ورود

View Full Version : قوی ترین الگوریتم برای فشرده سازی عکس در دنیا

best_ariya
چهارشنبه 09 خرداد 1386, 15:50 عصر
ما بر روی یه پورژه اتوماسیون اداری کار می کنیم . الان اطلاعات روی سرور بعد از گذشت 1 سال 15 GB شده که بیشترین آن مربوط به عکس ها می باشد. حال اگر کسی با تکنیکهای فشرده سازی خاصی کار کرده و یا کامپوننتی در این مورد سراغ داره معرفی کنه .
با تشکر

mehdi_mohamadi
چهارشنبه 09 خرداد 1386, 16:26 عصر
شما میتونی تصاویرت را روی هارد سرور ذخیره کنی و آدرس آنها در بانکهات ذخیره کنی .
یه جستجو در مورد Indy انجام بده

a_b_toops
چهارشنبه 09 خرداد 1386, 17:16 عصر
من با indy کار کردم و برای ذخیره تصویر از کامپاننت simplegraph استفاده کردم و آنها را در پوشه های مختلف ذخیره کردم ولی باز هم حجم اطلاعات بالا می رود آیا از jp2 هم برای فشرده سازی عکس بالا تر وجود دارد در واقع در سال گذشته استانداری یه نرم افزار خاص برای فشرده کردن عکس خریداری کرده که حجم فایلها را در چند کیلو بایت می کند نمی دانم از چه فن آوری استفاده می کند آیا فن آوری قوی تری از jp2 برای کمپرس تصویر وجود دارد

igowhari
چهارشنبه 09 خرداد 1386, 17:45 عصر
هر چند best_ariya نگفته که عکس ها رو توی database نگهداری می کنن ولی پیشنهاد mehdi_mohamadi پیشنهاد خوبیه. اگه مشکل حجم بالای اطلاعات توی database اِ و با نگهداریش روی file system حل میشه که دیگه چیزی باقی نمی مونه ولی اگه باز هم بخواید حجم عکس ها رو کم کنید بهتره به یه راه حل دیگه هم فکر کنید.
بهتر بود یه توضیحی درباره عکس ها، اندازشون، اهمیت کیفیتشون و فرمتی که الان دارن ذخیره میشن میدادین ولی به نظرم قبل از پرداختن به یه الگوریتم قوی، به راه حل های دیگه فکر کنین. مثلاً مطمئن بشید که برای راحت تر شدن یه سری کارهای برنامه نویسی، بعضی عکس ها رو تکراری ذخیره نمی کنید یا اینکه آیا امکانش هست عکس ها با کیفیت پایین تری ذخیره بشن؟ اشکالی داره اگه تعدار رنگها رو کم کنید یا gray scale ذخیرشون کنین؟ عکس ها اگه طوری باشن که بشه به صورت vector ای نگرشون داشت مساله خیلی فرق میکنه و میتونید حجم را خیلی کاهش بدید.
اما اگه دارین عکس ها رو با یه فرمت مثل jpeg نگهداری می کنید و با این حال حجم اطلاعات بالاست با یه الگوریتم قوی تر صرفه جویی خیلی زیادی نمی تونید انجام بدید.

best_ariya
چهارشنبه 09 خرداد 1386, 18:57 عصر
دوستان از راهنمای شما ممنون هستم . لازم هست که اینجا ذکر کنم نرم افزار ما سیستم نامه نگاری بدون کاغذ می باشد . ابتدا با اسکنر عکسها اسکن شده سپس با indy اطلاعات را به سرور ارسال می کنم .این برای نامه های وارده .برای نامه های صادره با استفاده از zan parinter فایل ها تایپ شده به عکس تبدیل می شود که باز هم مثل حالت قبل با indy این اطلاعات رو به سمت سرور ارسال می کنیم .حال من دو سوال دارم یکی یک سورس و یا الگریتم و یا کامپونتی در اینجا برای فشرده سازی عکس قرار دهید و همچنین نحوه تبدیل فایلهای word و غیره به عکس بدون استفاده از printer مجازی به چه صورت می باشد.

ghabil
چهارشنبه 09 خرداد 1386, 19:39 عصر
قوی ترین و بی نقص ترین فشرده سازی که برای عکس دیدم که حداقل از دست دادن دیتا رو هم داره PNG هست. البته این فقط از روی تجربه هست والا اطلاع دقیقی ندارم

