View Full Version : نمایش پنجره ایی که پنجره صدا زننده اش را غیر فعال نمیکند
object
جمعه 11 خرداد 1386, 00:27 صبح
چطور میشه یک پنجره رو داخل پنجره دیگه ایی صدا زد به این صورت که پنجره پدر غیر فعال نشه؟ یعنی پنجره جدید شبیه popup رفتار کنه
Mahmood_M
جمعه 11 خرداد 1386, 01:43 صبح
سلام
خوب ، اگه از دستور Show یعنی ( Form2.Show ) در Form1 استفاده کنید ، بعد از نمایش Form2 ، فرم اول ( Form1 ) غیر فعال نخواهد شد ...
ولی شاید منظورتون رو خوب متوجه نشدم !!
موفق باشید ...
object
جمعه 11 خرداد 1386, 12:08 عصر
بله حق با شماست
اما من دنبال راهی میگردم که توی یک فضا مثل فرم یا حتی مثل یک پانل طراحی داشته باشم که از داخل یک پنجره وقتی صدا زده میشه اون پنجره غیر فعال نشه یه مثال ساده برای این کار میشه گفت چیزی شبیه کامپوننت تاریخ دلفی
اما این رو بگم که این پنجره مجازی من باید بتونه خیلی کارهای بیشتری رو انجام بده و کامپوننتهای مختلف رو بشه روش گذاشت و اصلا بشه مثل یک فریم طراحیش کرد امیدوارم منظورم رو خوب بیان کرده باشم
SYNDROME
جمعه 11 خرداد 1386, 12:15 عصر
با سلام
بله حق با شماست
اما من دنبال راهی میگردم که توی یک فضا مثل فرم یا حتی مثل یک پانل طراحی داشته باشم که از داخل یک پنجره وقتی صدا زده میشه اون پنجره غیر فعال نشه یه مثال ساده برای این کار میشه گفت چیزی شبیه کامپوننت تاریخ دلفی
اما این رو بگم که این پنجره مجازی من باید بتونه خیلی کارهای بیشتری رو انجام بده و کامپوننتهای مختلف رو بشه روش گذاشت و اصلا بشه مثل یک فریم طراحیش کرد امیدوارم منظورم رو خوب بیان کرده باشم
روشی که آقا محمود گفت درسته.
ولی هنوز من متوجه خواسته شما نشده ام؟؟؟؟؟؟
m-khorsandi
جمعه 11 خرداد 1386, 16:42 عصر
میشه گفت که تقریباً کار سادهای ست،
من توی این تاپیک (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=69042&page=2) یه کامپوننت تاریخ هجری شمسی گذاشتم(به همراه سورس) که از همین روش برای پیادهسازی اون استفاده کردم، میتونی دانلودش کنی و علاوه بر استفاده از کامپوننت، متنش رو هم مطالعه کنی.
object
جمعه 11 خرداد 1386, 17:16 عصر
وقتی شما از داخل یک فرم فرم دیگه رو نمایش میدید (مثلا می نویسید Form2.show;)
فرم اول غیر فعال میشه و focus از اون خارج میشه و اگر خارج از اون پنجره دوم (یعنی همون form2 ) کلیکی انجام بدید پنجره دوم هم غیر فعال میشه و بسته نمیشه
واضح تر بگم تا حالا به کبوباکس دقت کردید؟ دیدید یه فضا برای نمایش اطلاعات کمبو باکس ایجاد میکنه یه چیزی میخوام شبیه اون
جناب آقای خرسندی عزیز من این کامپوننت رو دانلود کردم دستت درد نکنه
امیدوارم بتونم جوابم رو ازش پیدا کنم
Mahmood_M
شنبه 12 خرداد 1386, 02:57 صبح
سلام
واضح تر بگم تا حالا به کبوباکس دقت کردید؟ دیدید یه فضا برای نمایش اطلاعات کمبو باکس ایجاد میکنه یه چیزی میخوام شبیه اون
تقریبا منظورتون رو فهمیدم ...
شما میخواهید فرمی رو نمایش بدید و بعد از نمایش اون فرم ، هم فوکوس روی فرم نمایش دهنده باشه و هم بشه با فرم نمایش داده شده کار کرد ...
اگه برداشتم درست باشه :
از فرم شاید نشه در این مورد استفاده کرد ولی راه زیاده ...
اول نگاهی به سورسی که آقای خرسندی گذاشتن بندازید ، اگه مشکلتون حل نشد ، هدفتون رو از این کار بگید شاید راه حلهای بهتر هم بود ...
فکر کنم شما یه چیزی مثل پنجره های قدیمیه برنامه Jet Audio میخواید که یه پنجره کوچیک به عنوان کنترل داشت و یکی هم پنجره اصلی برای نمایش و تنظیمات ...
به هر حال اگه هدفتون رو بگید و بگید که از اون پنجره برای چه کاری میخواید استفاده کنید ، احتمالا راه حلهای دیگه ای هم دوستان پیشنهاد می دن که شاید مشکلتون حل بشه ...
موفق باشید ...
object
دوشنبه 14 خرداد 1386, 10:14 صبح
با تشکر از دوستان
راه پیشنهادی آقای خرسندی کاملا جوابگو بود
آقای خرسندی دستت درد نکنه عزیز
آقا محمود گل دست شما هم درد نکنه مشکل حل شد
اگر تونستم چیز مناسب و درخوری ازش تولید کنم حتما در اختیار دیگران میگذارم
قربون همه تون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.