ورود

View Full Version : یه برنامه دلفی ...

majidalone
دوشنبه 07 خرداد 1386, 01:14 صبح
بنام خدا

با سلام خدمت برابچز انجمن دلفی :بوس:
راستش من برا اولین باره که تو این انجمن میام و بیشتر تو انجمن وی بی فعالیت دارم :چشمک:

بچه ها می خواستم یه پروژه با دلفی که توش بانک اطلاعاتی بکار رفته باشه اگه دارین لینکشو بزارین تا دانلود کنم !!! ممنون میشم :بوس:
آخه خودم هیچی بازم نیست برا یکی می خوام ؛ چون تو این سایت عضوم گفتم که مزاحم بچه های انجمن دلفی بشم !:لبخندساده:
فرقی نداره چه برنامه ای باشه ! فقط بانک اطلاعاتی داشته باشه و بشه روش اسم پروژه :لبخند: گذاشت !

ممنون و سپاسگزار !!!

vcldeveloper
دوشنبه 07 خرداد 1386, 07:51 صبح
لطفا عنوان مناسب تری برای تاپیک انتخاب کنید.
برای نمونه برنامه کار با بانک اطلاعاتی هم می تونید به پوشه Demos\Ado یا Demos\DB در مسیر نصب دلفی مراجعه کنید و از یکی از نمونه پروژه های موجود در اون پوشه ها استفاده کنید.

majidalone
دوشنبه 07 خرداد 1386, 09:54 صبح
آقا علی معذرت میخوام :خجالت:

علی آقا اگه میشه یکی از برنامه هایی که بچه ها تو سایت آپلود کردن لینکشو بزارین ، آخه من تو این انجمن برای اولین باره که اومدم و نمی دونم چی به چیه !!!

m-khorsandi
دوشنبه 07 خرداد 1386, 14:12 عصر
اینجا هم مانند بقیه بخش‌هاست،
باور کن من اصلاً یادم نمیاد که اینجا کسی نمونه برنامه‌ی بانک اطلاعاتی آپلود کرده باشه که بهتر از نمونه برنامه‌های دلفی باشه که آقای کشاورز آدرس دادند.

majidalone
سه شنبه 08 خرداد 1386, 02:12 صبح
آقای خرسندی ممنون ! آخه من اصلا دلفی نصب نکردم رو سیستمم ! چه برسه به کار کردن باهاش !!!
برای همین نمی دونم که این برنامه هایی که آقا علی مناسبه برا پروژه یا نه ؟ چون برا خودم نمی خوام ... :چشمک:
گفتم که شاید بچه های انجمن لینکی از برنامه ای داشته باشن و من ازشون کمک بگیرم ؟ همین :لبخندساده:

SYNDROME
سه شنبه 08 خرداد 1386, 06:09 صبح
با سلام

آقای خرسندی ممنون ! آخه من اصلا دلفی نصب نکردم رو سیستمم ! چه برسه به کار کردن باهاش !!!
برای همین نمی دونم که این برنامه هایی که آقا علی مناسبه برا پروژه یا نه ؟ چون برا خودم نمی خوام ... :چشمک:
گفتم که شاید بچه های انجمن لینکی از برنامه ای داشته باشن و من ازشون کمک بگیرم ؟ همین :لبخندساده:
دوست عزیز شما چرا قدم به قدم حرکت نمی کنید تا برنامه نویسی را یاد بگیرید.
اول بیاید دلفی را نصب کنید اگر مشکلی بود از بچه ها بپرسید.
سپس با کامپونتهای معمولی کار کنید.
و همینطور به جلو حرکت کنید تا به بانک اطلاعاتی برسید و . . .
شما که می گویید اصلا دلفی نصب نکرده اید چطور می توانید برنامه ای را که دوستان گذاشته اند بفهمید.
خودتان بنویسید تا بهتر یاد بگیرید.

majidalone
سه شنبه 08 خرداد 1386, 10:07 صبح
سلام خدمت دوست عزیز :

عزیز اگه دقت کرده باشی ، من تو تاپیک گفتم که برای خودم نمی خوام و من وی بی کارم :متفکر:
من خودم شخصا وی بی رو دوست دارم ؛‌ این برنامه رو هم یکی از فامیلامون می خواست که منم گفتم از بچه های انجمن دلفی سایت برنامه نویس میگیرم ! همین