ورود

View Full Version : اولین نرم افزار برنامه نویسی وطنی



DAMAVAND
پنج شنبه 17 خرداد 1386, 00:22 صبح
با آزمایش موفقیت‌آمیز نسخه نیمه تجاری نرم‌افزار PERSIX ایران به جمع تولیدکنندگان نرم‌افزارهای زیرساختی جهان پیوست.
یک شرکت ایرانی که بیش از دو سال است روی ایده‌ نوین نرم‌افزاری موسوم به PERSIX تحقیق می‌کند، از آزمایش موفقیت‌آمیز نسخه نیمه‌تجاری آن خبر داد...
با آزمایش موفقیت‌آمیز نسخه نیمه تجاری نرم‌افزار PERSIX ایران به جمع تولیدکنندگان نرم‌افزارهای زیرساختی جهان پیوست
یک شرکت ایرانی که بیش از دو سال است روی ایده‌ نوین نرم‌افزاری موسوم به PERSIX تحقیق می‌کند، از آزمایش موفقیت‌آمیز نسخه نیمه‌تجاری آن خبر داد.
کسری نوایی، مدیرعامل شرکت کیان در رابطه با این نرم‌افزار اظهار داشت: PERSIXیک محیط زیرساختی است که برای تولید نرم‌افزارهای مبتنی بر پایگاه‌های داده (که بخش قابل توجهی از تقاضا را در بازارهای نرم‌افزاری جهان تشکیل می‌دهد)،توتال سیستم‌ها، سیستم‌های ERP (و نظایر آن) و پورتال‌ها ایجاد شده است، نرم‌افزار PERSIXبر مبنای منطقی نوین استوار است که این منطق نیز دستاورد تیم تحقیقاتی همین شرکت بوده و بار اصلی نوآوری‌های طرح، روی این منطق بنا شده است.

نوایی در رابطه با اهمیت دستیابی به منطق و نرم‌افزار PERSIXدر ابعاد داخلی و بین‌المللی گفت: باتوجه به دلایل متعدد، متاسفانه شرکت‌های نرم‌افزاری در کشور ما در رابطه با دستیابی به فناوری و منطق تولید نرم‌افزارهای زیرساختی، از قبیل سیستم‌عامل‌ها، محیط‌های برنامه‌نویسی و بانک‌های اطلاعاتی دستاورد خاصی نداشته‌اند. در مقیاس داخلی، PERSIX اولین نرم‌افزار زیرساختی کاملا ایرانی است. همچنین در ابعاد جهانی، PERSIX خواه به لحاظ نظری و خواه به لحاظ عملی، دارای برخی امکانات و توانایی‌هاست که در محیط‌های مشابه خارجی وجود ندارد.<o:p></o:p>

وی به عنوان نمونه‌هایی از ویژگی‌های نوین PERSIX اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های PERSIX کاهش باورناپذیر زمان و هزینه تولید نرم‌افزارها می‌باشد، همچنین ویژگی‌های فنی بسیاری در PERSIXوجود دارد که از جمله می‌توان به تحقق درصد بسیار بالایی از یکپارچگی اطلاعاتی، توانایی پیاده‌سازی مدل‌های امنیتی پیچیده، امکان برنامه‌نویسی و اشکال‌زدایی از راه دور، امکان دسترسی هم‌زمان از طریق وب، کاهش قابل‌توجه هزینه آموزش کاربران و بسیاری از ویژگی‌های تخصصی دیگر اشاره کرد که تشریح یک یک آنها فرصت بیش‌تری را می‌طلبد.<o:p></o:p>

کسری نوایی در پاسخ به سوال خبرنگار فناوران مبنی بر چگونگی عرضه نسخه تجاری PERSIX در داخل و خارج کشور افزود: در داخل کشور و نیز در چند کشور خارجی، پیگیر ثبت منطق PERSIX به‌عنوان یک اختراع هستیم، اما بهره‌مند ‌شدن کشور از کلیه منافع بالقوه حاصل از تولید PERSIXمنوط به تولید نسخه تجاری آن است که با مشارکت مادی و معنوی بخش‌های مختلف دولت عملی خواهد شد. در همین رابطه سرگرم انجام رایزنی‌های لازم با سازمان‌های ذی‌ربط هستیم که نتایج آن به‌زودی اعلام خواهد شد.<o:p></o:p>

