ورود

View Full Version : ایجاد سطح دسترسی به ی فولدر

peymannaji
یک شنبه 13 خرداد 1386, 22:25 عصر
سلام دوستان ...
یادمه یکبار این تاپیک مطرح شد اما هرچی گشتم پیدا نکردم ... حالا از شما عزیزان میخوام کمک کنید ... من تو کامپیورم یک پروژه داشتم که یک عکس رو تو یک فولدر آپلود میکرد و مشکلی نداشت... اما الان اون پروژه رو به لپ تاپم انتقال دادم ... و موقع آپلود همش ارور میده میگه سطح دسترسی نداره این فولدر بنظرتون باید چیکار کنم که مشکل حل بشه ؟

ealireza
یک شنبه 13 خرداد 1386, 22:59 عصر
سلام دوستان ...
یادمه یکبار این تاپیک مطرح شد اما هرچی گشتم پیدا نکردم ... حالا از شما عزیزان میخوام کمک کنید ... من تو کامپیورم یک پروژه داشتم که یک عکس رو تو یک فولدر آپلود میکرد و مشکلی نداشت... اما الان اون پروژه رو به لپ تاپم انتقال دادم ... و موقع آپلود همش ارور میده میگه سطح دسترسی نداره این فولدر بنظرتون باید چیکار کنم که مشکل حل بشه ؟
در قسمت Security میتونی به Read , Write بدی بهش
موفق باشید

peymannaji
یک شنبه 13 خرداد 1386, 23:10 عصر
در قسمت Security میتونی به Read , Write بدی بهش
موفق باشید

سلام دوست عزیز ...
مسئله اینجاست که من وقتی راست کلیک میکنم بروی فولدرم و Sharing & security رو میزنم چیزی وجود نداره که توش read و write باشه

hamid58
دوشنبه 14 خرداد 1386, 08:32 صبح
از رو تجربه میگم ! شاید هم مشکل شما چیزی نباشه که من میگم .
به نظرم چک کنید ببینید تو مسیر دهی برای انتقال فایل ها اشتباه نکردید ؟ مثلا یک بار "مسیر + نام فایل" رو تو صفحه چاپ کنید . ببینید با اون مسیر مورد نظر شما یکی هست ؟ چون میگید پروژه جا بجا شده ، خیلی امکان این هست که مسیر همخونی نداشته باشه . در این جور مواقع دقیقا همین خطای Permission رو میده ...

Behrouz_Rad
دوشنبه 14 خرداد 1386, 08:39 صبح
سلام دوست عزیز ...
مسئله اینجاست که من وقتی راست کلیک میکنم بروی فولدرم و Sharing & security رو میزنم چیزی وجود نداره که توش read و write باشه

My Computer > Tools > Folder Options > View > "uncheck" Use simple file sharing (Recommended)

peymannaji
دوشنبه 14 خرداد 1386, 14:37 عصر
ممنو دوست عزیز مشکلم حل شد ...

rezaei manesh
دوشنبه 07 آبان 1386, 16:29 عصر
سلام
من هم مشکل مشابهی دارم
رو لوکال بادادن سطح دسترسی مناسب به کل پروژه مشکل حل شد موقعی که فقط به اون پوشه ای که روی اون عملیات نوشتن و حذف صورت می گیره سطح دسترسی دادم مشکل حل نشد ؟!!
اما رو هاست نمی دونم چطور باید این کار رو بکنم ؟
هاست من pleaskهست من رفتم تو قسمت کنترل پنل و در قسمت File Manager و بعد رو فتم رو چوشه ای که می خواستم سطح دسترسی بدم و بعد در قسمت سمت راست رو شکل قفل کلیک کردم اما بعدش رو دیگه نفهمیدم باید چکار کنم ؟! چند مورد رو امتهان کردم اما نشد.
کسی با این هاست کار کرده؟