ورود

View Full Version : OpenID



sokoot
چهارشنبه 09 خرداد 1386, 08:46 صبح
http://openid.net/

OpenID is an open, decentralized, open-source framework for user-centric digital identity (SSO).

Think about all the accounts you have online: blogs, wikis, photo galleries, todo lists. The list is endless. Even simple tasks such as leaving comments on someone else's blog may require you to register an account with that particular blogging system. This leaves you, as an end user, to set up and manage numerous accounts on each of these site. With OpenID, rather than managing all these disparate accounts individually, users can manage their identity via an authentication server.

Using OpenID (http://www.theserverside.com/tt/articles/article.tss?l=OpenID)

oxygenws
پنج شنبه 27 دی 1386, 21:09 عصر
OpenID ساختاری است برای ایجاد یک هویت یکسان برای تمامی سایت ها برای هر کاربر.
به عنوان مثال شما با openid خود وارد سایت گوگل می شین و با همون هویت هم وارد سایت یاهو و ...

پیوستن یاهو به OpenID (http://www.techcrunch.com/2008/01/17/yahoo-implements-openid-massive-win-for-the-project/)
پیوستن گوگل، IBM و وریساین به OpenID (http://uk.techcrunch.com/2008/01/09/google-ibm-and-verisign-to-join-openid/)
OpenID در ویکیپدیا (http://en.wikipedia.org/wiki/Openid)
سایت OpenID (http://openid.net/)
منابع برنامه نویسی برای OpenID برای زبان های برنامه نویسی مختلف (http://www.openidenabled.com/)

سایت یاهو با صفحهء ورود OpenID (http://openid.yahoo.com/) (خودم تست نکردم، پس ضمانتی نمی دم :) )


OpenID is increasingly gaining adoption among large sites, with organizations like AOL (http://en.wikipedia.org/wiki/AOL) and Orange (http://en.wikipedia.org/wiki/Orange_%28telecoms%29) acting as a provider. In addition, integrated OpenID support has been made a high priority in Firefox 3 (http://en.wikipedia.org/wiki/Mozilla_Firefox)[1] (http://en.wikipedia.org/wiki/Openid#_note-0) and OpenID can be used with Windows CardSpace (http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_CardSpace), which is part of .NET Framework (http://en.wikipedia.org/wiki/.NET_Framework) version 3.0 (the .NET Framework (http://en.wikipedia.org/wiki/.NET_Framework) version 3.0 comes with Windows Vista (http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista) by default and can be downloaded for Windows XP).

موفق باشید.

oxygenws
یک شنبه 30 دی 1386, 01:52 صبح
کتاب openid (http://www.openidbook.com/download.php)
راه اندازی سرور openid (http://wiki.openid.net/Run_your_own_identity_server)
لیست سایت هایی که openid رو پشتیبانی می کنند (http://openiddirectory.com/) (البته مسلما این لیست کامل نیست!)


دو پلاگین برای فایرفاکس برای کار کردن بهتر با OpenID
https://pip.verisignlabs.com/seatbelt.do
http://simile.mit.edu/wiki/Appalachian

