View Full Version : اشکال دربرقرار کردن ارتباط با SQL از طریق اکسس سرور
nassari
دوشنبه 07 خرداد 1386, 14:20 عصر
باسلام خدمت سروران عزیز
من دریک شبکه یک سیستم جهت ارتباط راه دور برای کاربران ایجاد کردم بطور معمول از طریق شبکه مشکلی نیست وارتباط دو طرفه است
مشکل یک کاربر از راه دور زمانی که متصل میشود از طریق اکسس سرور من نمی توانم به کامپیوتر متصل شده ارتباط برقرار کنم
کنترل لازم از طریق Ping انجام شده وجواب میدهد ولی زمان اتصال به Sql بامشکل برخوردم
AminSobati
دوشنبه 07 خرداد 1386, 21:27 عصر
دوست عزیزم کنترل کنید که احیانا نرم افزارهای امنیتی مثل Firewall یا Anti Virus پورت 1433 رو نبسته باشند
nassari
سه شنبه 08 خرداد 1386, 09:57 صبح
باسلام تشکرازلطف شما
خدمتتان عرض کنم هیچ گونه فایروالی نیست باید خدمتتان عرض کنم که ارتباط یک طرفه است یعنی ریموت می تواند SQL شبکه را ببیند ولی شبکه اجازه اتصال به ریموت را ندارد این امر برای برقرار کردن Replication با مراکز دیگر است تمام کنترل های لازم را انجام دادم ولی متاسفانه نشده اگر راهنمای لازم را بفرمایید یک دنیا ممنون شما هستم
h_baqery
سه شنبه 08 خرداد 1386, 10:59 صبح
تا جایی که من تست کردم فقط طرف تماس گیرنده می تونه register کنه یا متصل بشه .
چون یه session جدا می سازه .
اگر امکان تماس فقط از طرف مشترک وجود دارد ازحالت pull در replication استفاده کنید.
AminSobati
سه شنبه 08 خرداد 1386, 21:14 عصر
تا جایی که من تست کردم فقط طرف تماس گیرنده می تونه register کنه یا متصل بشه .
چون یه session جدا می سازه .
اگر امکان تماس فقط از طرف مشترک وجود دارد ازحالت pull در replication استفاده کنید.
من تا به حال چنین مشکلی نداشتم. یعنی بعد از برقراریه ارتباط هر دو طرف میتونین همدیگه رو Register کنن. تنها یک مورد برخورد کردم که یک طرفه شده بود و اون هم بدلیل وجود ISA Server بود (و حل شد).
ولی در جواب دوستمون باید بگم Replication به حدی جزئیات داره که واقعا نمیشه چند نکته کلی رو اشاره کرد. من جای شما باشم Port پیش فرض SQL Server و همچنین پروتکل ها رو هم چک میکنم.
nassari
پنج شنبه 10 خرداد 1386, 10:25 صبح
باسلام خدمت مدیربخش باتشکرفراوان از لطف شما
ولی متاسفانه مشکل حل نشد تمام مراحل راکنترل کردم
از طریق شبکه بیسیم مشکلی نیست حتی از طریق بولوتس ارتباط دوطرفه است
امروز میخوام از دوتا مودم این کار وانجام بدم خدمت شما نتیجه را اطلاع خواهم داد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.