View Full Version : طراحی سایت
m_zi
دوشنبه 07 خرداد 1386, 15:12 عصر
سلام خسته نباشید
من می خوام برای اینترانت شرکتمون Web Page مربوط به قسمتمون را طراحی کنم به نظر شما با چه نرم افزاری کار کنم بهتره ؟؟؟؟
خیلی فوریه
ممنون
Bahram0110
دوشنبه 07 خرداد 1386, 15:26 عصر
جالبه !
اگه وب پیجتون استاتیک باشه (مثلا توضیحات مربوط به شرکت یا مثلا محصولات شرکت) کاری نداره! به نظر من بهترین نرم افزار واسه این کار همون Front Page باشه
ولی اگه دینامیک باشه فرق داره و چیزی نیست که بشه "فوری" درستش کرد
m_zi
دوشنبه 07 خرداد 1386, 15:38 عصر
مرسی از اینکه سریع جواب دادید. پس ASP.Net برای چه نوع کارهایی استفاده میشه ؟
ealvandi
دوشنبه 07 خرداد 1386, 17:03 عصر
پس ASP.Net برای چه نوع کارهایی استفاده میشه ؟
برای ساخت صفحات dynamic ، صفحاتی که قابلیت محاوره داشته باشن.
ولی برای پاسخ به نیاز شما یک کم سنگینه. بهتره اگه بخواید از صفحات dynamic بهره بگیرید با asp یا php کار کنید.
raika17metal
جمعه 11 خرداد 1386, 21:05 عصر
اگه یه کاربر ساده هستی و با زبان های HTML - XHTML و CSS آشنایی داری با DREAMWEAVER طراحی کن و اگه حرفه میخوای باشه بدون تردید با ASP.NET
musiox
شنبه 12 خرداد 1386, 08:44 صبح
حرفه ام نخواستی کار کنی برو دنباله asp.net . ( البته اگه فوریه برو دنباله برنامه هایی که صفحه وب می سازن مثه فرونت پیج یا دریم ویور یا ... )
majid_cs
سه شنبه 12 تیر 1386, 11:52 صبح
برای طراحی، DreamWeaver حتی اگه خواستی سایت Dynamic داشته باشی طراحی Layout صفحه رو با DW انجام بده.
برای دینامیک کردن سایت php یا asp.net
eyes_shut_number1
شنبه 23 تیر 1386, 11:48 صبح
به نظر من اگه عجله داری و حرفه ای نیستی ماشالا نت پور ار Document هایی از صفحات وب هست
اونارو بگیر یکم تغییر بده میشه همونی که میخوای.
mehdi.mousavi
سه شنبه 26 تیر 1386, 00:02 صبح
اگه یه کاربر ساده هستی و با زبان های HTML - XHTML و CSS آشنایی داری با DREAMWEAVER طراحی کن و اگه حرفه میخوای باشه بدون تردید با ASP.NET
سلام.
من دو سه سایت پر فروش (در حد میلیون دلار) تو آمریکا سراغ دارم که تو زمینه کاری خودشون شماره یک هستن و با Dream Weaver طراحی شدن! با این اوصاف شما می فرمایید که اونها حرفه ای نبودن؟ به چه دلیل فکر می کنید که حرفه ای ها میرن سراغ ASP.NET ؟
حرفه ای ها شرایط رو میسنجن، به زمان، محیط اجرا، امکاناتی که در اختیار دارن و ... نگاه می کنن و برای اون کار خاصی که می خوان انجام بدن، بهترین گزینه رو انتخاب می کنن. این گزینه می تونه PHP، Phyton، ISAPI، CGI، ASP، ASP.NET، Perl و ... باشه.
این بهترین انتخاب، می تونه با تغییر محیط اجرایی، شرایط کارفرما، بودجه و بسیاری از مسائل دیگه، در جای دیگه ای بدترین انتخاب باشه.
mehdi.mousavi
سه شنبه 26 تیر 1386, 00:11 صبح
سلام خسته نباشید
من می خوام برای اینترانت شرکتمون Web Page مربوط به قسمتمون را طراحی کنم به نظر شما با چه نرم افزاری کار کنم بهتره ؟؟؟؟
خیلی فوریه
ممنون
سلام.
اگر می تونید و امکانش رو دارید، به سراغ CMS ها برید. Content Management System ها بهتون این امکان رو میده که بدون داشتن دانشی در این زمینه، سایتی رو در کمترین زمین راه اندازی کرده و از اون بهره برداری کنید.
mehrzad007
سه شنبه 26 تیر 1386, 13:04 عصر
اگر می تونید و امکانش رو دارید، به سراغ CMS ها برید. Content Management System ها بهتون این امکان رو میده که بدون داشتن دانشی در این زمینه، سایتی رو در کمترین زمین راه اندازی کرده و از اون بهره برداری کنید.
به نظر من بهترین گزینه هم اینه . هیچ امکانی و توانی لازم نداره . مثلا php nuke فارسی شده و با ماژولهای فارسی شده و راهنمای های جامع .
من دو سه سایت پر فروش (در حد میلیون دلار) تو آمریکا سراغ دارم که تو زمینه کاری خودشون شماره یک هستن و با Dream Weaver طراحی شدن! با این اوصاف شما می فرمایید که اونها حرفه ای نبودن؟ به چه دلیل فکر می کنید که حرفه ای ها میرن سراغ ASP.NET ؟
بحث این نیست که حرفه ای ها چکار می کنن . ساده ترین راه و سریعترین راه کدومه ؟ سوال اینه . از حواشی اجتناب کنید تا دوستمون به جوابشون برسند....
eyes_shut_number1
سه شنبه 26 تیر 1386, 13:19 عصر
منم موافقم!
گزینه های مثل phpNuke هم زیاده!
تالار های مختلفی که میبینیم!
ولی بعید میدونم به دردشون بخوره!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.