View Full Version : یک برنامه asp.net برای اس کیو ال
tc1000
چهارشنبه 09 خرداد 1386, 02:06 صبح
با سلام
روی یک سایت یک برنامه دیدم که با Asp.net نوشته شده بود ip دستگاه و user و pass دیتابیس رو میدادی بعد loginمیشد و یک Enterpirse manager تحت وب رو بهم میداد.
آیا کسی این برنامه رو مشناسه؟
rtech
چهارشنبه 09 خرداد 1386, 09:39 صبح
بله من این برنامه رو دارم ولی نمیتونم در اختیارتون بزارم ولی میتونید از query analyzer استفاده کنید .
Behrouz_Rad
چهارشنبه 09 خرداد 1386, 10:08 صبح
Open Source & AJAX Based
http://sourceforge.net/projects/vwg-ent-man
http://i8.tinypic.com/4v5ktpd.jpg
tc1000
چهارشنبه 09 خرداد 1386, 10:16 صبح
آقا بهروز کارت درسته.
tc1000
جمعه 18 خرداد 1386, 01:11 صبح
آقا بهروز این بسیار عالی بود یعنی یک اس کیو ال web Base توپ، ولی یک بدی داره.
من یکی دیدم که به کاملی این نبود ولی یک خوبی نسبت به این داشت اینه که میشه ip هم بهش داد که دیستا بیس های remote رو هم مدیریت کرد.
آیا میشه این رو روی این نرم افزاری که ما معرفی کردید راه انداخت
Alireza_Salehi
جمعه 18 خرداد 1386, 08:17 صبح
.... ولی یک بدی داره.
من یکی دیدم که به کاملی این نبود ولی یک خوبی نسبت به این داشت اینه که میشه ip هم بهش داد که دیستا بیس های remote رو هم مدیریت کرد.
آیا میشه این رو روی این نرم افزاری که ما معرفی کردید راه انداخت
خوب موقع رجیستر کردن سرور جدید به جای نام IP و Port سرور رو بدید ، همون کار رو میکنه! مسئله اینجاست که باید برای کار کردن با دیتابیس های Remote مجوز های لازم رو داشته باشید.
tc1000
جمعه 18 خرداد 1386, 14:14 عصر
بله باید مجوز داشته باشه
من در مورد SQL سروهای مختلفی که روی ای پی های VALID هست حالا چه در هاست و چه روی سرورهای لوکال صجبت میکنم
اگر IP و یوزر و پسورد SQLرو دشته باشم در حالت معمولی راحت کانکت میشم و لی دیگه SQL Manager ندارم. و برای تغییر فیلد مجبورم کلی علاف شم و یا سریع بیام یه برنامه بنویستم که این کار رو انجام بده. و ...
حالا اگر چنین برنامه ای که توی تصویر بالا گذاشتم داشته باشم دگه راحت میشه همه کاری کرد.البته برنامش به خوبی اونی که جناب راد گذاشتن نیست. ولی بازم خوبه
اگر میشد برنامه ای که آقای راد گذاشتن یک گزینه ip بهش اضافه کرد عالی میشد.
Alireza_Salehi
جمعه 18 خرداد 1386, 15:06 عصر
بله باید مجوز داشته باشه
من در مورد SQL سروهای مختلفی که روی ای پی های VALID هست حالا چه در هاست و چه روی سرورهای لوکال صجبت میکنم
اگر IP و یوزر و پسورد SQLرو دشته باشم در حالت معمولی راحت کانکت میشم و لی دیگه SQL Manager ندارم. و برای تغییر فیلد مجبورم کلی علاف شم و یا سریع بیام یه برنامه بنویستم که این کار رو انجام بده. و ...
حالا اگر چنین برنامه ای که توی تصویر بالا گذاشتم داشته باشم دگه راحت میشه همه کاری کرد.البته برنامش به خوبی اونی که جناب راد گذاشتن نیست. ولی بازم خوبه
اگر میشد برنامه ای که آقای راد گذاشتن یک گزینه ip بهش اضافه کرد عالی میشد.
آی پی های VALID با غیر VALID برای کانکت شدن به SQL Server مگه فرق دارند؟ بنده همین الان بهSQL Server هاست متصل میشم و بوسیله Enterprise Manager همه کار میکنم (البته در حد اختیاراتی که دارم)!
tc1000
جمعه 18 خرداد 1386, 15:57 عصر
آی پی های VALID با غیر VALID برای کانکت شدن به SQL Server مگه فرق دارند؟ بنده همین الان بهSQL Server هاست متصل میشم و بوسیله Enterprise Manager همه کار میکنم (البته در حد اختیاراتی که دارم)!
شما در اینترنت دیگه دسترسی به ای پی این ولد sql ی که در جایی دیگست دسترسی ندارید ( این در مورد ای پی ولید و اینولید )
من Enterprise Manager وب بیس میخوام، چون ممکنه روی اون کامپیوتری که درم کار میکنم Enterprise Manager نداشته باشم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.