WM_CHANGECBCHAIN و WM_DRAWCLIPBOARD را پردازش و در پایان برنامه حذف. به این ترتیب به محض تغییر محتوای کلیپ برد برنامه شما مطلع می شود و از طریق Clipboard به محتوای آن دسترسی دارید.

Mehdi_FT
پنج شنبه 20 فروردین 1383, 01:02 صبح
سلام
جواب سوال خودم پیدا کردم.
ولی ممنوم شدیدا از تمام دوستانی که بنده راهنمایی کردن.
فکر می کنم دیگه همه اینه می دونن که کتابهای 296 برنامه دلفی و راهنمای دلفی یک کپی از سایت
WWW.SwissDelphiCenter.com هستش.
از دوستی هم که عنوان سوال را بهینه کردن هم تشکر ویژه دارم.
بازم ممنون.