merlin_vista
یک شنبه 19 اسفند 1386, 14:21 عصر
یکی از دلایل موفقیت شرکت های بزرگ اینه که محصولاتشون رو با یکدیگر مخلوط کنند ، یکی از این مراحل یکی کردن اکانت ها هست ، بطور مثال اگر شما یک اکانت در جیمیل شرکت گوگل داشته باشید می تونید علاوه بر جیمیل در سرویس های بسیاری مانند پیکاسا وب ، آفیس گوگل ، اورکات و … وارد شوید . مسلما به خاطر سپردن یک پسورد بسیار بهتر از چندین پسورد هست . یکی دیگر از قسمت های مفید این کار هم تشویق برای ورود کاربر به سایت مذکور هست . بطور مثال فرض کنید شخصی فقط از سرویس جیمیل گوگل استفاده می کند ولی می خواهد برای یکبار هم که شده به سایت اورکات برود اما ثبت نام ها یکی از دلایلی هست که کاربران را دلسرد می کند اما وقتی کاربر بتواند با همان نام کاربری و پسوردش در جیمیل وارد اورکات بشه مسلما برای یکبار هم که شده دلش حوس می کنه یه سری به اورکات بزنه .
حالا فکر کنید که همه سرویس ها برای گوگل بود و شما می توانستید با یک نام کاربری و پسورد به هر جایی که می خواهید سرک بکشید ، دنیای زیبایی می شد اما اینکه همه چیز برای گوگل باشه یک خیال بیشتر نیست . پروژه Open-ID (http://openid.net/) کاری می کنه که شما فکر کنید در کل سایت های دنیا از قبل ثبت نام کردید ! بله هدف این پروژه همین هست که یک پل ارتباطی بین تمام سایت های ثبت نامی ایجاد کند . نحوه کار با این سایت بسیار بسیار آسان و جالب هست . کافیست شما به اینجا (https://www.myopenid.com/) بروید و یک اکانت اختصاصی برای خودتون ثبت کنید . سپس این سایت آدرسی اختصاصی بصورت : youname.myopenid.com به شما می ده .
بعد از ثبت نام کامل شما می توانید وارد این سایت بشوید و در قسمت Personas (https://www.myopenid.com/edit_personas) وارد شوید و مشخصات خودتون رو وارد کنید ( مانند اسم ،تاریخ تولد ، محل زندگی و … ) . حتی شما قادر هستید چندین شناسه برای خودتون با مشخصات مختلف بسازید .
حالا اگر به سایتی که از این پروژه پشتیبانی به عمل میاره مراجعه کنید کافیست در قسمت ورود نام خودتون رو وارد کنید یعنی همون آدرسی که این سایت به شما داده ( username.myopenid.com ) پس از وارد کرد شما به سایت myopenid.com منتقل می شید . در اونجا از شما خواسته می شود و به شما نمایش داده می شود که چه اطلاعاتی وارد کند و وارد شده ، کافیست تایید کنید تا پس از تایید به سایتی که خواسته بودید به آن وارد شوید بروید ، بله به همین راحتی تنها در کسری از دقیقه کار ثبت نام و ورود شما پایان پذیرفت .
پیشنهاد می کنیم در اولین فرصت در این سایت ثبت نام کنید چراکه در آینده از این سایت بیشتر خواهید شنید در حال حاضر سایت معروفی مثل تکنوراتی (http://technorati.com/weblog/2006/10/144.html)نیز از این پروژه حمایت می کنه و حتی شنیده می شه سایت دیگ (http://www.digg.com/)هم دنبال همین رویه هست . چه خوب می شد سایت
های ایرانی هم دست به یه همچین کاری بزنند …

غول‌های فن‌آوری به صف حامیان استاندارد اپن آی دی (Open ID)پیوستند.:قلب:
مایکروسافت، ای بی ام، گوگل و یاهو به جمع اعضای بنیاد Open ID پیوستند که قصد دارد با به‌کارگیری استاندارد Open ID، امکان استفاده از یک کلمه عبور واحد برای ورود به سیستم‌های مختلف در وب را فراهم کرده و سیستم‌های لاگ‌این را کارآمدتر کند.

به گزارش سرویس فناوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بنیاد Open ID قصد پیاده کردن سیستمی را دارد که در آن یک ID به عنوان تضمین‌کننده هویت کاربر در سایت‌هایی که عضو آنهاست مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در حال حاضر استفاده از یک سرویس وب جدید به معنای ثبت نام و وارد کردن اطلاعات شخصی و به خاطر سپردن یک نام کاربری و کلمه عبور است.

استاندارد Open ID قصد دارد نیاز به ایجاد نام کاربری و کلمات عبور متعدد و در نتیجه به خاطر سپردن همه آنها را برطرف کند؛ البته اسم‌های کاربری متفاوت می‌توانند برای اهداف مختلف نگهداری شوند.

بیش از 10 هزار وب سایت پیش از این استاندارد Open ID را به‌کار گرفته‌اند و پشتیبانی مایکروسافت، یاهو، گوگل، IBM و وری ساین به این پروژه شتاب بیشتری را خواهد داد زیرا این شرکت‌ها به دنبال سرویس‌هایی هستند که صدها میلیون کاربر دارد.

هیچ اطلاعاتی در مورد زمان استفاده از سیستم Open ID در سرویس‌های وبی مانند لایومیل یا جی میل ارایه نشده است.

یاهو پیش از این شرکت‌های نامبرده، متعهد شده از استاندارد فوق پشتیبانی کند و سیستم آزمایشی را ایجاد کرده که به کاربران اجازه می‌دهد از اسم کاربری یاهو به عنوان Open IDخود استفاده کنند. گوگل هم در یک اقدام مشابه به کاربران اجازه داده با Open ID خود در پلتفرم بلاگر کامنت گذاری کنند.


+ مرتبط :
- راهنمای سایت (https://www.myopenid.com/tutorial)
- سایت هایی که در حال حاضر از این طرح پشتیبانی می کنند (https://www.myopenid.com/directory)

OpenSecure
یک شنبه 19 اسفند 1386, 15:27 عصر
چرا آدرسی که merlin_vista (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=97887) داده با آدرسی که oxygenws (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=91619) قبلا دادن تفاوت میکنه. به نظر من که منابع oxygenws (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=91619) معتبرتره.