در واقع تولید نسخه تجاری PERSIXپروژه‌ای است که حدود یک‌سال به طول خواهد انجامید و بعد از این مدت، نسخه مزبور در بازارهای داخلی و بین‌المللی عرضه خواهد شد. همچنین یک کتاب مرجع برای آموزش نحوه استفاده از PERSIX در حال تهیه است که هم‌زمان با نسخه تجاری نرم‌افزار عرضه خواهد شد.<o:p></o:p>

نوایی گفت: در ابعاد بین‌المللی نیز PERSIX دارای برتری‌های اثبات شده و بسیار مهمی نسبت به ابزارهای مشابه خارجی است و به همین دلیل نسخه تجاری PERSIXهم‌زمان با داخل، در خارج از کشور نیز عرضه خواهد شد و به طور قطع، این کار تاثیر مهمی روی سهم ایران از تجارت نرم‌افزار در بازارهای جهانی خواهد گذاشت. ضمن اینکه ما آمادگی داریم، نرم‌افزارهای عظیم مورد نیاز در سازمان‌های بزرگ داخلی و خارجی را بر مبنای منطق PERSIX تولید کنیم.........



به نقل سایتهای از سایت فناوری اطلاعات و روزنامه جام جام
______________________________________
و به نقل از خودم :
باید به سازندگانش افرین گفت هم به پشتکار وهم به جراتشون!!!!!!!!!!!!!!! :متفکر:
امیدوارم باز هم شاهد یه همچین کارهایی تو کشورمون باشیم .

greenway
پنج شنبه 17 خرداد 1386, 06:28 صبح
فاصله خیلی زیادی بین نوشته های منابع خبری و واقعیت هست.به نظر من اینها روش های تجاری موفق برای دریافت یارانه توسط گروه های غیر حرفه ای از دولت هست و در عمل پروژه های این چنینی پروژه دانشجویی هم نیستند. امیدوارم که این دفعه موضوع متفاوت باشد.

Keramatifar
پنج شنبه 17 خرداد 1386, 09:42 صبح
سلام دوستان
معلوم نیست دوباره چی رو با ریسورس هکر فارسی کردن دارن ...

linux
پنج شنبه 17 خرداد 1386, 09:54 صبح
حتی یک نسخه دمو هم در درسترس نیست

Inprise
پنج شنبه 17 خرداد 1386, 09:57 صبح
با نگاهی به سایت این باصطلاح شرکت و کارهائی که کرده اند و نوع ادبیات مورد استفاده فقط میشه گفت اپیدمی داروی ایدز دامنهء گسترده ای داشته .

( الان مدت زیادی است که در سایتهائی مانند digg و slashdot و ... هر وقت قرار هست یه چیزی رو به یک مسئله احمقانه و خنده دار ارجاع بدن و بدین ترتیب ضایعش کنن ماجرای کشف داروی ایدز توسط محققین ایرانی رو مثال میزنن . خیلی هم باعث تفریح و انبساط خاطر دیگران هست )

سار
پنج شنبه 17 خرداد 1386, 12:16 عصر
لینک خبر: http://www.jamejamonline.ir/shownews2.asp?n=197710
با توجه به چیزی که نوشته به نظر نمیاد یک Compiler باشه.
من بیشتر احساس کردم یه نرم افزار Wizardی هست که احتمالی میتونه if و این چیزها رو برسی کنه.
جالب اینجا هست که از مدیر عامل شرکت سازنده نام برده ولی از نام شرکت چیزی نگفته!!!

لینک شرکتش رو هم پیدا کردم :
http://www.kiancorp.com/Products/PERSiX_fa.htm

Keramatifar
پنج شنبه 17 خرداد 1386, 12:46 عصر
چرا دیگه
اگه دقت کنی گفته مدیر عامل شرکت کیان

slayer
پنج شنبه 17 خرداد 1386, 13:32 عصر
تا وقتی که هیچ مشخصه ی فنی ازش منتشر نشه فقط میشه گفت بازم یه شرکت دیگه اومده 1 کتاب خونده از اسم compiler & ide خوشش اومده و خبر ساخت داده .... اگه واقعا خبریه بیان بگن آقا فلان امکان در این پلتفرم هست ( مستقل از محیط ماشالاااااااااااا!! )
که اگه زبونم لال نمونه ای هم مثلش باشه این امکانو نداره و این باعث میشه فلان جای کار مشکلش حل بشه .
یجا از سطح بالا حرف میزنه یجا میگه طراحی سیستم عامل !! - موضوع چیه ؟

فقط همه چیو باید ملی کنن :-D

Ahmad Chehreghani
جمعه 18 خرداد 1386, 00:51 صبح
به نظر من هم یک ویزارد باید باشه و فکر نمی کنم خیلی تو برنامه نویسی قوی باشه.
فوق فوقش 10/1 (یک از 10) اکسس باشه من که اینطوری فکر می کنم.
اما خدا کنه که واقیت داشته باشه.
انشاالله

Mamdos
جمعه 18 خرداد 1386, 01:44 صبح
با نگاهی به سایت این باصطلاح شرکت و کارهائی که کرده اند و نوع ادبیات مورد استفاده فقط میشه گفت اپیدمی داروی ایدز دامنهء گسترده ای داشته .

