silver_gold
دوشنبه 14 خرداد 1386, 17:44 عصر
:لبخندساده: با سلام خدمت دوستان
باید 2 تا sp برای محاسبه نرخ واحد کالا بنویسم به دو روش میانگین و فایفو ، نمیدونم چکار باید بکنم توی sql به شدت ضعیفم،روش میانگین اینه که در هر لحظه که به جدول کاردکس مراجعه شد نرخ واحد کالا به روش میانگین(تقسیم قیمت کالاهای وارده بر تعداد کالاهای وارده تا آن تاریخ) روش فایفو(هر کالا با قیمتی که وارد شود ،خارج میشود،مثل صف،یعنی اگر 12 تا کالا باید خارج شود، و موجودی 14 تاست و 4 تا با قیمت 1 و6 تا با قیمت 2 و 4 تا با قیمت 3 وجود دارد این 12 تا کالای درخواستی به صورت زیر محاسبه شود:
4(1)+6(2)+2(3)=12 و اگر 3 تا کالا درخواست شود همه آن از کالای با قیمت 1 خارج شود
دو تا جدول کاردکس دارم مقداری و ریالی که مقادیر تعدادی و ریالی(قیمت) کالاها در آن ذخیره میشود به ساختار زیر:
-----------------------------tblkardex_q
id ----pk-----شناسه
invcode int---کد انبار
dateQ char(10----تاریخ ورود /خروج کالا
code int------شماره برگ ورود/خروج کالا
row smallint----ردیف برگ ورود / خروج کالا
qtyin decimal----تعداد کالای وارده
qtyout decimal---تعداد کالای خارج شده
جدول کاردکس ریالی کالا
-----------------------------tblkardex_r
id---شناسه
invcode---- کد انبار
dateQ---تاریخ ریالی شدن..قیمت گذاری کالا
code int----شماره برگ ورود یا خروج کالا
row smallint----ردیف برگ ورود خروج
qtyin decimal--تعداد کالای وارده
priceIn decimal----قیمت کالای وارده
ratein decimal----نرخ واحد کالای وارده که ازpriceIn / qtyin بدست میاید
qtyout decimal---- تعداد کالای خارج شده
rateout decimal-----نرخ واحد کالای خارج شده که باید ذر هر لحظه محاسبه شود که اگر روش میانگین باشد باید مجموع قیمت کالاهای وارد شده تا این لحظه تفسیم بر تعداد کل کالاهای وارد شده تا این لحظه باشد
مشکل من در پیاده سازیه این پروسیجر هستس که هر لحظه تو برنامه کالایی درخواست شد این پروسیجر فراخوانی بشه و حاصل محاسبات در جدول kardex _r ذخیره بشه:خجالت: متاسفانه نتونستم پیاده سازیش کنم پسشسپیش از کمک شما تشکر میکنم:لبخندساده:
باید 2 تا sp برای محاسبه نرخ واحد کالا بنویسم به دو روش میانگین و فایفو ، نمیدونم چکار باید بکنم توی sql به شدت ضعیفم،روش میانگین اینه که در هر لحظه که به جدول کاردکس مراجعه شد نرخ واحد کالا به روش میانگین(تقسیم قیمت کالاهای وارده بر تعداد کالاهای وارده تا آن تاریخ) روش فایفو(هر کالا با قیمتی که وارد شود ،خارج میشود،مثل صف،یعنی اگر 12 تا کالا باید خارج شود، و موجودی 14 تاست و 4 تا با قیمت 1 و6 تا با قیمت 2 و 4 تا با قیمت 3 وجود دارد این 12 تا کالای درخواستی به صورت زیر محاسبه شود:
4(1)+6(2)+2(3)=12 و اگر 3 تا کالا درخواست شود همه آن از کالای با قیمت 1 خارج شود
دو تا جدول کاردکس دارم مقداری و ریالی که مقادیر تعدادی و ریالی(قیمت) کالاها در آن ذخیره میشود به ساختار زیر:
-----------------------------tblkardex_q
id ----pk-----شناسه
invcode int---کد انبار
dateQ char(10----تاریخ ورود /خروج کالا
code int------شماره برگ ورود/خروج کالا
row smallint----ردیف برگ ورود / خروج کالا
qtyin decimal----تعداد کالای وارده
qtyout decimal---تعداد کالای خارج شده
جدول کاردکس ریالی کالا
-----------------------------tblkardex_r
id---شناسه
invcode---- کد انبار
dateQ---تاریخ ریالی شدن..قیمت گذاری کالا
code int----شماره برگ ورود یا خروج کالا
row smallint----ردیف برگ ورود خروج
qtyin decimal--تعداد کالای وارده
priceIn decimal----قیمت کالای وارده
ratein decimal----نرخ واحد کالای وارده که ازpriceIn / qtyin بدست میاید
qtyout decimal---- تعداد کالای خارج شده
rateout decimal-----نرخ واحد کالای خارج شده که باید ذر هر لحظه محاسبه شود که اگر روش میانگین باشد باید مجموع قیمت کالاهای وارد شده تا این لحظه تفسیم بر تعداد کل کالاهای وارد شده تا این لحظه باشد
مشکل من در پیاده سازیه این پروسیجر هستس که هر لحظه تو برنامه کالایی درخواست شد این پروسیجر فراخوانی بشه و حاصل محاسبات در جدول kardex _r ذخیره بشه:خجالت: متاسفانه نتونستم پیاده سازیش کنم پسشسپیش از کمک شما تشکر میکنم:لبخندساده: