PDA

View Full Version : خطای اتصال به دیتابیس



adabyron
یک شنبه 06 خرداد 1386, 12:04 عصر
سلام - من یه برنامه در net 2005. نوشتم با sql server 2000 با این کانکشن استرینگ

//strCon = "SERVER = (Local); " +
// "DATABASE = databaseName; User ID = sa; Pwd = ";

راستش تا دیروز این برنامه خیلی خوب کار می کرد اما از دیروز تا حالا این خطا رو میده
"Provider: named pipes provider,error:40-could not open a connection to sql server "
البته عکس خطا رو هم گذاشتم ممنون میشم راهنماییم کنید.http://barnamenevis.org/forum/C:\Documents and Settings\IT\My Documents\My Pictures\error.JPG

adabyron
یک شنبه 06 خرداد 1386, 12:13 عصر
نمیدونم چرا عکسه نیومد متن کامل خطا اینه
"An error has occurred while establishing a connection to the server.
when connecting to SQL Server 2005, this failur may be caused by the fact that under the default settings Sql Server dose not allow remote connections.(provider: Named Pipes Provider,error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)"

Mojtaba_ss
یک شنبه 06 خرداد 1386, 12:58 عصر
به این تاپیک یه نگاهی بکن
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=67805
مثال هم در مورد connectionString تو این تاپیک هست.
ضمنا در مورد ConnectionString تاپیک های زیادی وجود داره،یه جستجو بزنی بد نیست!!!

مهدی رحیم زاده
یک شنبه 06 خرداد 1386, 14:50 عصر
دوست عزیز از اگر به این تاپیک یه سری بزنی فکر کنم که کمکتون کنه ...
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=60433&highlight=%E3%D4%98%E1+%C7%26%231740%3B%CC%C7%CF+% 98%C7%E4%98%D4%E4
و این ، البته دومی دقیقا مربوط به همون اشکالیه که شما هم دارید ...
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=52738&highlight=%E3%D4%98%E1+%C7%26%231740%3B%CC%C7%CF+% 98%C7%E4%98%D4%E4

adabyron
یک شنبه 06 خرداد 1386, 14:54 عصر
ممنون از اینکه به سوالم جوابم دادی ولی مشکل من توی کانکشن استرینگ نیست و میدونم که چه توی این سایت و چه در خیلی سایتهای دیگه در مورد کانکشن استرینگ مطلب هست سوال من اینه که چرا قبلا این برنامه کار میکرد و مشکلی نداشت ولی دیروز و امروز همچین اروری میده ؟؟

مهدی رحیم زاده
یک شنبه 06 خرداد 1386, 15:04 عصر
دوست عزیز
البته باید بگم که من زیاد اطلاعات جامعه در این باره ندارم و نباید در این مورد بحث کنم...
اما این که برنامه شما تا دیروز کار میکرده و امروز کار نمیکنه ، ممکنه که خیلی دلایل متنوعی داشته باشه و یکیش میتونه کانشن استرینگ باشه ....
و اگر به دومین لینکی که من گذاشتم نگاه کنید میبینید که اون اشکال هم دقیقا اشکال شماست ...

adabyron
یک شنبه 06 خرداد 1386, 17:46 عصر
لینک دومو دیدم اطلاعات خوبی داشت ممنونم