( الان مدت زیادی است که در سایتهائی مانند digg و slashdot و ... هر وقت قرار هست یه چیزی رو به یک مسئله احمقانه و خنده دار ارجاع بدن و بدین ترتیب ضایعش کنن ماجرای کشف داروی ایدز توسط محققین ایرانی رو مثال میزنن . خیلی هم باعث تفریح و انبساط خاطر دیگران هست )


هرچند ربطی به این‌جا نداره ولی چون مثال داروی ایدز رو زدین باید بگم که لطفاً اون موضوع رو با این قاطی نکنین. آره اون دارو خیلی مسخره شد ولی اصلش سرکاری نبود؛ یک داروی تقویت سیستم ایمنی بدن هست که در آزمایش‌های بالینی خوب جواب داده و تولیدکنندگانش هم آدم‌های شناخته شده‌ای هستند، و چند ده نفر از پژوهشگران فکر کنم دانشگاه علوم پزشکی ایران و مرکز تحقیقات ایدز در توسعه‌اش شرکت داشتند. خودشون هم گفتند که این داروی درمان ایدز نیست و فقط پیشروی بیماری رو محدود می‌کنه، مثل خیلی از داروهای دیگه؛ ولی چون بعضی از رسانه‌های داخلی (مخصوصاً خبرگزاری فارس) از اون با نام واکسن یا درمان ایدز نام بردند و رسانه‌های خارجی هم خبر اون‌ها رو منعکس کردند، قربانی شد. در واقع اون یک فاجعه‌ی رسانه‌ای بود که نشون می‌داد که دولت و مسؤولین پروژه و رسانه‌های داخلی چقدر از نظر رسانه‌ای بد عمل کردند ولی اصل خبر که تولید یک داروی پیشرفته‌ی کنترل کننده‌ی ایدز بود درست بود.

لطفاً مورد اون دارو رو با مورد فعلی مقایسه نکنید. می‌تونید به جاش مثلاً از اون خبری استفاده کنید که صدا و سیما اعلام کرد که یک فارغ‌التحصیل 25 ساله‌ی مدیریت بازرگانی تونسته معمای بسیار بزرگ «مدال‌های اتمی اینشتین» رو حل کنه، معمایی که هیچ‌کدوم از متخصصین فیزیک ازش اطلاعی نداشتند!! البته اگز مطمئنید که مورد فعلی سرکاریه.

someCoder
جمعه 18 خرداد 1386, 07:16 صبح
چون بعضی از رسانه‌های داخلی (مخصوصاً خبرگزاری فارس) از اون با نام واکسن یا درمان ایدز نام بردند و رسانه‌های خارجی هم خبر اون‌ها رو منعکس کردند، قربانی شد. در واقع اون یک فاجعه‌ی رسانه‌ای بود که نشون می‌داد که دولت و مسؤولین پروژه و رسانه‌های داخلی چقدر از نظر رسانه‌ای بد عمل کردندخوب بحث اینجا هم همینه که معلوم نیست اصلش خبر چی بوده. والا فکر کنم همه قبول دارن که بالاخره یه چیزی تولید شده!

SuperElectric
جمعه 18 خرداد 1386, 09:05 صبح
سلام دوستان
معلوم نیست دوباره چی رو با ریسورس هکر فارسی کردن دارن شلوغ بازی در ...

میزان درجه اطمینانت از تهمت بزرگی که داری میزنی خیلی زیاد از حده.
اگر هر کدوم از ما در آینده یک نرم افزار بزرگ و بین المللی تولید کردیم زیاد دور از ذهن نیست که بقیه هموطنان بیان و این طوری پشت سرمون صحبت کنن.

someCoder
جمعه 18 خرداد 1386, 11:35 صبح
اگر هر کدوم از ما در آینده یک نرم افزار بزرگ و بین المللی تولید کردیم زیاد دور از ذهن نیست که بقیه هموطنان بیان و این طوری پشت سرمون صحبت کنن.اگر اطلاع رسانیمون در همین حد باشه، حق دارن پشت سرمون حرف بزنن. حتی یه دموی ساده ویدیویی یا یه اسکرین شات ساده هم نذاشتن! صحبتهای مطرح شده از طرف مدیرعامل شرکت هم کاملا غیر حرفه ای و مبهمه.

