ورود

View Full Version : قفل سخت افزاری

amir master
شنبه 05 خرداد 1386, 18:17 عصر
با سلام
من میخوام یه قفل سخت افزاری با استفاده از VB و پورت LPT درست کنم به این صورت که یه آی سی 4030 که گیت XOR هست رو به یه کانکتور که به LPT وصل شده متصل میکنیم حالا بیتهایی رو به پورت ارصال میکنیم اگه XOR اونها رو دریافت کردیم که برنامه اجرا میشه و الا اجرا نمیشه .
حالا سوال من اینه که این داده ها رو به کجا باید ارسال کرد یعنی این پورت چه آدرسی داره و داده ها رو از کجا باید دریافت کرد و اینکه این داده های ارسالی به کدام پین از LPT ارسال میشه و از کدام پین دریافت .
اگه منو در این زمینه یاری کنید بسیار ممنون میشم .

noorsoft
شنبه 05 خرداد 1386, 19:54 عصر
با سلام
شما باید از روی ابتدا کار با درگاه ها را کار کنی برای پیدا کردن پورت موازی از ستاپ سیستم و حتی از دیوایس منیجر ویندوز می تونی استفاده کنی
و دیگه اینکه پورت پارالل 8 خط دیتا داره از 2 تا 9

amir master
شنبه 05 خرداد 1386, 22:21 عصر
سلام
گویا منظور جنابعالی از :
شما باید از روی ابتدا کار با درگاه ها را کار کنی برای پیدا کردن پورت موازی از ستاپ سیستم و حتی از دیوایس منیجر ویندوز می تونی استفاده کنی و دیگه اینکه پورت پارالل 8 خط دیتا داره از 2 تا 9.
اینه که آدرس این پورت توی Setup یا Devise Manager هست
حالا اگه آدرسو پیدا کردم و داده رو به اون فرستادم این داده به اون هشت خط دیتا ارسال میشه ؟
و آیا این داده باید 8 بیت باشه (هشت خط) ؟
حالات ورودی این پورت کجاست یعنی وقتی که داده از این پورت میخواد وارد سیستم بشه از کدام خط ها وارد میشه ؟ و آیا برای خواندن اون ها باید از همون آدرس پورت استفاده کرد ؟
ممنونم

h_sadeghynejad
شنبه 05 خرداد 1386, 22:44 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید من قبلا یه برنامه کوچک به زبان ++VC برای فرستادن اطلاعات به پورت Parallel نوشتم و تا یه حدی ناچیزی در مورد این پورت اطلاعات دارم مثلا اینکه:
1) پورت پارالل دارای 25 پورت هستش که از پین 2 تا 9 آن مربوط به داده میباشد (بیت 0 تا 7) و پین 18 تا 25 مربوط به زمین میباشد ( همه آنها یکسان میباشد) و الباقی مربوط به پین های کنترل پرینتر میباشد که ما با آنها کار نداریم اما در صورتی شما خواسته باشید که قفل سخت افزاری تان به صورت صحیح کار کنید باید به این نکته توجه کنید که باید مکانی برای ورود فیش پرینتر پیش بینی کنید و اطلاعات کنترلی به صورت صحیح انتقال پیدا کند
2) از توی ویندوز به دلیل مسائل امنیتی نمیتونی به صورت مستقیم با این پورت ارتباط برقرار کنی و برای ارتباط با این پورت باید از یه Dll استفاده کنی به نام 8661 که از همین لینک میتونی دانلود کنی ( البته برنامه ای هم که نوشتم رو در کنار اون قرار دادم, اگه سورسش هم خواستی بگو فقط به زبان C هستش) کار با این فایل Dll هم میتونی توی اینترنت منابع بسیار کاملی در موردش پیدا کنی
3) آدرس این پورت هم 0x378 هستش
موفق باشی مشکلی بود بگو

h_sadeghynejad
شنبه 05 خرداد 1386, 22:58 عصر
راستی یه چیز رو فراموش کردم اول اینکه برای اینکه بتونی برنامه رو به صورت خروجی مشاهده کنی باید هشت عدد LED رو که طرف آندشون وصل قسمت دیتا و کاتدشون وصل یکی از پین های زمین هستش می کنی اگه یه مقاومت سر راه شون بزاری خیلی بهتره بعد با این برنامه انواع حالات رو امتحان کن رقص نور جالبیه
بعد اینکه اشتباها اسم فایل Dll نوشته شده DeskTop.zip (ببخشید) اسم اون Dll در اصل INPOUT32.DLL هستش موفق باشی

amir master
یک شنبه 06 خرداد 1386, 07:07 صبح
با سلام خدمت شما دوست بزرگوار
این طور که شما فرمودید من باید اطلاعات رو به پورت با آدرس 0x378بفرستم .حالا بعد از فرستادن اطلاعات داده ها رو از کدوم آدرس بخونم ؟ آیا همون 0x378 ؟ و در آخر اینکه اطلاعات فرستاده شده حداکثر باید چند بیتی باشند؟
ممنونم

h_sadeghynejad
یک شنبه 06 خرداد 1386, 15:55 عصر
ببین عزیزم آدرس 0X378 آدرس هگزای این پورت هستش حالا شما باید به صورت هشت بیتی کار کنی چون پورت پارالل ( موازی) اساس کارش اینه که هر هشت بیت رو (یک بایت رو ) همزمان بفرسته و پورتهای دیگه ای (سریال , USB و ...) اساس کار دیگه دارند اما پورت موازی به این صورت هستش در ضمن با استفاده از این فایل Dll اگه از تابع Inp32 کار کنی به این صورت

reg=Inp32(DATA)

یعنی هشت بیت دو دویی یا یه عدد ده دهی رو از پورت Data خوندی و داخل reg ریختی و اگه از تابع Outp32 به این شکل استفاده کنی:

Out32(DATA,reg)

یعنی اینکه عدد ده دهی reg رو به آدرس Data میفرسته

amir master
یک شنبه 06 خرداد 1386, 18:21 عصر
ممنونم دوست عزیز

noorsoft
چهارشنبه 06 تیر 1386, 06:50 صبح
دوست عزیز این قفلی که شما میخای درست بکنی به راحتی شکسته میشه باید قفل از امنیت بالا بهره مند باشه باید پروتکلهایی در نظر بگیری برای کد کردن اطلاعات و هزاران چیز دیگه
همون طور که میدونین هیچ مدل قفلی (سخت افزاری - نرم افزاری) نمی تونه کامل باشه و ادعا کرد شکسته نمی شه بارها دیدیم هر کس این ادعا را کرده سریعا قفلش شکسته شده ولی از لحاظ تجربه کار خوبی داری می کنی اگه جایی احتیاج به کمک داری من در خدمتم من روی همه پورتها خوب کار کردم
درضمن پیشنهاد می کنم از AVR استفاده کن خیلی کارات راحت تر میشه