View Full Version : گزارشگیری با استفاده از crystallreport ویژوال استدیو 2005
hamid1
یک شنبه 06 خرداد 1386, 18:23 عصر
سلام
من می خواهم از crystallreport خود ویژوال استدیو 2005 استفاده کنم به صورتی که در یک فرم یک textbox و یک button و یک crystalreportviewer داشته باشم . زمانی که در textbox شماره بخش را وارد میکنم با کلیک کردن بر روی دکمه گزارشی از نامه های همان بخش که من وارد کرده ام به من نشان دهد . لطفا به طور کامل و مرحله به مرحله بفرمایید که چه باید بکنم اگر ممکن است کدها به زبان c# باشد
sm
دوشنبه 07 خرداد 1386, 08:06 صبح
شما باید کار رو شروع کنید و توی هر مرحله ای که به مشکل برخوردید اینجا مطرح نمایید تا مشکلتون حل بشه...
این فوروم برای رفع اشکال طراحی شده است نه آموزش!
این هم یه لینک برای شروع کارتون : http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=64328
موفق باشید
hamid1
جمعه 11 خرداد 1386, 18:13 عصر
سلام
از اینکه به سوال من پاسخ دادید متشکرم
من قبل از پرسیدن سوال گزارش را در فایلی با نام crystalreport8.rpt در پروژه ام ایجاد کردم و نام فیلد هایی که می خواهم در گزارشم باشد را در آن قرار دادم سپس در فرم پروژه ام که asp.net با زبان c# است یک textbox و یک button ویک ctystalreportviewer قرار دادم و سپس در فایل کد نویسی فرمم که با پسوند cs است کد زیر را نوشتم ولی به جای اینکه فقط نامه های آن بخش را نمایش بدهد نامه های کل بخش ها را نمایش می دهد .
SqlConnection n =
new SqlConnection("data source=localhost;server=(local);database=secretari at;uid=sa;trusted_connection=true;integrated security=true");
n.Open();
string log = "select * from tbllinternal where czone='" +TextBox1.Text+ "'";
SqlDataAdapter m = new SqlDataAdapter(log,n);
DataSet d = new DataSet();
m.Fill(d,"tbllinternal");
CrystalReportViewer1.ReportSource = "CrystalReport8.rpt";
CrystalReportViewer1.DataBind();
CrystalReportViewer1.ShowFirstPage();
n.Close();
m_nejad
پنج شنبه 24 خرداد 1386, 07:17 صبح
وقتی crystalreport8.rpt را ساختی روی کل فیلدها ساخته شده است و می توانی بجای کد fill توی فرم فقط پارامتر به فایل rpt پاس کنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.