manager
چهارشنبه 09 خرداد 1386, 20:07 عصر
دوستان از راهنمای شما ممنون هستم . لازم هست که اینجا ذکر کنم نرم افزار ما سیستم نامه نگاری بدون کاغذ می باشد . ابتدا با اسکنر عکسها اسکن شده سپس با indy اطلاعات را به سرور ارسال می کنم .این برای نامه های وارده .برای نامه های صادره با استفاده از zan parinter فایل ها تایپ شده به عکس تبدیل می شود که باز هم مثل حالت قبل با indy این اطلاعات رو به سمت سرور ارسال می کنیم .حال من دو سوال دارم یکی یک سورس و یا الگریتم و یا کامپونتی در اینجا برای فشرده سازی عکس قرار دهید و همچنین نحوه تبدیل فایلهای word و غیره به عکس بدون استفاده از printer مجازی به چه صورت می باشد.
چند تا نکته هست که نمی تونستم از گفتنش خودداری کنم. اول اینکه همه ی مردم سعی می کنند تصاویر رو به متن تبدیل کنند ولی کار شما دقیقا بر عکسه که واقعا جای سوال داره ؟ :گیج: چون اینها همه بعدا باید براتون دچار مشکل بکنه ول نمی دونم ؟؟!!! نکته دوم اینکه فکر می کنم بهترین راه حل اینه که شما تصاویرتون رو بررسی کنید، مثلا طیف رنگی تصاویر در چه رنجیه، چه سایزی دارند، و اطلاعات آماری از این قبیل که دوستان بتونند بهترین فرمت ذخیره سازی تصویر و نیز مکان آن را به شما پیشنهاد دهند.

best_ariya
چهارشنبه 09 خرداد 1386, 20:39 عصر
دوست عزیز از راهنمایی شما متشکر هستم ولی این نکته رو باید اینجا ذکر کنم که برای امضا و پاراف نامه و مباحث امنیتی نامه شامل قفل کردن متون و امضا و پاراف ها و سایر لایه به نظر من باید به تصویر تبدیل شود(در ضمن اگه پیشنهاد خاصی برای این کار دارید لطفا در اینجا ذکر کنید).دوم انکه ما از vpn شهری و یا از طریق خطوط اینترنت باید فایلها رو ارسال کنید.سوم اینکه حجم اطلاعات یه ارگان به طور تقریبی بعد از گذشت 5 سال از 300 Gb بیشتر خواهد شد که ما تقریبا از برخی تکنیکها برای فشرده سازی استفاده کرده ایم از جمله تغییر اندازه و dpi و تغییر کیفیت ، ولی یکی از شرکتهای نرم افزاری قوی در سیستم خودش از یه الگوریتم استفاده کرده که عکس رو به چند کیلو بایت تبدیل می کنه . من دنبال همون الگوریتم هستم به همین دلیل این موضوع رو اینجا مطرح کردم . حال اگه ما رو در این قسمت از پروژه راهنمایی بکنید ممنون می شیم .

manager
چهارشنبه 09 خرداد 1386, 23:43 عصر
به هر حال اون شرکتی که تصاویر گرافیکی رو به چند کیلو بایت تبدیل می کنه(که مشخص نیست از چقدر به چند کیلو بایت) معجزه که نمی کنه ! یا یکسری اطلاعات هر تصویر رو حذف می کنه و یا اینکه یکسری تصاویر خاص رو که Patternهای خاصی دارند رو به این صورت فشرده می کنه. من منظورم این بود که شما اون Pattern های تصاویرتون رو شناسائی کنید، بعد ببینید کدام الگوریتم فشرده سازی و فرمت ذخیره سازی تصاویر به درد شما می خوره.
شک نکنید که اگر من جای شما بودم اصلا از این روش استفاده نمی کردم. داده های متنی هم کم حجمتر از داده های تصویر می باشند و هم کار با آنها ساده تر است. این نکته یک امر بدیهی ست و نیازی به گفتن نبود ولی اگر شما واقعا صرف امنیت داده های متنی رو به تصاویر گرافیکی تبدیل می کنید باید بگم زیاد منطقی به نظر نمی رسه !
الگوریتم های زیادی صرف Cryptography وجود داره که ذکر اونها در این مقال و مکان و مجال نمی گنجه. 300GB فضائی کمی نیست و باید توجیه منطقی داشته باشه.

Valadi
پنج شنبه 10 خرداد 1386, 07:15 صبح
با سلام
قویترین الگوریتم نمی تونه باشه به این دلیل که در یک تصویر در نقطه دارای یک کد است (منظورم کد hex) و هرچه تصویر از رنگ و لعاب بیشتری داشته باشه مسلما حجم فایل بالا می رود اما برای کم حجم کردن عکس من پیشنهاد می کنم که تصویر را دو رنگ (سیاه و سفید یا 256 رنگ سیاه سفید ) استفاده کنید چون با این کار حجم تصویر حدودا یک دهم کاهش می دهد و در بانک اطلاعات خیلی مهم است

Arman_1367
پنج شنبه 10 خرداد 1386, 08:15 صبح
فکر کنم اگر مثلاً تعداد رنگ های عکس شما کم باشد مثلاً سیاه یا سفید بتونید با اختصاص دادن کدهای کوچک به اعداد و نوشتن آنها در یک فایل جریانی حجم را بیاورید پایین مثلاً من برای عکس های سیاه و سفید امتحان کردم.برای عکسی با اندازه 670*469 با فرمت Jpg جحم حدود 8 کیلو بود اما با این روش و اختصاص دادن یک متغییر boolean به هر رنگ حجم به اندازه 1 کلیو رسید یعنی 7 کیلو کاهش حجم داشت.البته با کلاس فشرده سازی دلفی.