ورود

View Full Version : مشکل این سایتی به این بزرگی

golbarge2
پنج شنبه 10 خرداد 1386, 16:32 عصر
مشکل سایتی به این بزرگی اینه که کسی اقدام نکرده که برنامه c++ را یاد بده همه دارن یا پروژه درخواست میدن و یا پروژه ای رو که بلدن می ذارن برای دانلود . از قدیم میگن به جای اینکه به شخص گدایی ماهی بدی بهتره بهش ماهیگیری رو یاد بدی . از مدیران انجمن خواهش می کنم یه اقدامی کنن تا این سایت مفید شود نه تنبل کننده دانشجویان .:عصبانی++:

h_c2005
پنج شنبه 10 خرداد 1386, 16:39 عصر
مشکل سایتی به این بزرگی اینه که کسی اقدام نکرده که برنامه c++ را یاد بده همه دارن یا پروژه درخواست میدن و یا پروژه ای رو که بلدن می ذارن برای دانلود . از قدیم میگن به جای اینکه به شخص گدایی ماهی بدی بهتره بهش ماهیگیری رو یاد بدی . از مدیران انجمن خواهش می کنم یه اقدامی کنن تا این سایت مفید شود نه تنبل کننده دانشجویان .:عصبانی++:

با سلام
فکر کنم اگه این مطلب را تو قسمت انتقادات پیشنهادات می ذاشتین بهتر بود .
به نظر من سایت برنامه نویس پروژه ها را حل نمی کنه شما اگه ببینید اون تاپیک هایی که واسه پروژه دانشجویی بود قفل شده .
دوستان تو این سایت مشکلاتشون را حل می کنند .
با تشکر

omid_Ahmadi
پنج شنبه 10 خرداد 1386, 16:41 عصر

دوست عزیز، درخواست پروژه های دانشجویی توی سایت خلاف مقرراته و در صورت مشاهده، از طرف مدیر مربوطه برخورد میشه.
این سایت هم یک فرومه، نه یک کلاس آموزشی که کسی بخواد بیاد C++ یا هر مورد دیگه ای درس بده.

موفق باشید.