CodeMasterX
شنبه 19 خرداد 1386, 01:58 صبح
این خبر به نظر من با جستجویی که من کردم اصلا حتی صحت هم نداره.
اولا هیچ مشخصات و توضیح فنی درباره ساخت و یا نحوه کارکرد این پروژه ارائه نشده،
دوما هیچ دمو،عکس و یا چیزی از برنامه در دسترس نیست،
سوما اونجوری که خودشون توضیح دادن این پروژ] اصلا یک کامپایلر نیست و فقط میتونه مکمل باشه که اون هم خدا می دونه یعنی، احتمالا یه سری کامپوننت نوشتن!،
و بعد از اون یه چیزی رو باید اضافه کنم :

نباید ایرانی رو دست کم گرفت.خیلی از ایرانی های داخل ایران و یا مقیم خارج کارهای بزرگی کردن و میکنن که خیلی هاشون شناخته شده هستند.از این خبر که بگذریم، متاسفانه به دلیل نبود مابع،دانش،تجربه،سرمایه و مسائلی از این دست هنوز در داخل ایران تو زمینه هایی مثل IT به دستاورد های درست و حسابی نریسیدیم.ولی بیرون ایران :

فقط یه مثال میزنم و تموم، شما میدونستید که پایه گذار FozzyLogic که بحث جدید و داغ امروزه هوش مصنوعی و برنامه نویسان هوا-فضای ناسا هست یک ایرانی و یک شیرازی هست ؟

Mahmood_M
شنبه 19 خرداد 1386, 08:05 صبح
سلام دوستان
راستش تا الآن هر خبری مانند این پخش شده ، خیلی ها در خیلی از سایتها نظراتی گفتند و توی بیشتر اون نظرها یک جور بی اعتمادی وجود داشته ولی باید قبول کنیم که مشکل ما اینه که هیچ وقت خودمون رو قبول نداشتیم ...
الآن اگه یک نفر در خارج از ایران یک همچین چیزی می ساخت ، همه اون رو قبول داشتند ، یا حتی اگه یک خارجی در ایران همچین چیزی می ساخت باز هم همه قبول داشتند !!!
چرا نباید ساخته چند ایرانی رو پذیرفت ...
شاید این خبر صحت نداشته باشه اما بهتر بود بعضی از دوستان با مطالعه بیشتری نظر خودشون رو می گفتند ...
البته این رو فراموش نکنیم که از این جور شرکتها ( منظور شرکتهایی که خبرهای مزخرف می دن و کار بقیه رو هم خراب میکنند ) زیاد هستند در ایران ( مثلا حتما دیدید که SP3 رو یک شرکت نرم افزاری توی سی دی هاش داره می فروشه ، معلوم نیست چی گذاشتن جای SP3 ! ) وجود این گونه شرکتها و خبرها کمی روی درصد اعتماد کاربران تاثیر میزاره ولی چیزی که مشخصه و باید قبول کرد اینه که ما هرگز به شرکتهای ایرانی و گروههای ایرانی اعتماد نداشتیم و همیشه دنبال کارهای فردی بودیم ، شاید یکی از بزرگترین مشکلاتی که داره کشور ما رو به عقب می بره یا به عبارتی پیشرفت رو ساکن نگه داشته همین عدم وجود کارهای گروهی هست ...

شاید این مطالب ربط زیادی به این موضوع نداشت ...
به هرحال ، موفق باشید ...

Bahmany
شنبه 19 خرداد 1386, 12:02 عصر
سلام
این خبر چند روزی هستش که سروصدا کرده
متاسفانه آنها قبل از اونکه کاری رو انجام بدند یه آینده ی ایده آل ازش می سازند و بعد از گرفتن بودجه و امثال اینها وسط کار وا می هند
امیدوارم که درست بوده باشه در ضمن در تمام سایت هایی که این اخبار رو ذکر کرده اند فقط همین چند خطی که در اولین پست نوشته شده ذکر شده است.

