View Full Version : یه روش سریع برای انتخاب یه سری رکورد از یه جدول و اضافه کردن به جدول دیگه
golpesar9999
یک شنبه 06 خرداد 1386, 13:04 عصر
ببخشید که بازم سوال مبتدی می کنم
یه روش سریع برای انتخاب یه سری رکورد با شرط خاص و اضافه کردن به یه جدول دیگه با دستورات اس کیو ال می خوام
در ضمن بانکم هم اکسس است
arma4c
سه شنبه 29 خرداد 1386, 21:35 عصر
آیا توانستید این کار را انجام دهید؟ من هم همین مشکل را داردم! در اکسس!
mzjahromi
سه شنبه 29 خرداد 1386, 21:44 عصر
Insert Into Table1(a,b,c)
Select A,b,c from Table2
arma4c
سه شنبه 29 خرداد 1386, 21:55 عصر
ممنون MZjahromi
اما کار نمی کنه.... میخواهم تعدادی از رکوردهای جدول test انتخاب بشه و داخل جدول result کپی بشه....
بانک من اکسس هست... لازم نیست از Ado استفاده بشه در دستور ؟
SYNDROME
چهارشنبه 30 خرداد 1386, 15:03 عصر
با سلام
ممنون MZjahromi
اما کار نمی کنه.... میخواهم تعدادی از رکوردهای جدول test انتخاب بشه و داخل جدول result کپی بشه....
اگر کاربر قرار است انتخاب کند می توانید یک DBGrid بر روی صفحه قرار دهید سپس خاصیت MultiSelect انن را True کنی و سپس کاربر با کلید Ctrl و جهت نما رکرودها ررا نتخاب کند و شما با Bookmarkآنها را رکورد به رکورد در جدول مقابل اضافه کنید.
mzjahromi
چهارشنبه 30 خرداد 1386, 16:40 عصر
ممنون MZjahromi
فرقی نمیکنه
اسم جداولت رو عوض کن بذارش تو AdoQuery یا AdoCommand
safasoft
شنبه 23 تیر 1386, 14:32 عصر
من هم می خوام به صورت رندوم از جدولم در بانک تعدادی رکورد را انتخاب کنم چی کار کنم ؟
mzjahromi
شنبه 23 تیر 1386, 17:11 عصر
به صورت رندوم اگه منظورتون یه چیزی شبیه به قرعه کشی است فرق میکنه با سوال این دوستمون
باید از کلکهائی برای این کاراستفاده کنی
Hamid.Kad
شنبه 23 تیر 1386, 17:59 عصر
می تونی از دستور AdoQuery1.MoveBy استفاده کنی که یک عدد صحیح میگیره و همون تعداد به جلو یا عقب میپره. عدد رو هم که میتونی با تابع Random تولید کنی.
vcldeveloper
یک شنبه 24 تیر 1386, 11:28 صبح
می تونی از دستور AdoQuery1.MoveBy استفاده کنی که یک عدد صحیح میگیره و همون تعداد به جلو یا عقب میپره. عدد رو هم که میتونی با تابع Random تولید کنی.
هدف انتقال اون رکوردها به یک جدول دیگه هست، نه تغییر مکان رکوردها در داخل یک جدول.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.