PDA

View Full Version : بیل گیتس بالاخره لیسانس اش رو گرفت!

hr110
جمعه 18 خرداد 1386, 19:50 عصر
بدون شرح!

http://mehrnews.ir/fa/NewsPrint.aspx?NewsID=498445

titbasoft
جمعه 18 خرداد 1386, 20:10 عصر
قبلا گفته بود که من هیچ وقت ترک تحصیل نکردم، فقط تحصیلاتم رو تموم نکردم

SoftDevCo
جمعه 18 خرداد 1386, 23:05 عصر
انسانی با این همه مقام و پول و شخصیت، چه قدر ساده زندگی می کنه،

کم انسانی مثله بیل گیتس پیدا میشه، شاید هم نشه.

CodeMasterX
شنبه 19 خرداد 1386, 01:44 صبح
بیل گیتس سال سوم رشته ریاضیات محض بود که از دانشگاه هاروارد بیرون اومد و شروع به کار و فروش اولین نرم افزارش بعنی DOS کرد.اون موقع ها خودش برنامه ها رو می نوشت و یکی از دوستانش یعنی مدیر عامل کمپانی برلند (اسمش رو یادم نیست) براش بازاریابی می کرد.

زندگی بیل گیتس زندگی قشنگ و جالبی هست، پیشنهاد می کنم کتابهای زیر رو از نوشت های بیل گیتس بخونید :

- راهی که در پیش است
- زندگی نامه بیل گیتس

Mamdos
شنبه 19 خرداد 1386, 02:24 صبح
انسانی با این همه مقام و پول و شخصیت، چه قدر ساده زندگی می کنه،

کم انسانی مثله بیل گیتس پیدا میشه، شاید هم نشه.

دقیقاً منظورتون از «چقدر ساده زندگی می‌کنه» چیه؟ یه جستجو درباره‌ی خونه‌ی بیل گیتس بکنید تا به سادگی زندگیش پی ببرید! بیل گیتس هم ثروتمندیه مثل همه‌ی ثروتمندهای دیگه. سعی می‌کنه با پولش زندگی راحتی داشته باشه، با داشتن یک رسانه‌ی بزرگ و کمک به سیاست‌مداران قدرت به دست بیاره (نگاهی به رسانه‌هایی که مایکروسافت توشون سهم داره بیندازید؛ مثلاً MSNBC که سومین شبکه‌ی کابلی آمریکاست. همچنین به کمک‌هایی که مایکروسافت به جمهوری‌خواه‌ها و دموکرات‌ها می‌کنه نگاه کنید.)، و محبوب بشه.

SoftDevCo
شنبه 19 خرداد 1386, 03:06 صبح
دوست عزیز منظور من ظاهر ساده و چهرش بود،
اگه من هم 26 میلیارد دلار داشتم خونم با بقیه فرق می کرد.

در ضمن موسسه خیریه بیل گیتس و همسرش رو از قلم انداختی !

hisitech
شنبه 19 خرداد 1386, 11:15 صبح
در ضمن موسسه خیریه بیل گیتس و همسرش رو از قلم انداختی !آخی ...دلم پروانه ای شد!
:قهقهه::قهقهه::قهقهه::قهقهه:

بیلی رو فقط بهتره با خودش مقایسه کنن .... چون قابل مقایسه با شخصیت هایی مثل :
Rick Adams - Eric Allman - Brian Behlendorf - Keith Bostic - Alan Cox - Miguel de Icaza - Theo de Raadt - Jim Gettys - John Gilmore - Jon "maddog" Hall - Jordan Hubbard - Lynne and William Jolitz - Rasmus Lerdorf - Lawrence Lessig - Robert Love - Marshall Kirk McKusick - Eben Moglen - Ian Murdock - Tim O'Reilly - Keith Packard - Brian Paul - Bruce Perens - Eric S. Raymond - Bob Scheifler - Richard Stallman - Linus Torvalds - Andrew Tridgell - Guido van Rossum - Larry Wall
نیست......................:چشمک:

anubis_ir
شنبه 19 خرداد 1386, 13:44 عصر
سرتون رو با بیلی گرم کردن که یادتون بره توی ایران تا وقتی شرکت‌هایی مثل همکاران سیستم هستند شما امکان نداره بتونید یک پروژه خوب و بزرگ گیرتون بیاد. این یعنی انحصار مطلق.
باز حداقل MS خیرش به دنیا رسید و آمارها نشون میده که برای مثال با ارائه یک سیستم عامل اون چقدر فرصت شغلی در کشورهای مختلف دنیا بوجود میاد.
اینها که عملا بازار یکسویه‌ای رو در ایران درست کردند.
هنوز وارد بازار کار نشدید ...
بای!