ali_kolahdoozan
شنبه 19 خرداد 1386, 13:51 عصر
فکر کنم یه چند میلیارد دیگه سر دولت کلاه رفت

linux
شنبه 19 خرداد 1386, 14:23 عصر
این خبر به نظر من با جستجویی که من کردم اصلا حتی صحت هم نداره.
اولا هیچ مشخصات و توضیح فنی درباره ساخت و یا نحوه کارکرد این پروژه ارائه نشده،
دوما هیچ دمو،عکس و یا چیزی از برنامه در دسترس نیست،
سوما اونجوری که خودشون توضیح دادن این پروژ] اصلا یک کامپایلر نیست و فقط میتونه مکمل باشه که اون هم خدا می دونه یعنی، احتمالا یه سری کامپوننت نوشتن!،
و بعد از اون یه چیزی رو باید اضافه کنم :

نباید ایرانی رو دست کم گرفت.خیلی از ایرانی های داخل ایران و یا مقیم خارج کارهای بزرگی کردن و میکنن که خیلی هاشون شناخته شده هستند.از این خبر که بگذریم، متاسفانه به دلیل نبود مابع،دانش،تجربه،سرمایه و مسائلی از این دست هنوز در داخل ایران تو زمینه هایی مثل IT به دستاورد های درست و حسابی نریسیدیم.ولی بیرون ایران :

فقط یه مثال میزنم و تموم، شما میدونستید که پایه گذار FozzyLogic که بحث جدید و داغ امروزه هوش مصنوعی و برنامه نویسان هوا-فضای ناسا هست یک ایرانی و یک شیرازی هست ؟
دوست عزیزم
کسی ایرانی را دست کم نگرفته فعلا محیط پرورشش مناسب نیست
کسانی مانند استاد لطفی زاده (http://www.cs.berkeley.edu/~zadeh/) و دکتر فیروز نادری (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2_%D9%86%D8%A7%D8%AF% D8%B1%DB%8C) فقط در ایران بدنیا آمده اند و مدت نسبتا کوتاهی از عمرشان را در ایران بوده اند اگر امکان رفتن برایشان نبود و در ایران بودند به این درجات هم نمی رسیدند وجود افرادی مثل اینها امیدوارم باعث نشه که الکی فخر بفروشیم .

Mamdos
شنبه 19 خرداد 1386, 16:04 عصر
دوست عزیزم
کسی ایرانی را دست کم نگرفته فعلا محیط پرورشش مناسب نیست
کسانی مانند استاد لطفی زاده (http://www.cs.berkeley.edu/~zadeh/) و دکتر فیروز نادری (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2_%D9%86%D8%A7%D8%AF% D8%B1%DB%8C) فقط در ایران بدنیا آمده اند و مدت نسبتا کوتاهی از عمرشان را در ایران بوده اند اگر امکان رفتن برایشان نبود و در ایران بودند به این درجات هم نمی رسیدند وجود افرادی مثل اینها امیدوارم باعث نشه که الکی فخر بفروشیم .

درست است که محیط پرورش مهمه ولی این طور هم نیست که هیچ کس در ایران به هیچ‌جایی نرسه. بعضی مراکز تحقیقاتی ممتاز در ایران مثل پژوهشگاه دانش‌های بنیادی (http://www.ipm.ac.ir) و پژوهشکده‌ی رویان این را به خوبی نشان داده‌اند. این دو تا مقاله که اولی مال نیچر و دومی مال مجله‌ی ساینس هست و البته یک کم قدیمی (2005) هستند رو ببینید: (دیدن هر دو مقاله از وبگاه اصلی‌شون پولی است، البته با جستجو می‌تونید متن کاملشون رو پیدا کنید، و ضمنا اگر می‌خواهید من پیوند متن کاملشون رو دارم؛ یک پیام خصوصی بگذارید)

Nature - Iranian neuroscience: The brains trust of Tehran
فهرست مطالب این شماره از نیچر که عنوان مطلب رو توش داره (http://www.nature.com/nature/journal/v435/n7040/index.html)

Science Magazine: SCIENCE IN IRAN: An Islamic Science Revolution? (فقط خلاصه‌ی مطلب) (http://www.sciencemag.org/cgi/content/summary/309/5742/1802)
روی جلد این شماره از ساینس که درباره‌ی همین مقاله هست (http://www.sciencemag.org/content/vol309/issue5742/cover.dtl)

Inprise
شنبه 19 خرداد 1386, 16:38 عصر
کل کل نکنید و مطالب نامربوط ننویسید .

CodeMasterX
یک شنبه 20 خرداد 1386, 01:12 صبح
فعلا بحث سر محیط پرورش و این چیز ها نیست.بحث داره از راهش خارج میشه.
این شرکت همچین ادعایی کرده و بنا به دلایل و اشاراتی که بیشتر دوستان گفتن همچین ادعایی صحت نداره، هنوز که Output یی ندیدیم.

Hossein Bazyan
یک شنبه 20 خرداد 1386, 10:01 صبح
سلام
در مورد مطلب فوق دوستان زیاد نوشتند .
من هم از اخبار خواندم اما متاسفانه الان زمانه طوری شده که نمیتووان به اخبارهای داخلی که از ایران میاد اطمینان نمود. چند نمونه اخبار را دقت کنید :

دختر خانم شانزده ساله انرژی اتمی کشف کرده ( ما کسانی که بیرون ایران هستیم با این حرف شدیم مضحکه عام و خاص )
خانم 28 ساله که لیسانس مدیریت دولتی خوانده مدالهای ( دقت کنید مدال نه مدل ) حل نشده انشتین را حل کرده و شده دنباله رو مغز انشتین
کشف داروی ایدز
....
از این دست اخبار زیاد هستند اما هیچکدام نه در خارج ارائه شده و نه به تائید هیچ مرجع بین المللی رسیدند.خیلهیا هستند که واقعا کاری را انجام داده اند اما نتوانسته اند به گوش کسی برسانند یا صدایشان به جایی نرسیده و حمایت نشدند . خیلیها هم هیچ کاری نکرده اند و اینطوری برایشان در بوق کرنا زده میشه.

هیچ کس پشتکار و علم و استعداد ایرانی را انکار نمیکنه حتی دشمنان ما اما انصافا خیلی از ما هم خیلی از اون چیزی که هستیم خودمان را نشان میدیم . برای این مطلب هم دلیل دارم اما نه جای آن اینجاست و نه حوصله نوشتن آن هست . کسانی که در بیرون ایران زندکی میکنند و با ایرانیها سروکار دارند به خوبی این مطلب را میفهمند

SmarTech
یک شنبه 20 خرداد 1386, 13:53 عصر
ظاهرا یه مصاحبه ای هم انجام دادن ! !
(خوندنش خالی از لطف نیست! متوجه میشین ! این تبلیغات برای چی بوده! )

manager
یک شنبه 20 خرداد 1386, 21:13 عصر
این طور که مشخصه طبق اظهار نظر مسئولین و سرپرست تیم تولید این نرم افزار، بعد از 2 سال تلاش نسخه نیمه تجاری آن ایجاد شده است که احتمالا بنا به دلایلی که در دسترس نیست و اگر هم بود در این مقال نمی گنجید و مربوط به بخش مهندسی نرم افزار و اهل آن می شد، فعلا هیچ نگارشی اعم از دمو، ورژن آلفا یا بتائی در کار نیست. در حال حاظر برای مطرح کردن این پروژه و تهیه نسخه تجاری این نرم افزار 1.7 میلیارد تومان بودجه نیاز است که در صورت تصویب بودجه دولت می بایست بار آن را به دوش کشد.
در یک نظر غیر کارشناسانه و سرسری این رقم بسیار زیاد است ! حال یا به علت به درازا کشیده شدن پروژه است (که احتمال شکست آن را افزایش می دهد) یا به علت نیاز به حجم گسترده نیرئی انسانی است (که باز احتمال شکست پروژه بالاست) و یا به علت تهیه ابزار و امکانات است که بر فرض در نظر گرفتن رعایت قانون کپی رایت باز هم بالاست.
به نظر من این قبیل پروژه ها یا موفق می شوند و یا نمیه کاره رها می شوند و دیگر هیچ صحبتی از آنها به میان نمی آید که آرزوی من این است که اینطور نباشد.
به هر حال پیشنهاد می کنم زود قضاوت نکنید و حاصل تلاش جمعی از هموطنان عزیزمون رو به علت نداشتن آگاهی کامل، ضایع نکنید.
ورود ایران به عرصه تجارت جهانی نرم افزار مانند تیری در چشم دشمنان فرو خواهد رفت، حال آنان می توانند از پخش اخبار نادرست تا ضایع کردن و غیبت و بدگوئی نوعی ابراز وجود کنند که برای ما مهم نیست.

annihilator
چهارشنبه 23 خرداد 1386, 11:59 صبح
این لینک رو هم ببینین:
http://www.isna.ir/main/NewsView.aspx?ID=News-935499&Lang=P
ولی بازم هیچی معلوم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...... ..........................